OFF
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: OFF
Jo meggyoztetek, osszessegeben belegondolva attol fuggetlenul hogy sikeres volt az ermeket tekintve, Anderson tenyleg nagyon elpazarolta a tehetseget, pedig 18 evesen o nyerte az ifi aranylabdat.
A sok serules se tett jot neki, de azok az oda nem figyeles(folyamatos tulsuly pl) miatt alakultak ki. Egyebkent ha mar szoba jott, a napokba vonult vissza kemeny 31 evesen. Emlekszem meg mikor a Portoba new Ronaldinhokent emlegettek...
A sok serules se tett jot neki, de azok az oda nem figyeles(folyamatos tulsuly pl) miatt alakultak ki. Egyebkent ha mar szoba jott, a napokba vonult vissza kemeny 31 evesen. Emlekszem meg mikor a Portoba new Ronaldinhokent emlegettek...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Anderson szerintem összességében bukott.
Nani nem.
Pedig utóbbi volt a nagyobb ígéret, de mégis utóbbi futott be 5x akkora karriert.
Nani nem.
Pedig utóbbi volt a nagyobb ígéret, de mégis utóbbi futott be 5x akkora karriert.
ZIDANE
- Galacticos
Es peldaul anderson valaha beverekedte magat a kezdobe?Caraway írta: Mondjuk en se Andersont, se Nanit nem mondanam bukottnak. Mindketten 8 evet lehuztak a United egyik legsikeresebb idoszakaban, 4 PL cimet szereztek(meg tobb hazai kupat), illetve BL-t nyertek, ahol mindketten golt is lottek a dontoben a tiziparbajnal.
Jo nem azt mondom en is elfogadnam magamnak azt a karriert. De bennuk tobb volt. Naniba is sokkal tobb volt mint amit kihozott magabol.
Amugy drenthe is jo pelda lehetne a bukottakra.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mondjuk en se Andersont, se Nanit nem mondanam bukottnak. Mindketten 8 evet lehuztak a United egyik legsikeresebb idoszakaban, 4 PL cimet szereztek(meg tobb hazai kupat), illetve BL-t nyertek, ahol mindketten golt is lottek a dontoben a tiziparbajnal.
- BlancoMark
Szeretnek ilyen bukott focista lenni mint El-Shaarawy, Canales vagy eppen Vela.'shutterisland írta: nehez egy ilyet osszerakni, de azert saviolat (de meg gourcoffot vagy krikicet sem) nem kellene aduval vagy kerlonnal egy lapon emlegetni.
erdekes amugy, hogy nagy reszuknel a serulesek is kozre jatszottak.
lehetett volna top 200 is kb.
gai assulin, g dos santos, keirrisson, canales, vela, el shaarawy, jovetic, ganso, okaka, stb.
reggelig sorolhatnank.
Opare
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Robinho azért távol áll ilyen Adu, meg fóka és társaitól.Galacticos írta: Nalunk volt az az alipio is akibol nem lett semmi.
Robinho is jo pelda o se futotta be azt amit befuthatott volna, vagy epp csirginszkij.
Munal volt a brazil kps anderson, quaresma, akár még valamilyen szinten nani is.
Renato sanches, bojan, giovani dos santos, de a legjobb arshavin.
Illetve szerintem akinfeev fiatalon elmehetett volna egy elit klubba,akkoriban a munal kapus gondok voltak.
Quaresmat és Nanit se sorolnám a többihez., vagy Saviolat.
De valószínű nem egyformán látjuk ezt a videót.
Nem feltétlen jó anyag sztm.
De kinek mi....
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Galacticos
Nalunk volt az az alipio is akibol nem lett semmi.
Robinho is jo pelda o se futotta be azt amit befuthatott volna, vagy epp csirginszkij.
Munal volt a brazil kps anderson, quaresma, akár még valamilyen szinten nani is.
