Gareth Bale - 18
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Gareth Bale - 11
Nem lehet ledobni a Castillába, és minden meccsen pályára küldeni? Ha megtagadja: fizumegvonás, és bünti?
A klub orvosai nyilvánítsák játékra alkalmasnak.
A klub orvosai nyilvánítsák játékra alkalmasnak.
Gusztustalan ez az ember, de igazabol miert ne viselkedne igy. Megteheti...szerintem igazabol arra jatszik, hogy felbontsak a szerzodeset, es ki kelljen fizetni a zaradekot. Remelem soha tobbe nem lep palyara.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkor jobb lett volna, ha elengedik nyaron ingyen Kinaba. Igy megy tobb, mint 20 millio euro a semmire, ha marad nyarig. Inkabb adtak volna oda tavaly Cenek pluszban ezt a fizutKAG írta: A klub vezetése feltehetően nagyon erősen, gazdasági szempontok alapján ítéli meg a dolgokat. (remélem)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A klub vezetése feltehetően nagyon erősen, gazdasági szempontok alapján ítéli meg a dolgokat. (remélem)
Innentől kezdve, ha a keret, sőt, a real madridnál dolgozó összes ember közül a legjobban fizetett dolgozó ezt műveli, azt nem szarhatja le se kis, se nagy ívben.
Innentől kezdve, ha a keret, sőt, a real madridnál dolgozó összes ember közül a legjobban fizetett dolgozó ezt műveli, azt nem szarhatja le se kis, se nagy ívben.
ZIDANE
- flori
Szerintem a klub is nagyívben leszarja, teljesen semleges, nem oszt nem szoroz ha itt van. Senkinek nem hiányzik, teljesen kívülálló. Perezt leszámítva senki nem tartotta volna már itt.
Az más kérdés, hogy jut el ide egy 100 millió eurós játékos összességében, a klubbal való kapcsolatát is beleértve.
Az más kérdés, hogy jut el ide egy 100 millió eurós játékos összességében, a klubbal való kapcsolatát is beleértve.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
mondjuk példát statuálni azzal, hogy leszázalékolják a következő havi fizuját a sok lógás miatt.Csabi írta: és mit kellett volna csinálni a vezetőségnek? a kutyának nem kellett a nyáron.
plusz kivizsgálni azt a vádlit tüzetesen a válogatott szünet előtt és ne adni engedélyt a játékra.
itt még a keretben sem volt. ott meg már patent minden. ne legyünk kóklerek.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Remelem mar Azeriek ellen ra/leserul.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
és mit kellett volna csinálni a vezetőségnek? a kutyának nem kellett a nyáron.Kercsó írta: bicskanyitogató, amit leművel. de az, hogy ezt megengedheti magának, sokat elmond a vezetőségről. már rég ultimátumot kellett volna neki adni. bohócot csinál az egész klubból.
Gareth Bale completed Monday's training session with Wales and will be fit to play in their next two games this FIFA break.
His last time on a football pitch was on October 13th during Wales' match vs. Croatia.
He spent this month with RM recovering from a calf injury.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Edzett, csak nem teljes értékű munkát. De ki tudja? Lehet ZZ küldte partvonalra.Jim írta: ha nem edz, meg lehet büntetni nem?
minden fizut megvonni januárig
akkor el fog ő menni innen....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
bicskanyitogató, amit leművel. de az, hogy ezt megengedheti magának, sokat elmond a vezetőségről. már rég ultimátumot kellett volna neki adni. bohócot csinál az egész klubból.
#whatisyourexcuse
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha nem edz, meg lehet büntetni nem?
- BlancoMark
Mikor vonják már meg a fizuját?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez tenyleg mostani kep?
Ha igen, akkor remelem tobbet nem lep palyara Real mezben, max a Castillaban.
Ha igen, akkor remelem tobbet nem lep palyara Real mezben, max a Castillaban.
-
Remélem télen távozik, legkésőbb nyáron. Nem emlékszek olyan játékosra akit ennyire a csapaton kívül szerettem volna látni mint őt. Szánalmas amit megenged magának. Nem is értem mi a baja, a sérüléséig szinte folyamatosan játszott. A hülye golfos nyilatkozatait is tuti direkt csinálja.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nevetséges.
Egészen idáig úgy voltam vele, hogy szezon végéig maradjon, mivel KB után egyértelműen a legveszélyesebb támadónk, ha odateszi magát.
Így viszont menjen ahova akar.
Egészen idáig úgy voltam vele, hogy szezon végéig maradjon, mivel KB után egyértelműen a legveszélyesebb támadónk, ha odateszi magát.
Így viszont menjen ahova akar.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Madridban lehozott 25 napot úgy, hogy nem tudott teljes értékű edzésmunkát végezni, Wales-nél egyből sikerült.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Vagy mert a kutyanak nem kellett. Illetve de, Kinaba, ingyen. Ilyen feltetelekkel en sem engedtem volna el.
Az meg tiszta, hogy a szabalyzat modot ad ra, hogy elobb lelepjen, aki nincs meccskeretben, de sokat elmond arrol, hogy ki mennyire el egyutt a csapattal.
Az meg tiszta, hogy a szabalyzat modot ad ra, hogy elobb lelepjen, aki nincs meccskeretben, de sokat elmond arrol, hogy ki mennyire el egyutt a csapattal.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
telejsen egyértelmű és nyilvánvaló hogy a perez-gareth kapcsolat miatt lépett le zz. ő ronaldoval és manéval számolt. ehelyett elzavarta roncit és megtartotta garethet. zz meg mondta hogy akkor tipli van.
a mostani hatalmáról zz-nek csak annyit hogy pogbát kért és nem kapott, nem számolt garethtel a nyáron és perez idén sem engedte el.
ha mindenképpen garethet kell szidni minden miatt mint a legutóbbi hamarabb lelécelése a meccsről akkor arra kell gondolni hogy csak perez miatt van még madridban.
a mostani hatalmáról zz-nek csak annyit hogy pogbát kért és nem kapott, nem számolt garethtel a nyáron és perez idén sem engedte el.
ha mindenképpen garethet kell szidni minden miatt mint a legutóbbi hamarabb lelécelése a meccsről akkor arra kell gondolni hogy csak perez miatt van még madridban.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hidd el, hogy ott vannak Madridban, és elég sok kapcsolatuk van, komolyan utánanéztek a dolgoknak.Berti írta:Ja, hogy az AS azt mondta, akkor így volt. sorry
De elég megnézni Perez fejét azon a bizonyos sajtótájékoztatón. Nem vesztek ők össze, á dehogy, csak pihenni akart ZZ. Nem akarta az új projektet felépíteni. Bale-el.
Vagy gondolj bele, amikor visszajött Perez hívására eléggé hangsúlyos volt, hogy teljhatalmat kért, és kapott. Vajon miért?
Mindenki hisz, amit akar. Számomra elég egyértelmű.
Ez van mióta itt van, csak eddig ott állt mögötte Perez dupla váll szélességgel. Mostanra kiállt mögüle.BlancoMark írta: Mi az hogy nem sérültek de nem edzenek a csapattal? Instant fizetés megvonás.
Balet egyébként nem értem. Folyamatosan kezdett, egyre jobb teljesítményt hozott, egyre több pozitív hang volt róla, aztán egyszer csak a semmiből elkezd hisztizni, miután ZZ (egyértelműen rotációs okokból) lerakta a padra egy könnyebbnek ígérkező meccsre. (Az persze megint más kérdés hogy nem sikerült nyerni.)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder