Formula-1
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Formula-1
Én is úgy vagyok, mint Remy. Kölyökkorom óta nézem az f1-et és akkor is felkeltem hajnalban, hogy megnézzek 1-1 futamot és ez továbbra is így lesz. Sajnos, nem sajnos belém van kódolva, hogy ha forma 1 van, akkor kelni kell.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én egyszerűen nem tudok kihagyni se időmérőt se futamot. Olyan a Forma-1 számomra, mint a foci azaz a Real Madrid. Ott se hagyok ki meccset, hacsak tényleg nem tudok TV-hez, géphez kerülni. Gyengébb meccsek, futamok ellenére is nézem, mert az életem részét képezik, és tudom jól, hogy nem mindig úgy fognak alakulni a dolgok, ahogy én akarom, de lesz olyan is, amikor én örülhetek a végén.Anis írta:Számomra volt, hogy bűnnek számított egy-egy futam, sőőt még időmérő kihagyása is (még középsuliban, 06-07 körül), viszont jó pár éve egyszerűen nem tud érdekelni ez az egész ami ott megy. Néha-néha leülök reménykedni, de aztán pár kör után kinyomom a TV-t (hasonló mint pár embernél a magyar válogatott reményei).
F-1-et 2000 óta nézek (az első 1-2 szezonban még nem követtem minden futamot) és nem akarom abbahagyni. Sose tudhatom, mikor maradok le egy olyan eseményről, ami lehet, hogy csak egyszer történik meg a sportág történelmében... (bár ez most is igaz... ilyen Vettelek 4x vb győztesek lehetnek... ) Felvételről meg már nem olyan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Stark
- Kedvenc játékosaid: Raul, Ronaldo, Robi Carlos, CR7, Zidane, Figo
Szegény csóri Webber,sajnálom de tényleg.Nem a legtökéletesebb búcsúév...Hihetetlen, hogy lehet ennyire peches, a technikai hibák is nagyrészt az ő RedBulljában jönnek elő.
Hát igen ha Vettellel csak a fele történik meg akkor máris más a helyzet
Nem akarok kötözködni meg vitát indítani,de ha az egyéni hibákat nem számolom akkor tényleg nem lehet okolni azokat a szurkolókat meg azokat a véleményeket akik azt állítják vagy boncolgatják,hogy igenis van különbség Webber és a bajnok között a csapat ( RB ) hozzáállása,de főleg a technika (gépjármű) terén...
HALA MADRID
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Aki régebben is nézett F1-et és nem csak 5 évem, az talán még emlékszik a M.Schumi vs Alonso csatározásokra. Volt két futam amikor a német tudta tartani Alonsot maga mögött több tucat körön át a leintésig és volt egyszer fordítva is. HA jól emlékszem egyik a francia nagydíjon volt (amelyik pálya mind a mai napig hiányzik nekem).Stark írta:Igen ez az amiről beszéltem a harc a verseny oda-vissza test a test kocsi a kocsi ellen. Ez hiányzik, akár a kedvencem nyer akár alulmarad nem érdekel mert ez marad meg bennem nem az amikor Vettel az x edik "grand slames" futam után a magasba csapkod a mutatóujjával
Az egyik legnagyobb probléma ma is azzal van, hogy nem engedik a pilótákat versenyezni: bele kell szólni ha valaki jobban "odalép" a másiknak és egyből jön a büntetés ami sokszor volt már hogy jogtalan (lásd sárgalapok a fociban). Illetve ez a teljesen "minden gombnyomásra megy F1" is undorító. Régen állítható hátsó szárnyak és a Kersz nélkül is remek futamokat láthattunk.
Számomra volt, hogy bűnnek számított egy-egy futam, sőőt még időmérő kihagyása is (még középsuliban, 06-07 körül), viszont jó pár éve egyszerűen nem tud érdekelni ez az egész ami ott megy. Néha-néha leülök reménykedni, de aztán pár kör után kinyomom a TV-t (hasonló mint pár embernél a magyar válogatott reményei).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nemtudom volt-e már, de Webber búcsúzószezonja Koreáig képekben. Hihetetlen, hogy lehet ennyire peches, a technikai hibák is nagyrészt az ő RedBulljában jönnek elő.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kösz Stark a megfogalmazást. Direkt nem reagáltam le, de ugyan így gondolom én is...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Akkor ugye,nem arról volt szó,hogy csak a gumikat hibáztatták,hanem azon felül volt néhány fejlesztés,ami nem sikerült.„Elég felszínes lenne, ha kizárólaga gumikat okolnánk a gyengébb teljesítményünkért” – nyilatkozta Tombazis. „A fejlesztéseink között is voltak olyanok, amelyek nem sikerültek túl jól, vagy nem is működtek.”
Mondjuk a furcsa az,hogy addig amíg a gumik nem változtak,a fejlesztések sem muzsikáltak rosszul...
Egyébként meg,a Red Bullnak nem ment,a Red Bull nyavajgott a gumik miatt,aztán változtak a gumik,a Red Bullnak ujfennt megy,de ha más meg szóvá teszi a gumi kérdést az már gond...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Stark
Ülj le kettes......... alá............. de egyest írok bePedig direkt írtam , h annak, aki tud olvasni
Figyelj Syn3rY úgy sem tudjuk meggyőzni egymást,bár én tulajdonképp nem akarlak meggyőzni semmiről, inkább azt tanácsolom hogy keress egy FB-os oldalt ahol a többi Vettel "kollégával" ki tudjátok elemezni az olyan fantasztikusan magasröptű cikkeket mint amilyet ide is belinkeltél. Beleolvastam, de találkoztam már ilyen cikkekkel és azok sem győztek meg ha igaz ha hamis nem számít.Nekem az számít ami lassan egyre több embernek is lényeges és ennek hangot is ad valamilyen formában.
Minden embernek más az értékrendszere,nekem az számít ha a kedvencem mindent belead(akár Alonso vagy akár a Real Madrid),vért izzadva megteszi ami tőle telik ha sikeres, ha nem. Ez tölt el büszkeséggel. Valakit meg az tölt el büszkeséggel hogy a kedvence körönként 3 mp-et ad a mezőnynek amiben 4 világbajnok is van rajta kívül,és utána mindenhol fröcsögheti hogy "Vettel Faktor"...
Igen ez az amiről beszéltem a harc a verseny oda-vissza test a test kocsi a kocsi ellen. Ez hiányzik, akár a kedvencem nyer akár alulmarad nem érdekel mert ez marad meg bennem nem az amikor Vettel az x edik "grand slames" futam után a magasba csapkod a mutatóujjávalRemy írta:2005 Imola
2006 Imola
HALA MADRID
nyilatkozatmorientes írta:A ferrari főtervezőjétől nem,de a mclaren főtervezőjétől annál inkább emlékszem ilyen nyilatkozatra..Bár tudom h mindenki itt egy forma 1 es csapat főtervezője, DE, a múltkor mintha olvastam volna
egy nyilatkozatot, ahol a Ferrari főtervezője nyilatkozta hogy nem a gumik miatt szakadtak,
hanem mert "félre" fejlesztettek. Tudom tudom ő a csak a Ferrari főtervezője, Ti jobban tudjátok. :roll:
Viszont a gumik miatt reklamált a ferrari,a lotus,valamint ujfenn a mclaren főtervezője is...
Valamint Adrian Newey is reklamált a gumik miatt,mikor a Red Bullnak pont nem ment...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A ferrari főtervezőjétől nem,de a mclaren főtervezőjétől annál inkább emlékszem ilyen nyilatkozatra..Bár tudom h mindenki itt egy forma 1 es csapat főtervezője, DE, a múltkor mintha olvastam volna
egy nyilatkozatot, ahol a Ferrari főtervezője nyilatkozta hogy nem a gumik miatt szakadtak,
hanem mert "félre" fejlesztettek. Tudom tudom ő a csak a Ferrari főtervezője, Ti jobban tudjátok. :roll:
Viszont a gumik miatt reklamált a ferrari,a lotus,valamint ujfenn a mclaren főtervezője is...
Valamint Adrian Newey is reklamált a gumik miatt,mikor a Red Bullnak pont nem ment...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Pedig direkt írtam , h annak, aki tud olvasniGéci írta:Ezt összehozta 1 Vettel fun... Ebbe semmi meglepő nincs. A lényeg attól még ugyan az. Szememben Alonso (más szemében más) ha nem is sokkal, de jobb versenyző mint Vettel. Olyan valaki aki a kocsijának köszönhetően állandóan 6-7-8-9. helyről indulva jön fel a dobogóra. Addig Vettel nyomja rajt cél győzelmeket... Ezen nincs mit megmagyarázni. Akinek meg ezt meg kell magyarázni az régen is csöpögve nézte Shumit évekig amikor ugyan ez volt. Ott is mindenki tisztában volt vele, hogy a Ferrari akkoriban baromi erős volt, és a többi istálló nagy része mindig rá 1 évre jutott hozzá azokhoz a motorokhoz... Ebbe semmi meglepő nincs, csak szomorú, mert egy időben már kezdett szép, szoros, és nézhető lenniSyn3rY írta:Itt egy jó cikk, azoknak akik tudnak olvasni
cikk
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ezt összehozta 1 Vettel fun... Ebbe semmi meglepő nincs. A lényeg attól még ugyan az. Szememben Alonso (más szemében más) ha nem is sokkal, de jobb versenyző mint Vettel. Olyan valaki aki a kocsijának köszönhetően állandóan 6-7-8-9. helyről indulva jön fel a dobogóra. Addig Vettel nyomja rajt cél győzelmeket... Ezen nincs mit megmagyarázni. Akinek meg ezt meg kell magyarázni az régen is csöpögve nézte Shumit évekig amikor ugyan ez volt. Ott is mindenki tisztában volt vele, hogy a Ferrari akkoriban baromi erős volt, és a többi istálló nagy része mindig rá 1 évre jutott hozzá azokhoz a motorokhoz... Ebbe semmi meglepő nincs, csak szomorú, mert egy időben már kezdett szép, szoros, és nézhető lenniSyn3rY írta:Itt egy jó cikk, azoknak akik tudnak olvasni
cikk
Itt egy jó cikk, azoknak akik tudnak olvasni
cikk
cikk
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Amióta a RBR az úr, azóta az izgalom szó nagyon ritkán jön elő. Baromira unalmas már, hogy az idény végén amikor elkezdődik a Tilke-faktor vettel elhúz vagy megelőzi a pontban épp előtte lévőt és így lesz világbajnok.Syn3rY írta:Remélhetőleg jövőre kicsit izgalmasabb versenyek lesznek, bár izgalmakra tavaly és 2010-ben sem lehetett panasz.
2010-ben még Alonso javára billent a Tilke-pályákon megszerezett pontok, (101-88) mivel Vettel kétszer is kiesett az ilyen pályákon (győzelmek aránya 3-2 volt a spanyol javára).
Következő évben már szemmel látható volt a különbség: Alonso 94, Vettel az újabb két kiesés ellenére is 143 pontot zsebelt be a Tilke pályákon (5 győzelem és egy második hely).
2012-ben ha csak egy picivel is, de újra Vettel javára billentek a Tilke-pályák pontjai: 99-125. Ezen évben szintén egyszer kiesett a német. Viszont négy Vettel győzelem és egy Alonso javára.
