Edzettek, futóedzésük volt.BlancoMark írta: Mi az hogy nem sérültek de nem edzenek a csapattal? Instant fizetés megvonás.
Balet egyébként nem értem. Folyamatosan kezdett, egyre jobb teljesítményt hozott, egyre több pozitív hang volt róla, aztán egyszer csak a semmiből elkezd hisztizni, miután ZZ (egyértelműen rotációs okokból) lerakta a padra egy könnyebbnek ígérkező meccsre. (Az persze megint más kérdés hogy nem sikerült nyerni.)
Gareth Bale - 18
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Gareth Bale - 11
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Mi az hogy nem sérültek de nem edzenek a csapattal? Instant fizetés megvonás.
Balet egyébként nem értem. Folyamatosan kezdett, egyre jobb teljesítményt hozott, egyre több pozitív hang volt róla, aztán egyszer csak a semmiből elkezd hisztizni, miután ZZ (egyértelműen rotációs okokból) lerakta a padra egy könnyebbnek ígérkező meccsre. (Az persze megint más kérdés hogy nem sikerült nyerni.)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bale and James? They’re not injured but are not available to play. They’ll join their National Teams and I don’t want to do anything about it.”d.gergo írta: Ha megy, az azért van, mert ha behívják akkor mennie kell, nincs választása sem neki, sem a klubnak. Nincs ebben semmi szerintem. Ez nem jelenti azt, hogy automatikusan játszani is fog majd velük, de ha igen, annak örülnünk kell, mert azt jelenti hogy szünet után lehet rá számítani megint. Hacsak le nem rúgják egy válogatott meccsen
Ha van már benne annyi, hogy pár válogatott edzés után be tudják dobni néhány percre, azzal csak nyerünk szvsz. És nem, én sem akarom, hogy sokáig rontsa itt a levegőt, de amíg itt van, örülnék ha tudna rendesen játszani
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Bale csak egy lehetoseg volt? Kerdezd meg rola Ancelottit.Berti írta: Az, hogy Bale miatt, azt kizártnak tartom. Perez meg Ramosba, Marceloba és Benzemaba szerelmes, Bale csak egy lehetőség volt, akivel sikeres lehetett volna a csapat.
"If there is something that drives me crazy, it is selfishness. When a player has to pass the ball and does not pass it,"
"I paid for that in the first person. At Madrid, I took off Bale in a game against Valencia. He had to pass the ball to Benzema, who would have scored into an empty goal, but instead of that, he shot (and missed).
"It was the reason that triggered an argument with Florentino, I took him off and the mess began there."
Ugyan Ronaldot Perez mutatta be, de mindig is Bale volt az o galaktikus igazolasa.
De ha csak a tenyeket nezzuk, az egesz tavasz arrol szolt, hogy Bale padra kerult, majd nyaron tavozni fog. Ezzel szemben Ronaldo tavozott, Bale maradt, Zidane pedig mondta, hogy koszoni szepen, de ebbol nem ker.
Anthony írta:Miért, szerinted milyen oka volt Zidannak, hogy felálljon a padról? Fáradt volt? Te elhiszed ezt? Régesrég lehozta az AS, hogy a fő ok Bale volt. Zidane már akkor a hold másik felére kívánta, de Perez szerelmes balé.Berti írta:Na és ezt a baromságot meg honnan szedted?
Ja, hogy az AS azt mondta, akkor így volt. sorry
Az is volt, hogy a csúcson hagyná abba vagy, hogy tudja hogy a generációváltás megtörné a karrierjét vagy az, hogy elment Ronaldo vagy az, hogy kikell rakja a haverokat a csapatból vagy az, hogy nem kapott Mane-t vagy az, hogy nem lehet még megszerezni Mbappet.
Sok oka lehetett vagy lehet, hogy több ezekből vezetett a végső döntésre, nem tudjuk. Az AS sem tudja.
Az, hogy Bale miatt, azt kizártnak tartom. Perez meg Ramosba, Marceloba és Benzemaba szerelmes, Bale csak egy lehetőség volt, akivel sikeres lehetett volna a csapat.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Miért, szerinted milyen oka volt Zidannak, hogy felálljon a padról? Fáradt volt? Te elhiszed ezt? Régesrég lehozta az AS, hogy a fő ok Bale volt. Zidane már akkor a hold másik felére kívánta, de Perez szerelmes balé.Berti írta:Na és ezt a baromságot meg honnan szedted?
