Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
https://youtu.be/cmmbBo8RYoE
Erről mindig ez jut eszembe: https://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img ... er_cry.png
Vanhandredpörszent korrekt. Elképesztő az egész. Moziban is odacsapott pár éve, pedig meg se tudnám számolni, hányszor láttam.
Erről mindig ez jut eszembe: https://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img ... er_cry.png
Vanhandredpörszent korrekt. Elképesztő az egész. Moziban is odacsapott pár éve, pedig meg se tudnám számolni, hányszor láttam.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nyolc per tiz? ennel azert jobb voltRemy írta: Terminator 2
Hogy lehet valami ennyire tökéletes, hogy lehet valami ennyire zseniális? Ezért hoztuk létre a mozgóképet, erre találtuk ki a mozit.
∞/10
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Terminator 1
10/10
Terminator 2
Hogy lehet valami ennyire tökéletes, hogy lehet valami ennyire zseniális? Ezért hoztuk létre a mozgóképet, erre találtuk ki a mozit.
∞/10
10/10
Terminator 2
∞/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Joker
Ahogy egyre jobban beindult a hype korulotte kicsit feltem, hogy tul nagy elvarasokkal ulok le megnezni, de vegul nem okozott csalodast. Ha egyenkent nezem, a film legtobb resze nem kiemelkedo, csak szimplan jo. Phoenix az, aki az extrat hozza tette, jo par emlekezetes jelenete volt, foleg a vege fele. Ja igen, a lenyeget majdnem el is felejtettem, nalunk is paran tapsoltak.
Ahogy egyre jobban beindult a hype korulotte kicsit feltem, hogy tul nagy elvarasokkal ulok le megnezni, de vegul nem okozott csalodast. Ha egyenkent nezem, a film legtobb resze nem kiemelkedo, csak szimplan jo. Phoenix az, aki az extrat hozza tette, jo par emlekezetes jelenete volt, foleg a vege fele. Ja igen, a lenyeget majdnem el is felejtettem, nalunk is paran tapsoltak.
Sigourney ma 70 éves. Tyjíh.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Upsz
De na, ha moziban tapsolsz e vagy sem. Ez a kérdés.
De na, ha moziban tapsolsz e vagy sem. Ez a kérdés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk ez a szavazas kicsit indexes lett, felrevezeto a megfogalmazas hogy a kerdezo narrativaja igazolodjon.
Ha jol tudom, az Oscar jelolesek miatt nyomatjak elobb mozikban. Egyebkent csak egynapos vetites lesz, vagy musoron tartjak par hetig?ikelemen5 írta:Az jó, mert Netflixre csak 27-én jön.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az jó, mert Netflixre csak 27-én jön.El Sie7e írta: The Irishman nov 22-től a mozikban is
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudom mi ertelme, de szavazzunkrashidm írta: En sem tapsolnek, ha mar szoba jott. Obama-san olyan “not bad” fejet vágnék, elismerően, de ennyi. Sztem főnök legyen erről egy szavazás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Minek, az emberek 95%-a soha nem tapsolna es nincs is ezzel baj, tul van ez beszelve. Nekem azzal van bajom hogy le lettek prolizva/idiotazva. Pedig elobbi kategoriat pont az ilyen Csabi-fele marvelfaszok jelentik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
En sem tapsolnek, ha mar szoba jott. Obama-san olyan “not bad” fejet vágnék, elismerően, de ennyi. Sztem főnök legyen erről egy szavazás.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
egy kurva jó könyv végére érve te is felállva a fotelból pecsenyére vered a tenyered? nem? én sem. pedig azon is sokat dolgozott az író meg még 1 tucat ember. tapssal általában SZERINTEM az élő produkciót szokták honorálni, amivel a néző érezteti az előadó felé, hogy a produkciója ott és akkor lenyűgözte őt. ezért tapsolnak az emberek egy stand-uposnak, vagy egy egyszerű előadónak, és nem tapsolunk - bár ezek után fasztudja - otthon a metallica live from new york dvd után.Faust írta: Mi a baj a tapssal? Szinhazban nem tapsolsz a vegen? Ugyanaz, csak egy filmen dolgoznak vagy negyszazan.
DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, ÉS TE JOGOSULT VAGY A SAJÁTODHOZ FAUST.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
The Irishman nov 22-től a mozikban is
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A SZOBALÁNY: Újabb igényes koreai alkotás, gyönyörű zenékkel és képekkel ellátva. Rettentően érzéki és kellemes, egyben pedig melankolikus is.
