Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Az új Póki nem volt rossz, de valami mégis hiányzik ebből is, ahogyan az elsőből is hiányzott. Jó iparosmunkák, amiből hiányzik a kellő mennyiségű fűszer.
Venomot dobják be mellé már végre.
Venomot dobják be mellé már végre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Joker
Fasza film volt. A főszereplő, a zene, a hangulat kiemelkedő, a rendezés meg a sztori közepesen jó, de így is egy nagy élmény. Még több ilyet.
Fasza film volt. A főszereplő, a zene, a hangulat kiemelkedő, a rendezés meg a sztori közepesen jó, de így is egy nagy élmény. Még több ilyet.
Nem illik.
Pont ezt akartam felhozni, hideg kiráz. Csak magyar, low cost repülőkön, nyaraló destinatioknél van. Érzem a hazait legalábbRealista24 írta:Ez olyan, mint aki tapsol a pilótának leszállás után.Faust írta: Igen, de nem veletlenul neveztek regen a mozit filmszinhaznak. Nem mondom hogy kotelezo tapsolni, en sem szoktam, de nehogy mar kreten legyen aki megteszi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez olyan, mint aki tapsol a pilótának leszállás után.Faust írta: Igen, de nem veletlenul neveztek regen a mozit filmszinhaznak. Nem mondom hogy kotelezo tapsolni, en sem szoktam, de nehogy mar kreten legyen aki megteszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igen, de nem veletlenul neveztek regen a mozit filmszinhaznak. Nem mondom hogy kotelezo tapsolni, en sem szoktam, de nehogy mar kreten legyen aki megteszi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A színházban hallja, aki dolgozott rajta.Faust írta: Mi a baj a tapssal? Szinhazban nem tapsolsz a vegen? Ugyanaz, csak egy filmen dolgoznak vagy negyszazan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mi a baj a tapssal? Szinhazban nem tapsolsz a vegen? Ugyanaz, csak egy filmen dolgoznak vagy negyszazan.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ah mar nincs vetitos csavo, de anno nalunk nem tapsoltak csak nagyon ritkan, anno a kislanyok biber filmjenKerlon írta: Aki tapsol, az gyökér vagy a vetítős csávót szeretné elismerni.
Aki tapsol, az gyökér vagy a vetítős csávót szeretné elismerni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
azért böszmeségeket ne állítsunk már úgy mintha kőbe lenne vésve. engem pl hidegen hagy a főszereplő neve és személye, a film és a karakterdráma érdekel.Yazid írta: azt szerintem szögezzük le h itt mindenkit phoenix erdekel, kevésbé a film. pl en annyira nem vagyok oda érte nem is érdekel a film se abszolute
atyaég.soadroli írta: amúgy nálunk is tapsoltak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
CRAWL: Kellemes kis állatos horror, meglepően jó látványvilággal megáldva. Újat nem mutatott, sőt eléggé kiszámítható is volt, de ettől függetlenül a sablonok tissztességesen voltak összegyúrva.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
valakit érdekel rajtam kívül?Yazid írta: azt szerintem szögezzük le h itt mindenkit phoenix erdekel
ha van film, ami megérdemli a hypeot, az ez. szombaton nézem mégegyszer, aztán majd lehet írok róla amúgy nálunk is tapsoltak.
Sokkal nagyobb a kepregeny tabor, mint a Phoenix rajongo tabor... kihuzhatod a szogedet.Yazid írta: azt szerintem szögezzük le h itt mindenkit phoenix erdekel, kevésbé a film. pl en annyira nem vagyok oda érte nem is érdekel a film se abszolute
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
azt szerintem szögezzük le h itt mindenkit phoenix erdekel, kevésbé a film. pl en annyira nem vagyok oda érte nem is érdekel a film se abszolute
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mar kb 3 kulonbozo helyen olvastam, hogy felallva tapsoltak a jokert a nezok a moziban.
Joker
Erős, de nem annyira, mint amennyire hypeolják. A színészi teljesítmény remek, a film szépen fokozatosan beindul és végig várod, hogy elkattanjon.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! A befejezés meg elindíthatna akár egy új vonalat is, de tudjuk, hogy nem része semminek se.
Erős, de nem annyira, mint amennyire hypeolják. A színészi teljesítmény remek, a film szépen fokozatosan beindul és végig várod, hogy elkattanjon.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! A befejezés meg elindíthatna akár egy új vonalat is, de tudjuk, hogy nem része semminek se.
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Minő meglepetés
Hát lehet, de szerintem a Sony sokat akart a Marvel tortájából, aztán mindkét fél rájött, hogy ezt a pókit nem kéne tönkretenni.
K
K
Biztos nem a hírverés és a nagyobb pénz állt a cécó mögött.
- Remy
- Kapcsolat:
cicaharc... volt értelme.
a két stúdió ma bejelentette, hogy közösen készítik el a harmadik Pókember-filmet Tom Holland főszereplésével, amely 2021. július 16-án kerül a mozikba. Sőt, az is megerősítésre került, hogy a Hálószövő a Marvel Moziverzum későbbi filmjeiben is feltűnik majd.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots