Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
fiainknak fel kell kötni a gatyát ha komolyan gondolják a bajnokságot, a kezdeti nehézségek után a barca nem igen áll meg messi vezérletével.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Na azért Valverdenek még oda kell tenni magát párszor, hogy stabil tag lehessen....kiserik írta:Ez a gyerek továbbra is brutális. Támadásban, védekezésben, mindenben. Magasra tette a lécet Hollandiában és azt a lécet minden nehézség nélkül hozta át Spanyolországba. A jövő (jövő évi?) madridi középpályáját neki és Fedének kell alkotniuk.Realista24 írta: Martin Ødegaard has completed more dribbles in 10 games this season than Antoine Griezmann in 45 games last season.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem lesz ott ket evig, most ezt kommunikaljak, de ha igy tolja akkor nem lesz kerdes
Nem is értem, hogy miért tartanák még 2 évig kölcösnben.kiserik írta:Ez a gyerek továbbra is brutális. Támadásban, védekezésben, mindenben. Magasra tette a lécet Hollandiában és azt a lécet minden nehézség nélkül hozta át Spanyolországba. A jövő (jövő évi?) madridi középpályáját neki és Fedének kell alkotniuk.Realista24 írta: Martin Ødegaard has completed more dribbles in 10 games this season than Antoine Griezmann in 45 games last season.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ez a gyerek továbbra is brutális. Támadásban, védekezésben, mindenben. Magasra tette a lécet Hollandiában és azt a lécet minden nehézség nélkül hozta át Spanyolországba. A jövő (jövő évi?) madridi középpályáját neki és Fedének kell alkotniuk.Realista24 írta: Martin Ødegaard has completed more dribbles in 10 games this season than Antoine Griezmann in 45 games last season.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Martin Ødegaard has completed more dribbles in 10 games this season than Antoine Griezmann in 45 games last season.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mondjuk nem biztos, hogy az elmaradt meccsünk bepótlása után több pontunk leszKercsó írta: ennyi. máris 5. vagyunk a tabellán. sőt a Sevilla is beelőzhet.
jövőre jöhet az EL.
ZZ mondjon le.
fuera Perez.
De a Granada, és a Sociedad nagyot mennek eddig, le a kalappal előttük!
most jön 3 "könnyű" meccs, bár én már előre félek az ilyen könnyű meccsektől legalabb kettő otthon lesz. illene 9 pontot hozni ha nem fogjuk, az az 5. hely nem lesz viccKercsó írta: ennyi. máris 5. vagyunk a tabellán. sőt a Sevilla is beelőzhet.
jövőre jöhet az EL.
ZZ mondjon le.
fuera Perez.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ennyi. máris 5. vagyunk a tabellán. sőt a Sevilla is beelőzhet.
jövőre jöhet az EL.
ZZ mondjon le.
fuera Perez.
jövőre jöhet az EL.
ZZ mondjon le.
fuera Perez.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezt Isaknak azért megköszönheti, de ja. Újabb gólpassz, újabb MOTM.El Sie7e írta: Ödegaard újabb gp
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ödegaard újabb gp
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ebben a fordulóban is volt két hátulról tapossa, egyik sem lett piros.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Martin megint mi labdát adott a 16osnal. Messze a legjobb jatekosunk Benzema mellett idén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Már lassan össze sem lehet számolni hány száz milliós a Barca támadószekciója.
A mi 100 milliós játékosaink pedig ülnek a padon, "pihennek" vagy folyamatosan sérültek. Game over.
A mi 100 milliós játékosaink pedig ülnek a padon, "pihennek" vagy folyamatosan sérültek. Game over.
A barca az utobbi 25 ev leggyengebb szezonkezdetet produkalta es igy is elottunk vannak,ez eleg meredek. Messi is visszatert es kezd belelendulni, en orulok, h el lett halasztva a clasico,elotte is igy gondoltam,a tegnapi utan meg plane. Jelenleg nincs tul sok kapszkodonk szerintem,bar en ezt nem is szeretem,mindig rossz,ha mar azt kell keresni. Talan annyi,hogyha vegre felepul mindenki es megszunnek a sorozatos serulesek,de a tendencia meg nem azt mutatja,h ez varhato. Ez van.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ezt írtam az elso eset utan is.Csabi írta:nem is értem bazmeg, tuti nagyon nehéz lenne biztonsági őrt szervezni a házukhoz meccsek alatt. nem tudnák megfizetni.Berti írta: Annyi pénzük van baszki, engedjenek már meg maguknak egy komoly biztonsági rendszert.
ZIDANE
Parejo szépen beverte Oblaknak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem is értem bazmeg, tuti nagyon nehéz lenne biztonsági őrt szervezni a házukhoz meccsek alatt. nem tudnák megfizetni.Berti írta: Annyi pénzük van baszki, engedjenek már meg maguknak egy komoly biztonsági rendszert.
- mustacsshe
- Kedvenc játékosaid: Valverde, Modric
Leestem a székről!Vagy egy portást, Tibo most úgysem csinál semmit. Hátha a tolvajokat nem úgy engedi be mint a gólokat