Nem a Real kéri az “ingyen” 3 pontot, nem a Realnak van gondja a közbiztonsággal.Anthony írta: És miért kellene nektek az ingyen 3 pont?
Rendkívüli események idején el lehet halasztani meccset, pl. időjárási viszonyok miatt is.
A másik: mi a gond a katalán függetlenséggel?
Ha pl. Erdély el akarna szakadni, akkor is ez lenne a véleményetek?
Viszont kicserélni a meccs helyszínt nem korrekt, mert tavasszal amikor a végső számolgatások mennek, akkor jól jönne a hazai pálya.
Mi a gond a katalán függetlenséggel? Nekem semmi, nem ott élek, nincs közöm hozzá. Ahogy írtam lehet saját ligában játszani. Azt meg szerintem nem kell külön elemezni, ha olvas az ember híreket, hogy bizonyos játékosok mit és hogyan propagáltak és szították a feszültséget..
Továbbra is tartom legyen szó bármelyik ország, bármelyik csapatáról: a klubb a helyi rendőrséggel kell garantálja a meccs biztonságát és körülményeit lsd stadion megközelítése stb..
Ha ez nem megy a klubb kell feleljen érte. Az ujefa is tud büntetgetni ha két és fél részeg hülyeségeket beordibál egy meccsen, mindenkit mindenért büntetnek. Ilyenkor nem szólnak, nem lépnek közbe, nem segítenek? Nincs kontrollálva/presszionálva a liga és az adott klubb? Ez utóbbi csak az én személyes kérdésem..