Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 11., péntek 21:16

neymar gyorsan tanul a mestertől, alvestől.
íme. :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 11., péntek 14:22

Alves nagy formában van mostanában, már ami a közösségi oldalakra feltöltött képeket illeti:
Csak a szokásos :lol:
Dante mesterrel
Morcos a fiú :mrgreen:
A nagy négyes
#partytime
Mint egy gengszter :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 11., péntek 13:50

'SHUTTERISLAND ÍRTA:én sem szeretem a barátságos válogatott mérkőzéseket, de jön a hazai vébé, a braziloknak kellenek együtt az edzőmeccsek.
Igen,nekik nincs más lehetőségük megtalálni a csapatukat,csak ezeken a meccseken.Hogy aztán mi az előnyösebb,az ha nem játszanak tétmeccseket,vagy ha ha játszanának,és ezáltal tűzben lennének tartva...nem tudom.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 10., csütörtök 19:15

GT37 írta:Fabregas nagyon örült annak, hogy az UEFA képviselői reggel hatkor meglátogatták:
KATT :mrgreen:
reggel hatkor már én is úton voltam a vonatra...eltudom képzelni mit érezhetett :lol:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 10., csütörtök 19:10

Fabregas nagyon örült annak, hogy az UEFA képviselői reggel hatkor meglátogatták:
KATT :mrgreen:
'shutterisland írta:én sem szeretem a barátságos válogatott mérkőzéseket, de jön a hazai vébé, a braziloknak kellenek együtt az edzőmeccsek.
Persze, tudom, csak Barça-drukker-szemszögből sokszor elég rosszkor jönnek ezek a meccsek, meg a sérülések. :/
'shutterisland írta:nah, elvileg jordi alba 6 hét off, sérülés megint.
szóval a klasszikusra csökken a "patkany-o-meter" :lol:
Remek, remélem, Adriano is lesérül nemsokára, aztán tolhatja Montoya a baloson. :lol: :'(

OFF: jó az avád. :agree:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 10., csütörtök 17:39

nah, elvileg jordi alba 6 hét off, sérülés megint.
szóval a klasszikusra csökken a "patkany-o-meter" :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 10., csütörtök 16:40

, Neymar megsérült edzésen, a koreaiak elleni meccset valószínűleg ki fogja hagyni.
Nyugi, lesznek olyan hírportálok akik ha nem játszik is azt fogják lehozni, hogy király volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 10., csütörtök 16:38

Tényleg, úgy szeretem ezeket a barátságos meccseket, semmire sem jók, csak arra, hogy bejön belőlük a pénz meg pár játékos megsérül.
én sem szeretem a barátságos válogatott mérkőzéseket, de jön a hazai vébé, a braziloknak kellenek együtt az edzőmeccsek.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 10., csütörtök 16:30

Nálunk is felütötte a fejét a FIFA-vírus, Neymar megsérült edzésen, a koreaiak elleni meccset valószínűleg ki fogja hagyni.
Tényleg, úgy szeretem ezeket a barátságos meccseket, semmire sem jók, csak arra, hogy bejön belőlük a pénz meg pár játékos megsérül. :lol:

Remélem, összedrótozzák a következő Barça-meccsre.
Az aztán nem hápog egyáltalán. :lol:

Alves meg hatalmas fazon, imádom. :mrgreen:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 10., csütörtök 15:43

ezt a nadrágot már ellőttétek egyébként odaát.
___Samy___ írta:páva :mrgreen:
legnagyobb forma.
...őőő :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 10., csütörtök 12:05

páva :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 10., csütörtök 11:53

Ha már jó a hangulat
Öltözködj stílusosan byAlves
http://www.intereconomia.com/fotos/todo ... nto-pelota
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. október 10., csütörtök 11:46

miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ar-2286527

mit akartok song-gal, amikor van egy jó huntelaar is :lol:
vagy klose? :D
hát mi van itt? :roll:
(akkora kacsastrucc ez)
:lol: :lol:
Rég olvastam ilyeb hülyeséget. 28on felüli csatárok,ráadásul a lehető legtávolabb állnak a Barca taktikájától. Vagy Messinek kell egy csicska aki felér mindent? :D (már bocsánat)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. október 10., csütörtök 11:24

https://www.youtube.com/watch?v=sIW7SfUJiqA

Jó ilyeneket visszanézni ... Na itt is látszik, Casillas ekkori formája mennyire kulonbozott az aktuális formájától ... de Pepe munkája is iszonyatosan kulonbozik a mostanitól ...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 10., csütörtök 11:20

Miért? Messi mit mond? Arról nincs hír?

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 10., csütörtök 11:15

miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ar-2286527

(akkora kacsastrucc ez)
huhh, ez miez? :D :D ennyire nincs jobb dolguk, hát írják meg az én beadandómat...bár ha ilyen szarságokat tudnak írni lehet jobb ha én állok neki :D :D
a barca télen nem vesz senkit, ha igen akkor az egy védő lesz, nagyon kis esélyt látok arra, hogy kapust is már télen venni akarnának csak, hogy szokja a környezetet...ha támadót akarnának venni, akkor Alexist eladják, no de akkor se ilyen 30 éves játékost fognak venni, aki ráadásul középcsatár...oda olyan nem mehet :lol:

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 10., csütörtök 8:15

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ar-2286527

(akkora kacsastrucc ez)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 9., szerda 20:49

Már kezdem lassan elhinni annyiszor hallottam ezt. Megindokolni meg nem fogom,meg úgy sem érdekel senkit,a szokásos mese ez is....aki a barcába megy az felértékelődik,aki meg pl a realba az leértékelődik a drukkerek,a média és a közvélemény által.

