Az megdöbbentő, hogy 256gb az alap, és az olcsóbb mint a 11 pro 64gb-osa. Ez konkrétan nevetséges.Kerlon írta:Elég csak a tárhelyet említeni.
Meg a 45wattos gyorstöltés is elég csábító, állítólag 40 perc alatt tölt 0-100-ra.
A kijelzőről még nem is beszéltünk... faltól falig, és alul-felül is alig van káva, és brutál szép.
Igen, ez egyébként így van, csak közben ott van, h a kis megszokott rendszert lecserélni...KAG írta: Ha leszeded az egész storyt és pusztán logikai észérvekre helyezed, mindenféle egyéni prefernciát vagy márkahűséget nézve, akkor egyértelműen jobb telefon az új note valóban.
ez amúgy egy tök jó taktika. Én eddig "mindig az S-t vettem meg, ha iPhone-ról volt szó (4S volt az első, most meg 6S van, ezért is tendálok a XS felé). Viszont ez a 11 pro hátlapot egyszerűen nem veszi be a gyomrom, meg ha amúgy nagyon praktikus, hogy egyforma távolságra vannak a lencsék. De egyszerűen ronda, meg az se tetszik, hogy középre került az Apple logo (tudom, tok lesz rajta, de akkor is). Bár ebből a szériából az éjzöld kifejezetten tetszetős. Viszont pl a Note10 prizmás hátlapja kurva jó sztem Tök menő, h mindenféle színben csillog. Nehéz döntés, mert nem 100 ezres telefonok ezek, h "na ha nem jó max eladom", azért egy 300 ezres telefont nem olyan könnyű eladni.Steve írta: 2.Nekem az a stratégia vált be, hogy minden második generációból veszem meg a legújabbat. Akkor pont elkezd az akksi picit szarabbul teljesíteni, pont a villámgyorsból átmegy simán nagyon gyorsba. Még pont el tudom mindig adni úgy, hogy még egy rendes összeg bejöjjön és úgy vegyem a legújabbat.
Most egy Iphone X 256GB-om van. Januárban, a karácsonyi hiszti után csökkentik mindig egy kicsit a legújabb Iphoneok árát, így én akkor szándékozok egy zöld Iphone 11 Pro 256GB-ot venni.
Hosszú évek óta uezzel a stratégiával csinálom. Anyagilag még nem sikerült nyernem a dolgon De elfogadom, hogy költök arra a cuccra amit minden nap folyamatosan használok. Másból vonok vissza.