Mindig képes vagyok meglepődni, hogy mennyire kiforrotta magát a koreai filmgyártás. Idegennyelv kategóriában messze túlszárnyaltak már mindenkit, 20 év alatt lényegében.
Mondjuk látva és tapasztalva is, hogy mi megy az országukban, nem is csoda.
Mindig képes vagyok meglepődni, hogy mennyire kiforrotta magát a koreai filmgyártás. Idegennyelv kategóriában messze túlszárnyaltak már mindenkit, 20 év alatt lényegében.
Mondjuk látva és tapasztalva is, hogy mi megy az országukban, nem is csoda.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Székely Csaba:
"Ha tehetitek, nézzétek meg a Jokert. Nemcsak azért, mert nagyon szép, amit Joaquin Phoenix művel benne, hanem mert jó film. És az a tény, hogy a hatóságok félnek ettől a filmtől, és Amerikában a mozik rendőri felügyelet mellett vetítik, gyönyörűen visszaigazolja azt, amit a Joker állít a társadalomról. Ma, amikor az ember alap-lelkiállapota a szorongás és a tehetetlenség, az a nagy kérdés, hogy azt az irtózatos feszültséget, ami a szorongásból és tehetetlenségből születik, sikerül-e valamilyen mederbe terelni, levezetni. A politikai elit, a média, a közösségi háló ma mind-mind azt harsogja, hogy három nagy probléma van a világon: a migráció, a populizmus terjedése és a klímakatasztrófa fenyegetése. Ezzel nem tesznek mást, mint csatornázzák a feszültséget (minden felgyűlt mocskot ezekre a témákra okádunk rá), és elterelik a figyelmet azokról a problémáinkról, amelyekkel igazából küzdünk. Mintha egy fogfájós embernek nem a fogát kezelnék, hanem térden lőnék. A mi valódi problémánk pedig egyszerűen az, hogy mi lesz velünk holnap. És nem úgy „holnap”, hogy mi lesz majd, ha terroristák özönlik el az otthonainkat és elolvad az Antarktisz. Hanem konkrétan: holnap. Bírni fogjuk-e holnap is ezt az életet vagy összeomlunk? De az egzisztenciális bizonytalanságunkra, a betegséggel szembeni tehetetlenségünkre, a szeretteinkért való aggódásunkra, a mókuskerékbe való belefáradásunkra, a rendszerrel szembeni ellenérzéseinkre, a mindennapos megaláztatásainkra senki nem kínál valódi megoldást. Hiszen ilyen megoldás nincs is. Mert olyan a világ, hogy vagy ez a szorongás van, vagy háború. (És igen, van egy szűk elit, akik ezeknek a terheknek csak egy töredékét cipelik. A tehetősek, a szerencsés helyre születettek, a tömegek kínlódásaiból élők, a néphülyítők. Akik tulajdonképpen ilyenné alakították a világot.) Mit tesz a Joker film? Megmutatja ezt úgy, ahogy van. Elénk tárja azt az egyszerű evidenciát, hogy amikor a megalázottak és megszomorítottak öntudatra ébrednek, akkor jaj azoknak, akik addig elnyomva tartották őket, és meg sem próbáltak megoldást találni a problémáikra. Nem a gonoszt igazolja, ahogy egyesek állítják róla, hanem tükröt tart, és - a maga fikciós világában - igazságot szolgáltat. Ami pedig a rendőri készültség szükségességét illeti, szerintem ez a film pont az ellenkezőjét fogja kiváltani, mint amire a hatóságok számítanak. Ugyanis teljesíti az elnyomottak revans-vágyát, és ezzel levezeti a feszültséget. (Minek kövessem el, ha valaki már megtette helyettem?) Egy kis paradoxon a végére. A Joker film pont abból a hollywoodi álomgyárból érkezett, ahol milliárdokat dobnak ki az ablakon, ahol a legnagyobb a különbség az elit jövedelme és az átlagember bevétele között, és ahol sokat tesznek azért, hogy ekkorák legyenek a társadalmi különbségek.