De hogy ne hagyjam már megint ezt a túlfújt ürgét annyiban.....akkor khedira is topvkp.....ő is mindenhová elférne. Ezt a hasonlatot ne úgy értse aki kötekedni akar,hogy összehasonlitom a két alakot és egyformák,nem ettem meszet,mert song jobb.
De abban 10000% biztos vagyok,ha hozzánk "dobja ki" az arsenal,akkor most itt úgy lehúzkodnák hogy csak na.
én már az arsenalban is kedveltem, és a legjobbak között tartottam számon a posztján, nem azért tartom most annak, mert mi vettük meg.
sőt, támogattam is a leigazolását.
nem hiszem, hogy az határozza meg egy játékos kvalitásait, hogy hozzátok, vagy hozzánk megy.

sőt, én tisztán emlékszek rá, hogy még anno a madridistán nem egy embertől olvastam song nevét bedobálva a védekező középpályás posztotok megoldása miatt már az előtt, hogy velünk egyáltalán szóba hozták volna.
pontosan igaz ez neymarra, vagy éppen alexisre is, aki hehe álomcsapataiban nem egyszer szerepelt. (na jó, ki nem. :mrgreen: )

songgal egyetlen egy baj van, a sebessége.
négerhez képest (most bocs, ez nem rasszizmus) intelligens focista, jó a passzjátéka, a posztjához képest bőven technikás, jó felépítésű, kellően kemény, de mégsem favágó.
én nagyon bírom a formát.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 9., szerda 20:08

BH710 írta:Par hetig nem irtam,de olvastam a forumot ettol fuggetlenul. Lattam h fel volt hozva Ibra konyve. Elsosorban RMFC-tol kerdeznem h szerinte mi igaz belole?
Nos,amikor európában megjelent,már megakartam venni,mert úgy volt,hogy nálunk nem jelenik meg,gondoltam lefordittatom és magamévá teszem....szeretem az efféle könyveket,na nem azért mert rámutat valamire,hanem a benne rejlő összefüggéseket keresem,próbálom összevetni a magam gondolataival,és érdekel a szerző gondolatvilága.....ott sok minden kiderül ki miféle.
Aztán megjelent nálunk....és első nap már rá is csaptam.....két oka volt amiért mindenképpen el akartam olvasni,az egyik a fentebb már leirt,a másik,mert mint itt is olvasható volt már a könyv előtt is hogy mit gondolok a barca belvilágáról,a vezetői felfogásáról...a klub képmutatásáról.....és érdekelt,ezt Ibra is igy látta-e?
Igen. Vagyis ha Ibra hazudik.....és én meg rosszul gondolkodtam a barca kérdésben,akkor pont véletlen egyezett a véleményünk,és ez számomra érdekes.
Na de, hogy ibra miben hazudik -e azt nem tudhatjuk,de egy életrajzi könyvben,amiből elméletileg csak egy készül,nem okosság valótlanokat irni,mert hamar lehúzzák és ennyi volt....kuka az egész és maga az ember is azzá lehet.

Ha pontosan végigolvasod,ha figyelsz rá....akkor a könyv felénél már kialakul benned egy kép a szerzőről....nem az az érdekes miről ir....hanem hogyan....mit lát magában,kritika...mit hárit másra....mit palástol,vagy mit ismer be,mennyire megy bele magába mélyen...stb....
Ibra könyve egy végtelenül egyszerű és őszinte kitárulkozás. A gyerekkorától indulva a felnőttkoráig egy életforma,egy karakter bemutatása,aki mindig kicsit más volt a többitől,és a rossz tulajdonságait is inkább úgy fogja fel(és mondja be őszintén)hogy ezekkel együtt, volt és lett az aki lett.....és ha nem ilyen bunkó vagy arc...vagy lopós gyerekként..akkor talán nem is lenne ilyen szinten,mert a mai arca/élete is ezekből áll.

Mint már irtam korábban is,de nem akartam már a témát felhozni(régóta nem megyek neki a barcának már ha észrevettétek)pep nekem is ilyennek tűnt.....egyszerűen a szagáról megérzem azt aki nem őszinte....persze ez most képletes,de van benne valami,szóval nem feltétlen kell hozzá sok idő és mély kapcsolat.

Ibra nekem sem volt szimpatikus játékos,de a tudását elismerem. A barcában nem esélye sincsen egy ekkora karakternek,egyénnek....ott más a módi.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 9., szerda 19:50

még mindig a legjobb vkp-k közé tartozik.
Már kezdem lassan elhinni annyiszor hallottam ezt. Megindokolni meg nem fogom,meg úgy sem érdekel senkit,a szokásos mese ez is....aki a barcába megy az felértékelődik,aki meg pl a realba az leértékelődik a drukkerek,a média és a közvélemény által.

De hogy ne hagyjam már megint ezt a túlfújt ürgét annyiban.....akkor khedira is topvkp.....ő is mindenhová elférne. Ezt a hasonlatot ne úgy értse aki kötekedni akar,hogy összehasonlitom a két alakot és egyformák,nem ettem meszet,mert song jobb.
De abban 10000% biztos vagyok,ha hozzánk "dobja ki" az arsenal,akkor most itt úgy lehúzkodnák hogy csak na.

Vissza: