MesQueUnClub írta:
Nekem személy szerint, ambivalens érzéseim vannak. A spíleres herce-hurca után, nem láttam sok Real meccset, de előtte szinkronban követtem mind a Barca, mind a Madrid meccseit, de gondoltam ma végignézem a meccset. Nagyon furcsa azt látni, hogy egy Luka - Toni - Case kp helyett, volt egy Isco - Hamesz felállás. Ebben az a furcsa, hogy ideális esetben a spanyol és a kolimbiai, legjobb esetben is másodhegedűsök voltak, 2-3 éve. Hasonló minőségi visszaesés, mint amikor Xavi és Ini kikerültek a Barca kp-ról. Azt is furcsa volt látni, hogy Ramos például szerintem már közel sem az a karizmatikus vezér kisugárzásával játszott. Militaoban viszont van potenciál. Marcelo pontossága is megkopott véleményem szerint, Odri pedig Carvajalhoz képest, mondjuk úgy, hogy nem igazán van a helyzet magaslatán. Pérez már egyszer megpróbálta egy PL kapusra elcserélni Havast, a nyáron ez végérvényesen sikerült, róla nagy konzekvenciát nehezen tudok levonni, mert sok ráhatása erre a meccsre nem volt. Ami számomra igazán szemetszúró, az elől egy vezéregyéniség hiánya. Benzema továbbra sem felejtett el focizni, ám ehhez elől úgy vettem észre, hogy nincs társa. Rodygo nem váltotta ma meg a világot, de a lényegesen kevesebb perc alatt, több jót húzott elő mint előtte Jovic. Summázva örülnöm kéne ennek, de ezt rossz volt látni. Én szeretem a szoros bajnokságot és azt is ha tényleg úgy lehet egy klasszikust várni a szezonban, hogy előre tudható, hogy ott igazi "vérre menő" focit fog látni az ember, amin akár a bajnokság is múlhat.
Ezért megkapod az év fair play hsz-t.
Összességében nem az a tragikus a mai meccsben, hogy hú na ez most rosszul sült el, volt 325 kapura lövés és a fele kapufa, felét védte a kapus..Nem ez történt. A Mallorca sem mutatott semmit, mi meg nem voltunk jobbak picivel sem, sőt egy góllal rosszabbak. Én semmi minőségbeli különbséget nem éreztem a két csapat között. Ez a rémisztő számomra. Szeretem a Realt és nem akarom ezt elfogadni, amivel meg akar ez a keret győzni második éve.
Ezek az emberek akik ma játszottak, ennyit tudnak. Ha jön még egy Hazard és egy beleszarok Béla, akkor már kicsivel szintet ugrunk és legalább a totál gyenge Mallorcát verjük.
De a kiégett Marcelo és Isco, a B kategóriás Vinicius és Odriozola, a meghatározó szerepre totál alkalmatlan James és a lagymatagul eldőlő minden meccsen gólt kapó Courtois ennyit tudnak.
Ez ma nem rosszul sikerült meccs volt. Ennyire gyenge a Real kerete sajnos. Bajnoki címhez meg folyamatos jó teljesítmény kell egy erős A és B kerettel.