Gareth Bale - 18
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Gareth Bale - 11
Ezt a zaszlot keszitettek a welszi szurkolok es hozza egy rigmust.
http://www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020 ... eo-2733023
remelem elhasalnak majd, madridbol meg elhuzhat legkesobb a nyaron.
http://www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020 ... eo-2733023
remelem elhasalnak majd, madridbol meg elhuzhat legkesobb a nyaron.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egész életemben szlovákiában éltem, a magyar az anyanyelvem, én is marhára örülök amikor tudom, hogy magyar környezetben kell valamit elintézni, mert az megy a legkönnyebben, a best az amikor egy amerikai cég, szlovákiai leányválalatánál dolgozol ahol egy magyar részlegen vagy és nem csak ez a 3 nyelv lehet ami a folyosón szembejön veled
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Gareth Bale: "I always give 100% wherever I am, and that's what I always strive to do. I have tried to get back to fitness as quick as I can. If there had been a Real Madrid game this week, I would have been fit and training to play."Toti írta:Mondjuk arra tovabbra sem irtal semmit,h egy honapon keresztul serultet jelentett,majd az elso valogatott edzest azonnal lenyomta siman. Persze az ironia az megy.dannen írta:
a kocsog, hat hogy meri?
Egyszerűen most ért el a rehab végére. Szarul jött ki, de ez van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk arra tovabbra sem irtal semmit,h egy honapon keresztul serultet jelentett,majd az elso valogatott edzest azonnal lenyomta siman. Persze az ironia az megy.dannen írta:Realista24 írta: https://twitter.com/VvideosGgoals/statu ... 94048?s=19
a kocsog, hat hogy meri?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Mondjuk Messi épp ezt szokta csinálni, amikor be kéne fáradnia a válogatottba...Toti írta: Ok is eljatszak,h serultek 29napon keresztul majd az elso valogatott edzest gond nelkul elvegzik? Peldaul.. de lehetne meg sorolni,szoval nem csak az utalat miatt gond amit mond.
Persze, de általában minden viccnek van alapja. Nem véletlen, hogy Bale most is kitért arra, hogy a válogatottban jó, hogy az anyanyelvén beszél mindenki. Valószínűleg igen is problémát okoz neki a spanyol nyelv, ha nem is edzésen vagy meccseken (6 év alatt ezeket a szavakat, kifejezéseket biztosan megtanulta), hanem a hétköznapi életben, a társalgásban, barátkozásban. Többször megfigyeltem, hogy össznépi eseményeken inkább azokkal beszélget, akik tudnak angolul.El Sie7e írta:Marcelo is félig viccesen nyilatkozta eztkiserik írta:
Inkább hiszek Marcelonak, mint annak, akivel közös az ügynökük...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Marcelo is félig viccesen nyilatkozta eztkiserik írta:Inkább hiszek Marcelonak, mint annak, akivel közös az ügynökük...El Sie7e írta: legutóbb Saúl nyilatkozta, hogy sokszor találkoznak az ügynökeiknél és ott spanyolul beszélgetnek
mindketten a Stellar Football Ltd-nél vannak
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Inkább hiszek Marcelonak, mint annak, akivel közös az ügynökük...El Sie7e írta: legutóbb Saúl nyilatkozta, hogy sokszor találkoznak az ügynökeiknél és ott spanyolul beszélgetnek
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
legutóbb Saúl nyilatkozta, hogy sokszor találkoznak az ügynökeiknél és ott spanyolul beszélgetnek
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekem ez az egész már nagyon sántít. A felét sem hiszem el az egész sztorinak, ahogy már azt sem, hogy nem tud spanyolul. Nem egyszer olvastam már, hogy valaki cáfolta az egészet, más tészta, hogy nem igen szólal meg más nyelven mint az angol, és leszarja az egészet, de a mai világban egy hülye kitalál egy ilyen sztorit és fél óra múlva az egész világ ezen pörögshoota írta:Naluk nem volt ilyesfajta gond a klubjukban a beilleszkedessel es az ott hasznalt nyelvvel. De ez a csavo leontott minket egy vodor szarral es utana meg azt mondta, hogy otthon szeret lenni, mert ott nincs budosdannen írta: de ebben mi is a meglepo? a jatekosok nagy reszenek fontosabb a valogatott, mane nem olyan reg, de messi is nyilatkozott mar ilyesmit de meg szerintem cr is. mi van ebben azon kivul, hogy bale mondta es ot utaljuk?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elvileg van egy videó ahol nyilatkozik, és nem mond ilyet.dannen írta:shoota írta:
Epp most olvastam fb-n, ez a fajanko tenyleg mert ilyet mondani?
de ebben mi is a meglepo? a jatekosok nagy reszenek fontosabb a valogatott, mane nem olyan reg, de messi is nyilatkozott mar ilyesmit de meg szerintem cr is. mi van ebben azon kivul, hogy bale mondta es ot utaljuk?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- shoota
Naluk nem volt ilyesfajta gond a klubjukban a beilleszkedessel es az ott hasznalt nyelvvel. De ez a csavo leontott minket egy vodor szarral es utana meg azt mondta, hogy otthon szeret lenni, mert ott nincs budosdannen írta: de ebben mi is a meglepo? a jatekosok nagy reszenek fontosabb a valogatott, mane nem olyan reg, de messi is nyilatkozott mar ilyesmit de meg szerintem cr is. mi van ebben azon kivul, hogy bale mondta es ot utaljuk?
Ok is eljatszak,h serultek 29napon keresztul majd az elso valogatott edzest gond nelkul elvegzik? Peldaul.. de lehetne meg sorolni,szoval nem csak az utalat miatt gond amit mond.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
takarodjon már a fszba ez a vérszívó barom.
én tartom, hogy balfsz a vezetőség.
a Real Madrid adja a fizut neki, nem a walesziek. nem vágom, hogy engedhet meg magának ennyit valaki. nulla tisztelet,folyamat pofázik és azt mutatja, hogy ő a jani és mindent is megtehet a klubnál.
én tartom, hogy balfsz a vezetőség.
a Real Madrid adja a fizut neki, nem a walesziek. nem vágom, hogy engedhet meg magának ennyit valaki. nulla tisztelet,folyamat pofázik és azt mutatja, hogy ő a jani és mindent is megtehet a klubnál.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Pont ezert irtam par napja,h teljesen de teljesen felesleges buntetni meg egyaltalan foglalkozni a taggal,olyan szinten eleresztette ezt az egeszet,h mar minden lepereg rola,figyelmen kivul kell hagyni aztan csinal amit akar. En azt mondom az a 20millio is jo mar erte,sokkal tobbet nyerunk a tavozasaval,mint az erte kapott penzt.. fizetes felszabadul,hely felszabadul,jatekpercek is,feszultseg is. Senki nem gondolhatja,h majd barki is ad egy ilyen 30eves koklerert 60-80milliot.
- shoota
Epp most olvastam fb-n, ez a fajanko tenyleg mert ilyet mondani?pheco írta: Gareth Bale: "I definitely have more excitement playing for Wales (than Real Madrid). It’s like playing with your mates down the park on a Sunday."
"With Wales, I’m speaking my own language and feel more comfortable. But it doesn’t change what I do on the pitch."
Nem akarom elhinni, hogy tenyleg volt ilyen nyilatkozata.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gareth Bale: "I definitely have more excitement playing for Wales (than Real Madrid). It’s like playing with your mates down the park on a Sunday."
"With Wales, I’m speaking my own language and feel more comfortable. But it doesn’t change what I do on the pitch."
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Perez meg azt nyilatkozta hogy Ramos a legjobban kereso jatekos a keretben. O meg csak tudja...KAG írta: Valaki csapja már elő az FM-et.
BTW, több infót is találtam.
De Ramost 200k körül írják
Balet 350k
Hazard 400k
Jovic 200k
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Az FM20-ban Jovic 10 millát keres bruttóban évente. Nettó 4,667 millió.KAG írta: Valaki csapja már elő az FM-et.
BTW, több infót is találtam.
De Ramost 200k körül írják
Balet 350k
Hazard 400k
Jovic 200k