Illetve szerintem akinfeev fiatalon elmehetett volna egy elit klubba,akkoriban a munal kapus gondok voltak.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nehez egy ilyet osszerakni, de azert saviolat (de meg gourcoffot vagy krikicet sem) nem kellene aduval vagy kerlonnal egy lapon emlegetni.
gai assulin, g dos santos, keirrisson, canales, vela, el shaarawy, jovetic, ganso, okaka, stb.
reggelig sorolhatnank.
reggelig sorolhatnank.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Vincze Ottót.
Nem igazán tetszik a videó, elég vegyesfelvágott.
Nem igazán tetszik a videó, elég vegyesfelvágott.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A futballvilág 10 MEGBUKOTT csodagyereke!
Fasza kis videó, jó összeállítás. Ha jól emlékszem Adunál még mi is szóba kerültünk.
Kiket írnátok még ide?
Fasza kis videó, jó összeállítás. Ha jól emlékszem Adunál még mi is szóba kerültünk.
Kiket írnátok még ide?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mickey
tubatibi írta: hetente egy nagy tál körömpöresz, az a tuti.
Mellé némi disznósajt, csak hogy jó legyen.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
hetente egy nagy tál körömpöresz, az a tuti.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Mickey
Az emberi szervezet elég összetett dolog, így az ízületek is számos módon tudják felmondani a szolgálatot. Ahány ember.....'shutterisland írta: lehet benne igazsag amit irtal, de szerintem megelozesre vagy kisebb problemakra viszont valoban hatasosak.
peldaul nekem a vall, konyok, boka, terd (meg kb minden ahol lehet ) kicsit kattogos es serulekenyebb volt, de fajdalmaim vagy pl idojaras erzekenyseg nem igazan voltak.
kb 3 honapja szedek kollagent (liquid formaban) es athroxon plus-t egyutt, javult a helyzet minden tekintetben, ugymond olajozottabbnak erzem a vegtagjaim es a derekam sem terhelem tul olyan konnyen, mint korabban.
A mozgásszervi megbetegedésekre van "kismillió" gyógykészítmény stb.... ilyen és olyan forgalmazótól, számos hatóanyaggal.
Ezek van akinél működnek, van akinél nem. Csoda sajnos nem nagyon van,( kezelába nem nő vissza ) de jó eredményeket lehet elérni. Láttam, hallottam és tapasztaltam is.
Szóval, nem kell eltemetni ezeket a dolgokat, nem véletlen használja megannyi ember.
Csak helyén kell kezelni.
De a megelőzés mindig a legtutibb dolog ! ( mondom ezt úgy, hogy sok sok problema volt már..mert nem voltam eléggé ...odafigyelő figura )
Haveromnak Orosz birkózó cimborája, a kocsonyára esküszik, jó sok malacsággal.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak kíváncsi voltam, semmi rossz szándék.
Attól még lehet valakinek kiterjedt ismerete valamiről hogy nem az a szakmája.
Attól még lehet valakinek kiterjedt ismerete valamiről hogy nem az a szakmája.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mérnők informatikus de ez egy eléggé rossz módja annak, hogy hitetlenné tedd a mondanivalóm. --- ha a célod nem ez volt, bocsánat.
direkt leírtam, hosszan hogy miért gondolom ezt. A gondolataim pedig hivatalos kutatásokon, közleményeken alapulnak (külföldieken mellett még egy miskolci egyetem közlemény is köztük van) .
Én azért tartottam fontosnak megemlíteni ezt nektek mert a porckopás iszonyatosan sok gondot okoz az emberiségnek. Aminek ez lenne az oka:
"A diffe-renciálódott, érett porcszövet idegvégződésektől és nyirokerektől szintén mentes. Emiatt az immunrendszer számára a szövet „elérhetetlen”, ami azt jelenti, hogy a szövet rostrendszere és a kemény porctok megakadályozza a fehérvérsejtek és az antigének szövetbe jutását és a porcban található antigének felismerését. A fent említett tulajdonságokból adódik azonban a szövet gyenge regeneráci-ós képessége is. Egy esetleges sérülés esetében az erek hiányából adódóan, nem tudnak őssejtek a sérülés helyére áramlani, illetve a szövetben található sejtek sem tudnak a sérülés helyére vándorolni az őket határoló tok miatt. "
Mint írtam a célom nem az, hogy okoskodjak, csak az hogy ha jön a baj ne hitegessétek magatokat azzal, hogy majd a "Porcerősitő" készítmények majd használni fognak. Sokkal többet értek nyújtó gyakorlatokkal meg az egyetlen használható porral a kettes típusú kollagénnel. Eddig egyetlen egy kutatási eredményt találtam ami jól dokumentált és ott csak ezt használták. Semmi mást, nem véletlenül. A kutatás eredmény egy pici kis porcképződés volt.
Ha ezek a szarok használnának akkor éreztem volna bármiféle javulást a 3 év alatt amíg szedtem őket vér becsületesen.
direkt leírtam, hosszan hogy miért gondolom ezt. A gondolataim pedig hivatalos kutatásokon, közleményeken alapulnak (külföldieken mellett még egy miskolci egyetem közlemény is köztük van) .
Én azért tartottam fontosnak megemlíteni ezt nektek mert a porckopás iszonyatosan sok gondot okoz az emberiségnek. Aminek ez lenne az oka:
"A diffe-renciálódott, érett porcszövet idegvégződésektől és nyirokerektől szintén mentes. Emiatt az immunrendszer számára a szövet „elérhetetlen”, ami azt jelenti, hogy a szövet rostrendszere és a kemény porctok megakadályozza a fehérvérsejtek és az antigének szövetbe jutását és a porcban található antigének felismerését. A fent említett tulajdonságokból adódik azonban a szövet gyenge regeneráci-ós képessége is. Egy esetleges sérülés esetében az erek hiányából adódóan, nem tudnak őssejtek a sérülés helyére áramlani, illetve a szövetben található sejtek sem tudnak a sérülés helyére vándorolni az őket határoló tok miatt. "
Mint írtam a célom nem az, hogy okoskodjak, csak az hogy ha jön a baj ne hitegessétek magatokat azzal, hogy majd a "Porcerősitő" készítmények majd használni fognak. Sokkal többet értek nyújtó gyakorlatokkal meg az egyetlen használható porral a kettes típusú kollagénnel. Eddig egyetlen egy kutatási eredményt találtam ami jól dokumentált és ott csak ezt használták. Semmi mást, nem véletlenül. A kutatás eredmény egy pici kis porcképződés volt.
Ha ezek a szarok használnának akkor éreztem volna bármiféle javulást a 3 év alatt amíg szedtem őket vér becsületesen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi a végzettséged?kierkegaard írta: de igazad van. Csak én is összevissza használtam a kifejezést. A placebot úgy értettem, hogy a hatás érzet placebo. Azaz, hogy úgy érzitek, hogy javult a helyzet de igazából nem. Valószínűleg ha helyette kockacukrot adtak volna akkor is úgy éreznétek, hogy javulást értetek el.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet benne igazsag amit irtal, de szerintem megelozesre vagy kisebb problemakra viszont valoban hatasosak.
peldaul nekem a vall, konyok, boka, terd (meg kb minden ahol lehet ) kicsit kattogos es serulekenyebb volt, de fajdalmaim vagy pl idojaras erzekenyseg nem igazan voltak.
kb 3 honapja szedek kollagent (liquid formaban) es athroxon plus-t egyutt, javult a helyzet minden tekintetben, ugymond olajozottabbnak erzem a vegtagjaim es a derekam sem terhelem tul olyan konnyen, mint korabban.
-
de igazad van. Csak én is összevissza használtam a kifejezést. A placebot úgy értettem, hogy a hatás érzet placebo. Azaz, hogy úgy érzitek, hogy javult a helyzet de igazából nem. Valószínűleg ha helyette kockacukrot adtak volna akkor is úgy éreznétek, hogy javulást értetek el.