Rodrygo Goes - 11
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Rodrygo Goes - 27
Jobb oldalon sokszor kiszorított helyzetből kellett volna lőnie, nem igazán jöttek be, megnézném párszor bal oldalon, igazából Hazard semmivel sem tűnik jobbnak
Ja és BL debütálása volt, nem rég rakta ki facera.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Én sem azt mondtam, hogy Vini tökös, csak hogy nagy onbizalommal játszik. Nekem egy kicsit hiányzott ez tegnap Rodrygobol. Persze ezzel együtt is nagyszerű meccset hozott.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Vinicius nem tökös, hanem szimplán egy barom. Kár ezt ragozni, a kvalitásaival sincs tisztában. Kimegy, aztán szórakozik, mint aki nem tudja, hogy van tétje is annak, amit csinál.___Samy___ írta: Érdekes a srác, mert ha olyan önbizalommal tolna, mint Vini haverja, most egy parádés fogasrol beszélhetnénk. Most sem volt szar egyébként, de egy kicsit tokosebbnek kell lennie. Sokszor volt a cselek vagy megindulasok helyett visszapassz, pedig mikor megindult, mindenkit faképnél hagyott.
Rodrygo meg 18 évesen élete első kezdő kezdő és ami még keményebb, hogy sorsdöntő BL meccsén lehozott egy teljesen jó teljesítményt egy török pokolban. Nem ment bele felesleges dolgokba, okosan megtartotta a labdát, ha meg volt lehetősége és lendülete bátran bement a védők közé. Nekem tetszik, amit csinált, erre kell építeni, ezzel lehet bizalmat szerezni, aztán amikor kapod a lehetőséget rendre és a bizalmat, akkor meg nyugodtan vállalhatsz merészebbeket. Garantálom neked, ha Rodrygo így játszik még pár meccsig, akkor LV is elköszönhet a jobb oldaltól.
Kell neki pár könnyebb meccs is, aztán majd jönnek a gólok, szép megoldások támadásban is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
egyetértek rmf-el. A tegnapi meccs igazán nagy pozitívuma számomra rodrygo volt. Pont ugyan ez jutott eszembe..hogy 18 évesen valaki ilyen fegyelmezetten játszott. Neki nem volt megfelelési kényszere azzal kapcsolatban, hogy bohóc cseleket mutasson. Viszont látszik rajta, hogy nagyon technikás és fog ő még varázsolni. Az, hogy ennyiszer hátrajött ő is segiteni védekezni..dicséretre méltó. 2 szerelés, 2 lefülelt labda és 1 tisztázás füződik a neve mellett.
- RealMadridFanatic
Ezt teljesen mashogy latom. Tegnap nagyon erett jatekot mutatott, ami masnal tutista jatek, az nekem inkabb ugy jott le, hogy jol erzi mikor erdemes megindulni es mikor lassitani a jatekot.
Vedekezesben is vegig nagyon szepen es fegyelmezetten besegitett, nem egyszer Carvajal mogott volt a mi tizenhatosunkon belul es fogta az emberet.
A megindulasai pedig nagy szazalekban jok, vagy el tudja vinni akar tobb vedo mellett is, vagy jo helyen harcol ki szabadot.
Persze donteshozatalban igy is fejlodnie kell, de amit tegnap hozott az szamomra tobb, mint biztato.
Vedekezesben is vegig nagyon szepen es fegyelmezetten besegitett, nem egyszer Carvajal mogott volt a mi tizenhatosunkon belul es fogta az emberet.
A megindulasai pedig nagy szazalekban jok, vagy el tudja vinni akar tobb vedo mellett is, vagy jo helyen harcol ki szabadot.
