OFF
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Re: OFF
Na így a választások előtt az ördög ügyvédje blog mindenkinek megvan? Kemény cucc.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ugy latom, wxyz feladta, hetek ota nem jelentkezett.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Bullshit és a konkurenciáról szól. Nem nyert nálam
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ilyen parameterekkel sztem mindegy kb, varj ki egy jo emag akciot aztan rendelj egyet.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Megidézném a forum TV szakértőit .
Régi Samsung TV-re sikeresen ráömlött az üdítő.
Sötét csík végig a képernyő közepén, illetve több helyen vibrál is.
Ez gondolom egyértelműen kuka, tehát el is kezdtem nézegetni, hogy mi kéne helyette.
Amire használom:
-Többnyire laptopot kirakom rá, HDMI-n keresztül és így film,yt
-PS4 (sima, nem pro).
Méretre egy 80-110 körüli elég volna, mivel közel ülök hozzá.
Keretem pedig max 100 környéke lenne, de az se baj, ha olcsóbban van valami tuti tipp, mivel tényleg keveset van használva.
Régi Samsung TV-re sikeresen ráömlött az üdítő.
Sötét csík végig a képernyő közepén, illetve több helyen vibrál is.
Ez gondolom egyértelműen kuka, tehát el is kezdtem nézegetni, hogy mi kéne helyette.
Amire használom:
-Többnyire laptopot kirakom rá, HDMI-n keresztül és így film,yt
-PS4 (sima, nem pro).
Méretre egy 80-110 körüli elég volna, mivel közel ülök hozzá.
Keretem pedig max 100 környéke lenne, de az se baj, ha olcsóbban van valami tuti tipp, mivel tényleg keveset van használva.
ZIDANE
- 'shutterisland
alapvetoen egyetertek, a fejlesztes mindig jo, csak arra vilagitanek ra, hogy a lehetoseg igy is adott annak, aki mozogni szeretne.
az arakkal kapcsolatban persze szelesen mozog a skala, vannak draga sportok is, de altalaban pont azok sokallnak teszem azt 10 ezret egy havi kondiberletert vagy ugyanennyit havi 10 alkalom kispalyas fociert (vagy csak ugy altalaban magat az egezseges eletmodot sokalljak) akik a tobbszoroset elcigizik es/vagy elisszak.
az arakkal kapcsolatban persze szelesen mozog a skala, vannak draga sportok is, de altalaban pont azok sokallnak teszem azt 10 ezret egy havi kondiberletert vagy ugyanennyit havi 10 alkalom kispalyas fociert (vagy csak ugy altalaban magat az egezseges eletmodot sokalljak) akik a tobbszoroset elcigizik es/vagy elisszak.
Persze, privát cégektől és iskoláktól tudsz bérelni termeket. Utóbbiak Budapesten gyakorlatilag normális időpontokban full tele, előbbiek nem olcsók, és helyileg is inkább külvárosokba kell utazni hozzá. Szerintem bőven ráférne a rendszerre a támogatás, a már használhatatlanná kopott ingyenes betonpályák felújítása pl.
- 'shutterisland
a sportolas / nem sportolas temahoz vissza szolva.
en bekescsabarol es kornyekerol tudnek nyilatkozni, ott eltem otthoni eletem nagy reszet.
emlekeim homalyosodnak, de konkretan csaban van egy csomo kispalyas focira/kezire/kosarlabdazni berelheto tornaterem, legalabb ketto uszoda, futo folyoso + futo utvonalak, korul belul 4-5 egyesuletnel lehet megyei szinten focizni, van kezilabda, kosar edzes egyes sulikban, vizilabdazni is van lehetoseg, van 2 tenisz palya, minimum 7 konditerem, nemely + szolgaltatasokkal, mint aerobic, spinning, rudtanc, trx, stb, van tobb kuzdosport egyesulet, atletikai es sulyemelo klub, kerekpar turazos brigadok, fallabda es asztaliteniszezesi lehetosegek, stb.
ez csak egy megyeszekhely a sok kozul, feltetelezem, hogy nem egyedulallo, amit irtam es igaz lehet meg kisebb varosokra is meg ha aranyosan nezve kevesebb lehetoseggel is.
de nem feltetlen az infrastrukturalis resszel van a gond, inkabb az akarat es szabadido hianya.
en bekescsabarol es kornyekerol tudnek nyilatkozni, ott eltem otthoni eletem nagy reszet.
emlekeim homalyosodnak, de konkretan csaban van egy csomo kispalyas focira/kezire/kosarlabdazni berelheto tornaterem, legalabb ketto uszoda, futo folyoso + futo utvonalak, korul belul 4-5 egyesuletnel lehet megyei szinten focizni, van kezilabda, kosar edzes egyes sulikban, vizilabdazni is van lehetoseg, van 2 tenisz palya, minimum 7 konditerem, nemely + szolgaltatasokkal, mint aerobic, spinning, rudtanc, trx, stb, van tobb kuzdosport egyesulet, atletikai es sulyemelo klub, kerekpar turazos brigadok, fallabda es asztaliteniszezesi lehetosegek, stb.
ez csak egy megyeszekhely a sok kozul, feltetelezem, hogy nem egyedulallo, amit irtam es igaz lehet meg kisebb varosokra is meg ha aranyosan nezve kevesebb lehetoseggel is.
de nem feltetlen az infrastrukturalis resszel van a gond, inkabb az akarat es szabadido hianya.
