Ha most latod eloszor, akkor kurva gyenge lesz az elso Par hete neztem meg, nehezen veszem ra magam a masodikra.sebydani írta: Annyira nyomjátok itt a Terminator témát, lehet meg kéne őket nézni?
Mozi, filmek
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Amikor még meg sem jelent a film, de már 10/10. Elfogultság nélkül, szigorú objektív megítélés.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Hozza a kötelezőt, szerencsére nem pattog és üvöltözik, kb Keresztapa feeling a csóka. Jól nyomja Ő is.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Pesci mennyit szerepel? És milyen az öreg? Leginkább miatta várom a filmetFaust írta: Az Irishman pöpec lett, trademark Scorsese, de egy fél órát nyisszanthatott volna még belőle. Pacino és de Niro brillíroznak.
De Niron latszott, főleg a szemén (plusz látszott hogy a fizikumukkal/mozgásukkal nem tudtak mit kezdeni, pedig az is elég “árulkodó”), de pl. Pacinot ha nem ismerném, pár helyen teljesen benyaltam volna. Nagyon durva.
Egyébként meg integet neked az ember de le se szarod, nyaljál sót.
Egyébként meg integet neked az ember de le se szarod, nyaljál sót.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Ugyanezt éreztem én is.Faust írta: Az Irishman pöpec lett, trademark Scorsese, de egy fél órát nyisszanthatott volna még belőle. Pacino és de Niro brillíroznak.
Kicsit féltem, hogy a nagy öregek összeállnak bohóckodni, de nagyon komoly játékot tette le, most még Pesci-t is bírtam kivételesen.
A fiatalításokat nagyon jól csinálták szerintem.
Szégyen a kukás, de hasznos.
Szereti de legtöbb esetben nem éreztem indokolatlannak, csupán az ízlésem “ellen valónak”, vagy hogy fogalmazzam. Most egy kicsit indokolatlanul van bő lére eresztve, és pont a lényeges (és zseniális) utolsó egy órára fáradsz el, de nagyon. De amúgy tényleg fasza, Te csípni fogod nagyon. Pacino egy elmebeteg. Neki csak a teste öregszik.Realista24 írta:Scorsese amúgy is szereti húzni, nem? Alig várom, hogy lássam.Faust írta: Az Irishman pöpec lett, trademark Scorsese, de egy fél órát nyisszanthatott volna még belőle. Pacino és de Niro brillíroznak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Scorsese amúgy is szereti húzni, nem? Alig várom, hogy lássam.Faust írta: Az Irishman pöpec lett, trademark Scorsese, de egy fél órát nyisszanthatott volna még belőle. Pacino és de Niro brillíroznak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az Irishman pöpec lett, trademark Scorsese, de egy fél órát nyisszanthatott volna még belőle. Pacino és de Niro brillíroznak.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
a Joker meg úgy érheti el az 1 milliárdot a héten, hogy Kínában be se mutatták.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elvileg ezt már Kína sem menti meg, szóval van esély, hogy jó ideig nem lesz több.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Fel sem baszott Isti, annyira mélységesen kínos és súlytalan az egész, rosszabb, mintha szimplán csak nézhetetlen szar lenne. Mackenzie Davidst addig terminálnám amíg van benne egy csepp vér is, de kb ennyi a pozitívum. Linda is szörnyen gyenge volt, illetve inkább rosszul megírt és rendezett. Hosszabban is kifejteném de nem ér annyit az egész. Remélem tényleg ez volt az utolsó szög, de a pénzmosodában ez nem így megy.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Húzd le magad a wc-n ha nem láttad egyetkettőt.sebydani írta: Annyira nyomjátok itt a Terminator témát, lehet meg kéne őket nézni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Annyira nyomjátok itt a Terminator témát, lehet meg kéne őket nézni?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Gondoltam, hogy ezt fogod mondani. Két perc után felkúródás/infarktus?Faust írta: A Dark fate egy borzalmasan rossz film.
Én gyorsan megnéztem a T1 és T2-őt. Azok jók voltak
Nálam filmként a T1 még a T2 előtt is van, de azt el kell ismerni, hogy a T2 a tökéletes blockbuster.
Ha szereted a drámákat, nézzed.Yazid írta: manchester by the sea. valaki? imdb értékelések vagy nagyon magasztalják vagy brutál lehúzzák, caseyt csípem nagyon, szóval aki látta döntse el a mérleg nyelvét írjon vmit nézzem, ne nézzem
Ha átérzed a sztorid, magával tud vinni. Van benne jópár elég erős jelenet. Akár monológ vagy párbeszéd.
manchester by the sea. valaki? imdb értékelések vagy nagyon magasztalják vagy brutál lehúzzák, caseyt csípem nagyon, szóval aki látta döntse el a mérleg nyelvét írjon vmit nézzem, ne nézzem
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Az a durva, hogy így is kb. a legjobb az első kettő után.Faust írta: A Dark fate egy borzalmasan rossz film.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem az a mexikói picsa baszott fel leginkább...
KB. 1 perc alatt feldolgozza, hogy legyalulták a családját, persze oké legyen így.., de az egész film alatt idegesítő a karaktere.
Na meg persze a végén, mikor egyedül ráveti magát a terminátorra, ölelgetik egymást , ott úgy kellett volna végződnie, hogy a robot kitöri a nyakát , na arra azt mondom epic befejezés xd.
Annyira mellényúltak vele, mint a szöszi Sarah Conorral, na jó annyira azért nem, az mindennek az alja volt..
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Engem a Push érdekelt volna igazán, de szerdára már nincs jegy, vasárnap meg még nem leszek Pesten, szóval kimarad.sonic írta: Verzio filmfesztival van a heten. Valaki kepben van ezzel kapcsolatban? Melyik filmet filmeket lenne erdemes elmenni megnezni? Nem vagyok annyira otthon ezekben.
Eddig a Colectív-et neztuk ki magunknak.
Van viszont jegyem A szabadság bolond köreire, remélem jó lesz.
Ennél többet nem tudok mondani. Ja, de, a Gettó Balboa is jó lehet.