legnagyobb forma.___Samy___ írta:páva
...őőő
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 10., csütörtök 15:43
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 10., csütörtök 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 10., csütörtök 11:53
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. október 10., csütörtök 11:46
miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ar-2286527
mit akartok song-gal, amikor van egy jó huntelaar is
vagy klose?
hát mi van itt?
(akkora kacsastrucc ez)
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. október 10., csütörtök 11:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 10., csütörtök 11:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 10., csütörtök 11:15
huhh, ez miez? ennyire nincs jobb dolguk, hát írják meg az én beadandómat...bár ha ilyen szarságokat tudnak írni lehet jobb ha én állok nekimiVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ar-2286527
mit akartok song-gal, amikor van egy jó huntelaar is
vagy klose?
hát mi van itt?
(akkora kacsastrucc ez)
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 10., csütörtök 8:15
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 9., szerda 20:49
én már az arsenalban is kedveltem, és a legjobbak között tartottam számon a posztján, nem azért tartom most annak, mert mi vettük meg.Már kezdem lassan elhinni annyiszor hallottam ezt. Megindokolni meg nem fogom,meg úgy sem érdekel senkit,a szokásos mese ez is....aki a barcába megy az felértékelődik,aki meg pl a realba az leértékelődik a drukkerek,a média és a közvélemény által.
De hogy ne hagyjam már megint ezt a túlfújt ürgét annyiban.....akkor khedira is topvkp.....ő is mindenhová elférne. Ezt a hasonlatot ne úgy értse aki kötekedni akar,hogy összehasonlitom a két alakot és egyformák,nem ettem meszet,mert song jobb.
De abban 10000% biztos vagyok,ha hozzánk "dobja ki" az arsenal,akkor most itt úgy lehúzkodnák hogy csak na.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 9., szerda 20:08
Nos,amikor európában megjelent,már megakartam venni,mert úgy volt,hogy nálunk nem jelenik meg,gondoltam lefordittatom és magamévá teszem....szeretem az efféle könyveket,na nem azért mert rámutat valamire,hanem a benne rejlő összefüggéseket keresem,próbálom összevetni a magam gondolataival,és érdekel a szerző gondolatvilága.....ott sok minden kiderül ki miféle.BH710 írta:Par hetig nem irtam,de olvastam a forumot ettol fuggetlenul. Lattam h fel volt hozva Ibra konyve. Elsosorban RMFC-tol kerdeznem h szerinte mi igaz belole?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 9., szerda 19:50
Már kezdem lassan elhinni annyiszor hallottam ezt. Megindokolni meg nem fogom,meg úgy sem érdekel senkit,a szokásos mese ez is....aki a barcába megy az felértékelődik,aki meg pl a realba az leértékelődik a drukkerek,a média és a közvélemény által.még mindig a legjobb vkp-k közé tartozik.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 9., szerda 17:28
pont azért butítottam le direkt ennyire, mert te sem kérdezted meg gt-t, hogy nála mit jelent a nagyjából, csak a "megakadt a torkomon a kifli" mondattal jelezted, hogy szerinted baromságot mondott.Az, hogy "nagyjából" eléggé relatív fogalom
semmivel nem lett rosszabb, egyszerűen más a feladata.Én az arsenalos Songot jó játékosnak tartottam, bár voltak hülyeségei. A mostani szerintem meg egyértelműen nem az a szint
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 9., szerda 17:10
Közben olyanokat is írtak, hogy szóban megegyeztek már a némettel, satöbbi, szóval szerintem vagy őt, vagy a belgát el fogjuk tudni hozni. Jó lenne. Reina meg cserekapusnak jöhet felőlem, bár annak örülnék a legjobban, ha Pinto maradna még egy évet, üde színfoltja a csapatnak, igazi mókamester, ebből a szempontból nehéz lesz megtalálni az utódját.Thiago11 írta:Ter Stegenről volt szó, nem is egyszer, ő is lenyilatkozta, hogy nagyon szívesen jönne a Barca-ba, még valami opcióról is szó volt, ami végül nem lett érvényesítve. Szóval nem kizárt az érkezése, főleg, hogy nem hosszabbított. Reinat remélem pinto helyére szeretnék, mert valószínű neki ez az utolsó szezonja nálunk. Ezzel elégedett lennék.
Igen, elég jól tolja, ráadásul még csak 18, de szerintem jókora kacsa, nem meglepő, hogy pont a duplázása után írták, hogy vinnénk.morientes írta:Azon nem csodálkozom.Az a gyerek 18 évesen megfordította a hétvégi meccset,2 nem akármilyen góllal,de ami a legfőbb,hogy olyan éretten futballozott mint Varane szokott nálunk...
Ne fesd az ördögöt a falra, kérlek. Annyira csak nem leszünk hülyék, hogy ezen akarunk majd spórolni...Kerlon írta:remélem spórolnak és beérik Reinával. mi boldogság lenne....
Épp ez az. Szép lassan, itt meg jöhetne rögtön a kezdőbe.Anis írta:szép lassan átvehetné a helyét a cseh óriásnak
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 9., szerda 17:00
Az, hogy "nagyjából" eléggé relatív fogalom, és ha az egész mondandót úgy fognám fel mint te az szimplán hülyeség, mert ilyent akkor rengeteg játékosról el lehetne mondani, ha már be akarjátok bizonyítani, hogy szerintetek ennyire jó akkor találhatnátok ki valami mást.miért is ?
azt mondta, a világ nagyjából összes csapatában simán kezdő lehetne.
ha mondasz 10 klubcsapatot, ahol nem lenne kezdő (kíváncsi lennék arra a 10 csapatra) akkor mondjuk a világ klubcsapatainak 99.998 százalékában kezdő lenne.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 9., szerda 16:04
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. október 9., szerda 15:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 9., szerda 15:37
Azon nem csodálkozom.Az a gyerek 18 évesen megfordította a hétvégi meccset,2 nem akármilyen góllal,de ami a legfőbb,hogy olyan éretten futballozott mint Varane szokott nálunk...kívánságlistánkra felkerült Januzaj neve, akinek a United gyorsan meg akarja hosszabbítania szerződését.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 9., szerda 14:29
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 9., szerda 14:18
ez elég elvakult ötlet. Hart már 7 éve a Cityben van (kisebb kölcsönöket leszámítva), ahol alig vannak angolok, főleg olyan akik minőséget is képviselnek. VV pedig nem hiszem, hogy a Citybe menne majd a nyáron.francois írta:esetleg nagyon elvakult ötletként ha vitya megy az MC-ben, akkor hart jöhet ide...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 9., szerda 13:56
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem