Bale, Te vagy az?nso írta:„Nem tudom, mit mondott, de nem lehetett túl hosszú mondat, mert Dembélének meggyűlik a baja a spanyol nyelvvel” – felelte Valverde.
Spanyol bajnokság
- RealMadridFanatic
Re: Spanyol bajnokság
Önmagában a nagyon gyenge szöveg nem hiszem, hogy plusz eltiltást érdemelne, de ha ezt kimondottan Lahozra mondta, akkor el fogják meszelni plusz egy meccsre. Még akkor is, ha igaza van. A tekintély hiányát egy darabig jófejkedéssel próbálja kompenzálni, aztán tol egy ilyet... Gyenge bíró.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Angliában rasszizmusért elmeszelnék a bírót.csababarca írta:Állítólag a nagyon gyenge, nagyon gyenge szöveget tolta, plusz kezével mutogatott.Toti írta: nem tudom mit mondott dembele, de ha costa kapott 8 meccset vagy mennyit pofázásért akkor nehogy már dembele egyet kapjon..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Állítólag a nagyon gyenge, nagyon gyenge szöveget tolta, plusz kezével mutogatott.Toti írta: nem tudom mit mondott dembele, de ha costa kapott 8 meccset vagy mennyit pofázásért akkor nehogy már dembele egyet kapjon..
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
de ő kifele pofázott valamit nem? nem a játékvezetőnekCsabi írta: ramos meg sárgát se
hozzáteszem ramos kapott már annyi ilyen faszságot életében, h egyszer neki is ellehet nézni
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
nem tudom mit mondott dembele, de ha costa kapott 8 meccset vagy mennyit pofázásért akkor nehogy már dembele egyet kapjon..
a másik meg pique.. bl-ben ilyenekért minket népünnepéllyel egybekötve videóznak le és osztanak ki +1 meccs eltiltást. annyira egyértelműen akarta sárgát tudjuk miért.. h efelett nem lehet szemethunyni szerintem a ligának, ennel szebb lehetőség nem kell, h példát mutassanak és dobjanak rá +1 meccset
a másik meg pique.. bl-ben ilyenekért minket népünnepéllyel egybekötve videóznak le és osztanak ki +1 meccs eltiltást. annyira egyértelműen akarta sárgát tudjuk miért.. h efelett nem lehet szemethunyni szerintem a ligának, ennel szebb lehetőség nem kell, h példát mutassanak és dobjanak rá +1 meccset
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja, pont ezt akartam írni.Drake írta: Én azon lepődtem meg,hogy még senkinek sem tűnt fel,hogy Pique szándékosan kisárgázta magát.Ennel feltűnőbben amúgy nemhiszem hogy ezt meg tudta volna oldani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kaptak 4 lapot reklamálásért, abból 1 piros.
Amúgy a Barca megint vett egy 120 milliós játékost, aki se beilleszteni, se játszatni nem tudnak.
Amúgy a Barca megint vett egy 120 milliós játékost, aki se beilleszteni, se játszatni nem tudnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Én azon lepődtem meg,hogy még senkinek sem tűnt fel,hogy Pique szándékosan kisárgázta magát.Ennel feltűnőbben amúgy nemhiszem hogy ezt meg tudta volna oldani.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet, hogy sikeresen elintezte a vip szektorba a jegyet a clasicora ezzel.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Én nem örülökDinhoL írta: Ne veszekedjetek, örüljünk inkább együtt, hogy egy sz*r Messivel is szépen hoztuk a meccset.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ne veszekedjetek, örüljünk inkább együtt, hogy egy sz*r Messivel is szépen hoztuk a meccset.
Som i Serem!
6oat
6oat
- csababarca
Nem ezt mondtam, de végülis ki lehet forgatni az ember szavait.reeed_ati írta: Ja, hát nem érkezési sorrend alapján szokták osztani a lapokat..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ja, hát nem érkezési sorrend alapján szokták osztani a lapokat..TheBull6 írta:Mondjuk az az 5 lehet azt mondta hogy kék az ég, a francia meg azt hogy k.rva anyád..csababarca írta:
Mondjuk Dembele oda se ért már kiszórta.
Közben 5 másik barcás pofázott az arcába 10 centiről.
Csak nem értem miért a francia lett betalálva.
Valószínűleg nem csak úgy kapta azt a lapot.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Lopi jól megszervezte a Sevilla védelmét.
Embere nem volt Suareznek, az amúgy szép góljánál.
Nem akarom a Barca érdemeit elvenni nem azért említem, de kritikán aluli volt a Sevilla védekezése.
Embere nem volt Suareznek, az amúgy szép góljánál.
Nem akarom a Barca érdemeit elvenni nem azért említem, de kritikán aluli volt a Sevilla védekezése.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2019. október 6., vasárnap 23:19-kor.
Mondjuk az az 5 lehet azt mondta hogy kék az ég, a francia meg azt hogy k.rva anyád..csababarca írta:Mondjuk Dembele oda se ért már kiszórta.Galacticos írta:Melyik nem volt a jogos?
Valószínűleg nem csak úgy kapta azt a lapot.
- csababarca
Mondjuk Dembele oda se ért már kiszórta.Galacticos írta:Melyik nem volt a jogos?
- Galacticos
csababarca írta:Csabi írta: barca dupla piros. mi a szar történik?
Csak Lahoz.
Melyik nem volt a jogos? Az utolso emberes szabalytalansag miatt a piros, vagy egy sima masodik sarga reklamalasert?soadroli írta:Lahoz egy nyomorék
Teszem hozza egyik se volt indokolt, se az hogy az uj gyerek latvanyosan cibalta chicharitot 4-0nal se az hogy dembele mutogat 4-0nal
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Lahoz egy nyomorék