- ___Samy___
Na ez eszembe sem jutott. Koszi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
Köszöntem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen___Samy___ írta: Ha a MÁV alkalmazásból nyitom meg a jegyet, azt elfogadja a kalauz?
http://iho.hu/img/vasut/1710/171005_cse ... 100832.jpg
Így
- ___Samy___
Ha a MÁV alkalmazásból nyitom meg a jegyet, azt elfogadja a kalauz?
Így
Így
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hetente többször is. Pdf-et telefonra letöltöd, és azzal tudod igazolni az utazásod. Megéri ,mert 10%-al olcsóbb, mint a jegypénztárnál vásárolt.___Samy___ írta:E-vonatjeggyel utazott már valaki?
- ___Samy___
E-vonatjeggyel utazott már valaki?
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ilyen közterület vs nem közterület témában otthon van valaki?
Adott egy főútvonal, ahol rengeteg autó jár.
Az út egyik oldalán van egy étterem, tőle jobbra-balra családi házak. A másik oldalon egy újonnan épített szolgáltatóház (tabak, kávézó, fodrász, fogorvos, valami pici bank is, stb). Továbbá ez utóbbi mögé egy hatalmas udvar lett építve, rengeteg parkolóval, amik ingyenesek!! A tabakot még picit megértem, hogy pár percre megállnak, beugranak, s mennek tovább (bár már hatalmas kamionok, több méteres teherautók is megállnak, s szétcseszik a "házelejét")... VISZONT ha egyszer ott az ingyenes parkoló, miért nem oda állnak? Lényeg a lényeg, hogy az étterem vendégei nem tudnak hova megállni. Létezik erre valamiféle megoldás szerintetek? Az étterem előtti rész kisajátítása elég drága lenne egy évre szerintem. Viszont ha belegondoltok: ki áll meg előtted? A tulaj és családja, vagy akik hozzád jöttek - legalábbis normális esetben.
Adott egy főútvonal, ahol rengeteg autó jár.
Az út egyik oldalán van egy étterem, tőle jobbra-balra családi házak. A másik oldalon egy újonnan épített szolgáltatóház (tabak, kávézó, fodrász, fogorvos, valami pici bank is, stb). Továbbá ez utóbbi mögé egy hatalmas udvar lett építve, rengeteg parkolóval, amik ingyenesek!! A tabakot még picit megértem, hogy pár percre megállnak, beugranak, s mennek tovább (bár már hatalmas kamionok, több méteres teherautók is megállnak, s szétcseszik a "házelejét")... VISZONT ha egyszer ott az ingyenes parkoló, miért nem oda állnak? Lényeg a lényeg, hogy az étterem vendégei nem tudnak hova megállni. Létezik erre valamiféle megoldás szerintetek? Az étterem előtti rész kisajátítása elég drága lenne egy évre szerintem. Viszont ha belegondoltok: ki áll meg előtted? A tulaj és családja, vagy akik hozzád jöttek - legalábbis normális esetben.
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az infrastruktúra milyensége nagyon nem mindegy. Itthon a fiatalok a grundokra, kis műfüvesekre járnak le. Azok nagyrészt HatTrick támogatásból, UEFA forrásból épültek. Csak a focira látok rá, azért csak arról nyilatkoznék, de ahogy hallom, halandó ember nagyon az új uszodák nagy részébe se tud csak úgy úszkálni, pláne nem fillérekért.füst írta:
Hát tényleg nagyon ki lett sarkítva.
Nos, nem tudom mit mondhatnék, szerintem az első lépés az infrastruktúra.
Amíg nincs uszoda, nincs hova úszni járni. Ha van uszoda, van hova járni. Valahol el kell kezdeni.
Talán nem lesz kedve a 40 éves melósnak a napi robot után úszni menni.
Viszont az alsócsoportos iskolásokat lehet oda járatni az osztállyal, kedvezményesen. Akár szakkör részeként, csoportos kedvezményel, akár tesi részeként. Ha a feltétel adott, akkor kialakulhat a dolog, az iskolák, szülők, és a sportintézmény -jelen esetben uszoda- megegyezésén múlik a dolog. Remélhetőleg beindul majd jópár helyen a dolog, és a mostani aprócseprő honfitársaink ki tudják majd használni, és mire ők felnőttek lesznek, addigra szebb eredményeket produkálunk a maiaknál a felméréseken.
Amiket leírtál, azok egy ideális országban talán így működnének. A probléma pont ennek hiányával van, mégha igen, kicsit ki is sarkítottam.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.