*hisztérikus nevetés*"
"Ha tehetitek, nézzétek meg a Jokert. Nemcsak azért, mert nagyon szép, amit Joaquin Phoenix művel benne, hanem mert jó film. És az a tény, hogy a hatóságok félnek ettől a filmtől, és Amerikában a mozik rendőri felügyelet mellett vetítik, gyönyörűen visszaigazolja azt, amit a Joker állít a társadalomról. Ma, amikor az ember alap-lelkiállapota a szorongás és a tehetetlenség, az a nagy kérdés, hogy azt az irtózatos feszültséget, ami a szorongásból és tehetetlenségből születik, sikerül-e valamilyen mederbe terelni, levezetni. A politikai elit, a média, a közösségi háló ma mind-mind azt harsogja, hogy három nagy probléma van a világon: a migráció, a populizmus terjedése és a klímakatasztrófa fenyegetése. Ezzel nem tesznek mást, mint csatornázzák a feszültséget (minden felgyűlt mocskot ezekre a témákra okádunk rá), és elterelik a figyelmet azokról a problémáinkról, amelyekkel igazából küzdünk. Mintha egy fogfájós embernek nem a fogát kezelnék, hanem térden lőnék. A mi valódi problémánk pedig egyszerűen az, hogy mi lesz velünk holnap. És nem úgy „holnap”, hogy mi lesz majd, ha terroristák özönlik el az otthonainkat és elolvad az Antarktisz. Hanem konkrétan: holnap. Bírni fogjuk-e holnap is ezt az életet vagy összeomlunk? De az egzisztenciális bizonytalanságunkra, a betegséggel szembeni tehetetlenségünkre, a szeretteinkért való aggódásunkra, a mókuskerékbe való belefáradásunkra, a rendszerrel szembeni ellenérzéseinkre, a mindennapos megaláztatásainkra senki nem kínál valódi megoldást. Hiszen ilyen megoldás nincs is. Mert olyan a világ, hogy vagy ez a szorongás van, vagy háború. (És igen, van egy szűk elit, akik ezeknek a terheknek csak egy töredékét cipelik. A tehetősek, a szerencsés helyre születettek, a tömegek kínlódásaiból élők, a néphülyítők. Akik tulajdonképpen ilyenné alakították a világot.) Mit tesz a Joker film? Megmutatja ezt úgy, ahogy van. Elénk tárja azt az egyszerű evidenciát, hogy amikor a megalázottak és megszomorítottak öntudatra ébrednek, akkor jaj azoknak, akik addig elnyomva tartották őket, és meg sem próbáltak megoldást találni a problémáikra. Nem a gonoszt igazolja, ahogy egyesek állítják róla, hanem tükröt tart, és - a maga fikciós világában - igazságot szolgáltat. Ami pedig a rendőri készültség szükségességét illeti, szerintem ez a film pont az ellenkezőjét fogja kiváltani, mint amire a hatóságok számítanak. Ugyanis teljesíti az elnyomottak revans-vágyát, és ezzel levezeti a feszültséget. (Minek kövessem el, ha valaki már megtette helyettem?) Egy kis paradoxon a végére. A Joker film pont abból a hollywoodi álomgyárból érkezett, ahol milliárdokat dobnak ki az ablakon, ahol a legnagyobb a különbség az elit jövedelme és az átlagember bevétele között, és ahol sokat tesznek azért, hogy ekkorák legyenek a társadalmi különbségek.
*hisztérikus nevetés*"
- Remy
- Kapcsolat:
Lehet nézni az Ad Astrát is. Hype is megvan, év sci-fije jelző is megvan több helyen. Az nem játszik? Vagy az majd jó lesz letöltve?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Rambo V.istimester írta: Olyat, hogy nem képregényfilm már nem is forgatnak már?
TERMINÁTOR .... nem tudom melyik része.
OK?
Állítólag Stallone még egész jól odatette magát.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Olyat, hogy nem képregényfilm már nem is forgatnak már?
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
megnéztük este a jokert, és azon felül, hogy szerintem nagyon jó film, érdemes rákölteni a mozijegy árát, egy dolog tűnt fel.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a filmben a kézzel írt levelek, naplók mind magyarul voltak a fimben megírva. Ez csak nekem újdonság? ezt is a CGI segítségével csinálták meg? vagy hogy?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a filmben a kézzel írt levelek, naplók mind magyarul voltak a fimben megírva. Ez csak nekem újdonság? ezt is a CGI segítségével csinálták meg? vagy hogy?
Lelked rajta, manapsag a mozikba jaro emberek 90%-a proli vagy csak siman budos paraszt, egyik kategoriara sem jellemzo a taps alighanem.