HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. október 21., hétfő 22:45
Én nem értem mi ez a nagy pánikhangulat. A 9.fordulóban szenvedtük el az első vereségünk, ez szinte mindig elöbb szokott jönni. A sorsulásunk nehezebb volt a Barcelonáénál, egy pont a hátrányunk. A játékunk szar, de az lenne a fura ha sziporkáznánk ilyen kerettel meg ennyi sérülttel. Nem egy évben kéne gondolkodni, Zidane ezt idén kezdte el, sokan úgy írnak mintha tavaly is ő lett volna itt. 2-3 év míg egy generációváltást le lehet vezényelni. Elkezdtük úgy - ahogy, idén a lehetőségeinkhez képest kell harcolnunk.
Kurva szégyen volt a Mallorca meccs, kieső jelölt ellen 1 db helyzettel lehozni egy meccset, borzasztó szarul esett. Ez van, szurkolni kell, hogy Hazard belejön, Bale-nek lesz kedve, Modric-Kroos-Case egészséges lesz, és emellett próbálgatni kit lehet hosszútávon használni, beépíteni Mendyt, Militaot, rajtuk első perctől látszik, hogy kurva jó befektetések voltak. Meg kell nézni a fiatalokat, kire lehet számítani és maradhat a nagyoknál, kit kell kölcsönadni, kit meg el a francba. Eddig úgy néz ki Vinicius Júnior terített betli, máig nem értem egy 16 éves gyerekért hogy a francba tudtunk kiadni 40+ milliót. Felfoghatatlan. Hát Ödegaard aki Európában tűnt ki 16 évesen nem került csak pár millióba. Vettünk egy brazil bóhocot nevetseges összegért, aki 3 év múlva már vagy otthon vagy egy portugál zsé csapatban lesz.
Jövő nyáron meg folytatni, ZIDANENAL! Vagy kidobunk megint éveket a bizonytalanra. Zidane-t tisztelik, amit akar végrehajtják, a szeme jó az igazolásokhoz, taktikailag meg majd fejlődik még.
Ésszel kell kilépnünk majd a piacra, és nem kibaszni Vinicius, Jovic, Rodrygo kaliberekre 150 milliót. Persze lehet és kell is hozni fiatalokat, de mint mondjuk Kubot. Ólcson, nincs rajta ordas nagy bukás.
Pogba, Sterling*, van de Beek. Rájuk költenék a következő átig.szezonban. 350 millió. Regut, Odegaardot, Hakimit vissza kölcsönből. Akire Zidane nem számít végre eladni. És lesz előrelépés.
*vagy akárkit aki már bizonyított top szinten jobb oldalon, hogy tud gólt lőni. Mpabbé lenne az álom persze
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"