Na és ezt a baromságot meg honnan szedted?Anthony írta: És ez az ember miatt ment el Zidane, mert Perez marasztalni akarta .
Nincsenek szavak!
Ha játszik rendesen, akkor meg nem fogjuk eladni. Inkább bassza a rezet így, egészen januárig, akkor meg fogadjuk el az első ajánlatot érte.d.gergo írta: Ha van már benne annyi, hogy pár válogatott edzés után be tudják dobni néhány percre, azzal csak nyerünk szvsz. És nem, én sem akarom, hogy sokáig rontsa itt a levegőt, de amíg itt van, örülnék ha tudna rendesen játszani
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ha megy, az azért van, mert ha behívják akkor mennie kell, nincs választása sem neki, sem a klubnak. Nincs ebben semmi szerintem. Ez nem jelenti azt, hogy automatikusan játszani is fog majd velük, de ha igen, annak örülnünk kell, mert azt jelenti hogy szünet után lehet rá számítani megint. Hacsak le nem rúgják egy válogatott meccsen
Ha van már benne annyi, hogy pár válogatott edzés után be tudják dobni néhány percre, azzal csak nyerünk szvsz. És nem, én sem akarom, hogy sokáig rontsa itt a levegőt, de amíg itt van, örülnék ha tudna rendesen játszani
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
És ez az ember miatt ment el Zidane, mert Perez marasztalni akarta .
Nincsenek szavak!
Nincsenek szavak!
Nyáron kikellett volna baszni akár ingyen is.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Van walesi golf válogatott ?Realista24 írta: Nem edzett. De azért megy a válogatotthoz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem edzett. De azért megy a válogatotthoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
A világ összes pénzére megbüntetném már, sérült, Giggs szerint meg Azer ellen már bőven bevethető lesz. Bohóc.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Van olyan eset, amikor már szerintem nem számít, hogy mennyire hasznos vagy mennyire nem az egy játékos. Lehet itt azzal jönni, hogy ő a "number one" a jobb szélen, akkor is egy idióta ez az ember. A nyilatkozatai, a cselekedetei, minden ami vele kapcsolatos, arra utal, hogy nem kellene ő már ide.
Itt pár embernek fájni fog, mert tőle várják ismételten a nagy tavaszi megváltást majd, de jobb lesz ha ilyen hozzáállással már a télen túl adunk rajta és igen, akár 20 millió euróért is. Erre itt nincs szükség, ha valakinek ennyi pénzért ilyen a hozzáállása és kiszámíthatatlan az, hogy mikor számíthatnak rá.
Én köszönök mindent és viszlát. Sose utáltam ennyire Real játékost mint őt.
Itt pár embernek fájni fog, mert tőle várják ismételten a nagy tavaszi megváltást majd, de jobb lesz ha ilyen hozzáállással már a télen túl adunk rajta és igen, akár 20 millió euróért is. Erre itt nincs szükség, ha valakinek ennyi pénzért ilyen a hozzáállása és kiszámíthatatlan az, hogy mikor számíthatnak rá.
Én köszönök mindent és viszlát. Sose utáltam ennyire Real játékost mint őt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
el kell adni amint lehet egyértelműCsabi írta: de amúgy most mi baja van megint? amikor egészséges játszik, nincs mellőzve sem kibaszva vele.
van amikor már nem számít a játéka, ha ilyen a hozzáállása
nagy tiszteletlenség a Real Madriddal szemben amit csinál jó ideje...
Biztos fáradt volt még a repüléstől és ki akarta pihenni magát a következő edzésre.Csabi írta: de amúgy most mi baja van megint? amikor egészséges játszik, nincs mellőzve sem kibaszva vele.
Az hogy egy faszkalap.Csabi írta: de amúgy most mi baja van megint? amikor egészséges játszik, nincs mellőzve sem kibaszva vele.
- h3x0r
Csak el akarta kerülni a dugótRealista24 írta: Ismét távozott 10 perccel a meccs vége előtt.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Biztos kezdődött valami golf meccs a tv-benRealista24 írta: Ismét távozott 10 perccel a meccs vége előtt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
de amúgy most mi baja van megint? amikor egészséges játszik, nincs mellőzve sem kibaszva vele.