Sziasztok!
Megtörtént amin már hetek óta morfondíroztam,kihagytam a hétvégi futamot.Belenéztem reggel láttam ugyanaz mint eddig,híreket később megnéztem,nem lepődtem meg. Teljesen érdektelenné vált számomra sajnos... Fernando Alonso szurkoló vagyok.(Kimi is nagy kedvenc) Azért Alo a kedvencem mert ő volt az és a Renault aki azt a 7 éves egyeduralmat megtörte anno.
http://www.youtube.com/watch?v=K6zDiU0FR80 Milyen szép is volt! Csata volt!!!!
Most megint ez a szitu mint anno a 7 évben. Gyakorlatilag 4 éve ez megy,de én azt mondom hogy 5 mert a Vettel korszak előtt volt egy nyúlfarknyi Brawn GP dominancia.Hála az égnek csak egy szezonon át tartott. Akkor Button volt a bajnok,gyakorlatilag úgy húzta be ahogy már 2-szer Seb is... SIMÁN már jóval a vége előtt. Jenson addig egy beígért tehetség volt,soha nem jött ki neki a lépés erre egyszer csak kapott egy rakétát a segge alá és varázsolt,akárcsak a csapattárs Rubens is
Milyen érdekes nem? Alonso Renaultja is nagyon jó volt elismerem,ez egyértelmű. A sikerhez jármű is kell. Alo 2 éve után jött egy olyan korszak ami szerintem hasonlít ahhoz amit én formula 1-nek képzelek. 3 év 3 bajnok, igaz hogy Alonsonak ebből a 3 évből 2 kuka(a meclarenes éve majdnem összejött,tudjuk miért nem) ,de akkor nem érdekelt hiába a kedvencem,mert kárpótolt a verseny,meg persze Kimi vb címe
Vagy ki ne emlékezne az epikus Massa-Hamilton utolsó körös jelenetére
http://www.youtube.com/watch?v=9l1rMaoRRac Massa apjának arca megvan?
Mondjuk a 2012 utolsó futam majdnem ilyen volt. Még ez is bejött hiába nem Alo lett a bajnok,de legalább az nem volt ennyire egyértelmű,mint a mostani év. Még valami ehhez a gumi témához Alonso vs Pirelli igazgató.Azt válaszolta Alonso kritikájára, hogy vegyen példát Vetteltől hogy hogyan kell a gumival bánni
Kinek a kedvéért változott a gumi az a gumi ami már előző szezonban ismert volt és a Lotus a Force India és a Ferrari is ehhez építette az automobilt.Akkor :cens:meg miről vakerál
Mindegy is....
Ebből az egészből azt akarom kihozni,hogy 1. uncsi lapos az F1 talán majd jövőre 2. Ismerjék el hogy az RB nagyobb bajnok mint a pilótájuk !Elismerem Vettel tehetségét is de bárki képes lenne a nagyok közül ezt lehozni ezzel a versenyautóval. (Ugyan az van vele is mint Messivel). A divatszurkerek fb ömlengésétől meg elvakultságától meg a média hypolástól a levegőbe mutogató ujjtól meg egyenesen hányok már.
Nagyon szeretem a Formula 1-et de talán majd jövőre már csak az Alonso-Kimi páros miatt is!!!
VERSENYT,CSATÁT AKARUNK