Értékeld a legutóbbi meccset
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem ertek par embert, h itt biroznak meg minden. "Ha"-znak. Foleg azok akik vedenek vkit, Higut vagy Jozsit.
Dortmund megerdemelten jutott tovabb, ebbe nincs mit belemagyarazni.
Dortmund megerdemelten jutott tovabb, ebbe nincs mit belemagyarazni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- kardosbalint
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Modric, Cristiano
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Higu, ha a 4. percben azt beveri.. no mind1, csak fájdítom a szívem. Igazából különben is, csak azért jöttem, hogy elmondjam: Mérhetetlenül büszke vagyok a srácokra, ez az igazi küzdőszellem. Az én szememben nyertetek, csakúgy mint pár éve a Barca elleni Király Kupa elődöntőben.
"De hát nem mi döntjük el, hogy mikor éljünk. Mi csak abban dönthetünk, mi a teendő, ha már itt vagyunk." - Tolkien
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt pontosan adom.Nem tegnap ment el a továbbjutás,hanem dortmundban.Ha ott egy kicsit is komolyabban veszik,ha egy kicsivel is jobban akarnak,akkor nincs 4,csak kettő,max 3,és akkor nincs probléma.Én nem értem, hogy egy BL elődöntőre miért kell külön feltüzelni a csapatot. Tegnap azért játszottak igy, melt a múlt heti oltári nagy pofával elért fiaskó útán az egész szurkolóseregtől kaptak egy virtuális nagy pofon. Elég minőségi csapattal rendelkezünk, hogy döntőzzünk, mégis elment az egyéni hozzá(nem)álláson.
A ziccereket meg BE KELL LőNI,mert egy ilyen meccsen ilyenből nincs sok,nem lehet szarakodni.Ronaldo helyzete volt olyan hogy talán már nem tudta irányítani,de Higuain és Özil egyszerűen bal sz volt.Benzemát meg kezdetni kellett volna,érezte tegnap,valamint az is bizonyítást nyert,hogy kicsibe,talajon,sokkal eredményesebben megy a dolog,nem az ívelgetős baromsággal,mer ugye mind a két gólunk ki volt játszva ahogy elvárható (lenne)
Na mind1,a lényeges kérdések eldőltek az idényben,maradt a kupa,remélem a matracos gengsztereken ujfenn elverik a port...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Ez a 4-es értékelés nálam jót jelent. Nem németesen értékeltem, hogy minél alacsonyabb ez a szám annál jobb a teljesitménye.El Unico írta:Hát ez eléggé vicces,hogy a meccs emberének 4-es értékelést szavazol meg. Rengeteget melózott,rengeteget futott,rengeteget szerelt,gyorsan tette a labdákat,de még mindig több van a kis horvátban. Számtalanszor kéri a labdát és nem kapja,pedig oda kellene betenni neki rendre,mélységi passz Modric lábára,fordul,és megy tovább a támadás. Még mindig nincs kiaknázva a benne rejlő tehetség.Modric: Nem néztem ki sokat belőle mikor idejött az első meccsei alapján... idő kellett neki , de tény. Ő kell nekünk. Alap kezdő jövőre remélem.------ 4
Modric a legjobb középpályásunk az összes közül. Csak az nem látja,aki nem akarja.
Az ötöshöz nekem kevés volt amit tett. Az ő posztján ahhoz egy gól kellett volna vagy legalább egy gólpassz. De ami helyzetünk volt az nem az ő passziból lett egyszer sem... Szóval hiába mozgatta jól a csapatot kérte a labdát pörgött forgott... a kiválóhoz hiányzott az a szükséges már említett kulcspassz vagy gól ami a posztjából adódóan elvárható tőle is akár.
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És ha megkapjuk, akkor szerintem továbbjutunk. Főleg, ha ugyanígy megnyomtuk volna a végét...Galacticos írta:az 0:0nál se tizenegyes szerintem.beckham96 írta:Épp ez a baj, hogy megint félt a bíró...
higué az már inkább.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csak az a kurva Varane-lövés a végén Dortmundban... mi hős lenne megint a kölyök.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha a barca egy ilyennel jut tovább, akkor megy az anyázás. Persze leszarnám és nem mondom, hogy jobb ez így, hogy nem fújta be, de mégis valahogy ezt érzem.Épp ez a baj, hogy megint félt a bíró...
Az első meccsen nem szabadott volna négyet kapni, itt meg be kellett volna verni a helyzeteket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
az 0:0nál se tizenegyes szerintem.beckham96 írta:Épp ez a baj, hogy megint félt a bíró...
higué az már inkább.
- beckham96
Épp ez a baj, hogy megint félt a bíró...hehe írta:azt az utolsó percbeni céronaldo esést nincs bíró a világon, aki befújja, pláne, amikor azzal a tizivel dőlt volna el minden.beckham96 írta:Szerintem meg 2 tizenegyest nem adott meg. Az egyik amikor Higany lábát kihúzták, a másik pedig amikor szubontie...faszomanevekbe ( ) a 90. percben CR-t ellökte. Plusz egy nagyon jó helyről járó szabadrúgás a kezezésnél. Szerintem, ha ezeket észreveszi akkor most mi lennénk a döntőben...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy berúgtuk volna tipikus Ghána - Gyan esetnek nézett volna ki.hehe írta: amikor azzal a tizivel dőlt volna el minden.
amúgy 1-2 hibán kívül tényleg nem volt vészes a bíráskodás. Nem ezen múlt, hanem az első meccsen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azt az utolsó percbeni céronaldo esést nincs bíró a világon, aki befújja, pláne, amikor azzal a tizivel dőlt volna el minden.beckham96 írta:Szerintem meg 2 tizenegyest nem adott meg. Az egyik amikor Higany lábát kihúzták, a másik pedig amikor szubontie...faszomanevekbe ( ) a 90. percben CR-t ellökte. Plusz egy nagyon jó helyről járó szabadrúgás a kezezésnél. Szerintem, ha ezeket észreveszi akkor most mi lennénk a döntőben...
- beckham96
Szerintem meg 2 tizenegyest nem adott meg. Az egyik amikor Higany lábát kihúzták, a másik pedig amikor szubontie...faszomanevekbe ( ) a 90. percben CR-t ellökte. Plusz egy nagyon jó helyről járó szabadrúgás a kezezésnél. Szerintem, ha ezeket észreveszi akkor most mi lennénk a döntőben...
- hehe
jó hát nem számítógépes játék, nincs hibátlan bíró hibátlan meccsen.Galacticos írta:azért mezőnyben volt pár érdekes fújása meg elmaradt lap.
de ha olyan nagyon az elmaradt lapokért ordítunk, akkor vegyük figyelembe, hogy pl ramost lewandowski elleni könyökléssorozata miatt már az első félidőben kibaszta volna egy idegesebb bíró.
úgyhogy még inkább legyünk hálásak.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én sem érzem úgy, hogy Webbet szidni kéne. 1db elmaradt lap volt talán.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Akkor még mindig ittas állapotban vagy, ha ezt írod.hehe írta:te higuaint isteníted
- Galacticos
azért mezőnyben volt pár érdekes fújása meg elmaradt lap.
- hehe
én szoktam inni, de sztem neked fordítva van bekötve az agyad.niden6 írta:teljesen komolyan írtam.hehe írta:a bíróval semmi baj nem volt, jár neki a taps. így kéne minden meccset vezetni.
Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan, vagy iróniából írtad-e.
te higuaint isteníted, te webbet a tegnapi miatt szidod, ember, szembe mész az autópályán, nem mi vagyunk a hülyék.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan, vagy iróniából írtad-e.hehe írta:a bíróval semmi baj nem volt, jár neki a taps. így kéne minden meccset vezetni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én tudom, de valakinek jobb a bíróra fogni, mint elismerni, hogy az egyik legnagyobb flop volt a kedvence.a bíróval semmi baj nem volt, jár neki a taps. így kéne minden meccset vezetni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
hozzá sem értek.Realista24 írta:A véleményedből ítélve te más meccset néztél, mint mi. Ezek szerint tévedtem.Ki mondta, hogy nem láttam a meccset?
Higu lábát húzták ki a 16oson belül.melyikre gondolsz? komolyan kérdem. az amikor a földön csúszva cé belerúgta a védő kezébe a labdát az nem 16-oson kívül volt?
a szörptől már nem láttam túl egészségesen.
ennyi erővel ramos butáskodásaiért is lehetett volna tizit kapnunk.
a bíróval semmi baj nem volt, jár neki a taps. így kéne minden meccset vezetni.