Az idei évben pedig egyelőre 87-55 Vettel javára (ha jól tudom még három Tilke-futam lesz: Abu-dzabi, India és USA), négy futamon 3-1 a győzelmi arány szintén a javára.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Nevetséges a hasonlat, bár nem akarlak meggyőzni, mert úgy is azt fogod belelátnia dolgokba, amit beleakarsz.
Bár tudom h mindenki itt egy forma 1 es csapat főtervezője, DE, a múltkor mintha olvastam volna
hanem mert "félre" fejlesztettek. Tudom tudom ő a csak a Ferrari főtervezője, Ti jobban tudjátok.
Remélhetőleg jövőre kicsit izgalmasabb versenyek lesznek, bár izgalmakra tavaly és 2010-ben sem lehetett panasz.
Gyorsan felejt mindenki.
Bár tudom h mindenki itt egy forma 1 es csapat főtervezője, DE, a múltkor mintha olvastam volna
hanem mert "félre" fejlesztettek. Tudom tudom ő a csak a Ferrari főtervezője, Ti jobban tudjátok.
Remélhetőleg jövőre kicsit izgalmasabb versenyek lesznek, bár izgalmakra tavaly és 2010-ben sem lehetett panasz.
Gyorsan felejt mindenki.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nagyon adom a Messis hasonlatodat Stark, ugyanaz a sztori, a rendszer nyomat egy embert, egy csapatot, a többi pedig mindegy mit csinál, nem fog jól kijönni belőle soha, mert mindig ugyanaz kapja az aranylabdát/vb serleget.
Nekem az utolsó futam amit néztem az Spa volt, mert kedvenc pályám, és ott nem igazán volt unalmas futam, viszont idén kiborult a bili, bealudtam annyira unalmas volt, és onnantól azt mondtam többet nem jövök.
Lehet reménykedni jövőre a változások miatt, csak felesleges, kiegyenlített max addig lesz a mezőny amig hornerék el nem kezdenek megint rinyálni, aztán megint úgy alakulnak a szabályok, hogy a redbullnak jó legyen.
vettellel pedig megnyeretnek még vagy 5 címet az idein kívül, ebben szinte biztos vagyok.
Nekem az utolsó futam amit néztem az Spa volt, mert kedvenc pályám, és ott nem igazán volt unalmas futam, viszont idén kiborult a bili, bealudtam annyira unalmas volt, és onnantól azt mondtam többet nem jövök.
Lehet reménykedni jövőre a változások miatt, csak felesleges, kiegyenlített max addig lesz a mezőny amig hornerék el nem kezdenek megint rinyálni, aztán megint úgy alakulnak a szabályok, hogy a redbullnak jó legyen.
vettellel pedig megnyeretnek még vagy 5 címet az idein kívül, ebben szinte biztos vagyok.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
2006 ImolaRemy írta:2005 Imola
- Stark
egyébként most néztem meg you tubon egy csomo Palik-Gyuszi szöszenetet nekem hiányoznak...benéz, benéz és a sikánon egyszerűen áttolja. Hát itt nem kanyarodott, nem csinált semmit, átrepült..."
HALA MADRID
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Leszedtem Most néztem meg az utolsó 25 kört (Imola) Óriási futam volt.Stark írta: Megvan az egész 2005 ös szezon megnéztem most mert nem emlékeztem rá pontosan, 11 körön keresztül tartotta Schumit
Hát igen ezt nevezem én harcnak két gigász csatája.... Szép volt,igaz se volt
Ez a Palik meg egy isten volt. Elképesztő, hogy mennyire élvezhetővé tette a legunalmasabb perceket is.
"benéz, benéz és a sikánon egyszerűen áttolja. Hát itt nem kanyarodott, nem csinált semmit, átrepült..."
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Stark
Megvan az egész 2005 ös szezon megnéztem most mert nem emlékeztem rá pontosan, 11 körön keresztül tartotta Schumit2005 Imola... Alonso
Hát igen ezt nevezem én harcnak két gigász csatája.... Szép volt,igaz se volt
HALA MADRID