HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. október 3., csütörtök 15:52
Asensio a sérülésével szinte biztosan nyert még egy évet. James jövőre sem hiszem, hogy sokkal kelendőbb lesz, viszont ha nem rinyál idén és elfogadja, hogy csereember, nem is dobnám ki.
Bale nagy kérdőjel, ha kiugró szezont hoz, nem biztos, hogy eladjuk, ha gyengét, nem fog kelleni senkinek egy évvel idősebben, sérülékenyen.
Modric szerintem is lelép, Olaszországban még 1-2 év bőven benne lehet, akárcsak Marceloban. Őket házon belül pótoljuk (nyilván nem egy az egyben ugyanazzal a minőséggel), Mendy (Requilón váltótárssal) és Ödegaard személyében.
Hakimi brutál, nagyon gyors, okos játékos, veszélyes előrefelé. A védekezése nem tudom milyen szinten van, de nagy potenciál van a gyerekben. Kell Carvajalnak a komoly konkurencia. Jelenleg Hakimi mögött csak csere lenne. A spanyolban viszont érzem a spirituszt, szerintem versenyző típus, odatenné magát, ha padra kerülne.
Középre viszont mindenképpen kell még ember. Nekem van de Beek is megfelelt volna idén, remélem tényleg le van zsírozva jövőre. Camavingának nagyon jó a sajtója, de semmit nem láttam belőle a vs PSG videón kívül. Jó képességű játékosnak tűnik, de kölyök még, nálunk ez nem szokott menni és valószínűleg esélyt sem kapna. Pedig Casemironak is kellene alternatíva, mert Valverde nem tudja azt hozni, amit a brazil.
Mbappét pedig nem várom jövőre, legjobb esetben 2021 szerintem amikor érkezhet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
RealMadridFanatic 2019. október 3., csütörtök 15:53-kor.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)