Persze donteshozatalban igy is fejlodnie kell, de amit tegnap hozott az szamomra tobb, mint biztato.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
teljesen mas kaliber mint a mucuszájú, gondolkozik nem ész nelkül csinalja. viszont ha akarunk valamit tőle, ennek a gyereknek minden hétvégén jatszania kéne és nem a castillába... bale es lukács megjön el is felejtjük h a keretben van
Valahogy én is így vagyok vele. Jelenleg egy brazil Asensio, lövő nélkül. Legtöbbször a biztosra megy és ez sokszor a megállok és visszapassz. Összetett dolog ez nálunk. Míg Rodrygo brazíliában is ilyen volt (ezért nem estem tőle hanyat), addig pl Hazard, vagy a korai Asensio sokkal bátrabb játékot képviselt. Valószínűleg ebben ludas ZZ is. Ezért tetszett Solari.___Samy___ írta: Érdekes a srác, mert ha olyan önbizalommal tolna, mint Vini haverja, most egy parádés fogasrol beszélhetnénk. Most sem volt szar egyébként, de egy kicsit tokosebbnek kell lennie. Sokszor volt a cselek vagy megindulasok helyett visszapassz, pedig mikor megindult, mindenkit faképnél hagyott.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ___Samy___
Érdekes a srác, mert ha olyan önbizalommal tolna, mint Vini haverja, most egy parádés fogasrol beszélhetnénk. Most sem volt szar egyébként, de egy kicsit tokosebbnek kell lennie. Sokszor volt a cselek vagy megindulasok helyett visszapassz, pedig mikor megindult, mindenkit faképnél hagyott.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egy szóval nemmondtam,hogy nem tehetséges színész.Dupla D írta: Akkor nagyon tehetséges színész Vini, mert bőven könnyezett is. Szerintem pontosan az van, amit mocsok leírt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor nagyon tehetséges színész Vini, mert bőven könnyezett is. Szerintem pontosan az van, amit mocsok leírt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem nincs bajom ha valaki elérzékenyül de ez megjátszott volt hasonló mint amit neymar nyomott a vb-n valakik ellen amikor nyertek. Van a gyereknek valami marketing guru nagybácsija az biztos
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Szerintem pedig érthető, mert lehetőséget úgysem kap még egy ilyen mérkőzésen, akkor legalább játszon a kicsikkel.Süti írta:Ceballos, te vagy az?Realista24 írta: Hétvégén biztos offos, Castillával készül.
- Süti
Ceballos, te vagy az?Realista24 írta: Hétvégén biztos offos, Castillával készül.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hétvégén biztos offos, Castillával készül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szerintem túlgondoljátok ezt. Egy fejben gyerekről beszélünk akit rengeteg kritika ért amiatt mert nem képes eltalálni a kaput. Minden meccse után erről írtak, így nem csodálom, hogy a gólja után ilyen érzelmi kitörése volt.
- mocsok
Hat amúgy szerintem nem az.
Szegény srácnak az értelmi és érzelmi intelligenciája szerintem egy 13 éves gyerek szintjén van.
El tudom képzelni hogy a sok negatív kritika ekkora feszkot szült benne ami így jött ki belőle. Én egyébként bírom az ilyen típusú játékosokat, kicsit di mariara emlékeztet akit szinten csiptem. De nem nagyon lesz itt jövője, egyszerűen rá tényleg igaz az a jelző amit itt a fórumon már mindenkire radobnak: fgy.
És hogy ne legyen off:
A másik brazilban lehet lehetőség.
Érettebbnek, celtudatosabbnak tűnik. A játéka is sokat letisztultabb. Bár neki is volt sok pontatlansága és balfaszsaga de első meccsen ez meg védhető, főleg a gólja után.
Azt úgy oldotta meg mintha itt játszana évek óta.
Szegény srácnak az értelmi és érzelmi intelligenciája szerintem egy 13 éves gyerek szintjén van.
El tudom képzelni hogy a sok negatív kritika ekkora feszkot szült benne ami így jött ki belőle. Én egyébként bírom az ilyen típusú játékosokat, kicsit di mariara emlékeztet akit szinten csiptem. De nem nagyon lesz itt jövője, egyszerűen rá tényleg igaz az a jelző amit itt a fórumon már mindenkire radobnak: fgy.
És hogy ne legyen off:
A másik brazilban lehet lehetőség.
Érettebbnek, celtudatosabbnak tűnik. A játéka is sokat letisztultabb. Bár neki is volt sok pontatlansága és balfaszsaga de első meccsen ez meg védhető, főleg a gólja után.
Azt úgy oldotta meg mintha itt játszana évek óta.
- RealMadridFanatic
Lehet, hogy az, de Nálad már ott vége volt, amikor Neymarral közös képet posztolt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Aki szerint ez nem erős rájátszás az szerintem elvakult. A gyerek annyi felszínes és képmutató, rettentően szánalmas. Sorsdöntő meccsen meg majd infarktust kap.Realista24 írta: Jól van, lehet, hogy neki ilyen bőgős a gólöröme. Oszt akkó mi va?
K
K