Laudrup kb egy másfél hónapja nyilatkozta, hogy őt nem vonzza a Real Madrid edzői posztja, mert elég levágós, hogy mi zajlik ott. Vissza lehet keresni, sajnos igaza van, Mourinho az első Del Bosque 2003-as távozása óta, akit nem b*sztak ki egy év után. Sőt, előtte is évente jöttek-mentek az edzők. Így nem lehet dolgozni, és ezért megértem, hogy nem akarja otthagyni a Swanseat. Plusz, szerintem nem ő az ideális edző, ő nekem túl nyugodt és jó ember a madrid padjára. Nem tudom, hogy tudná kezelni ezt a sok "sztárt".Nzedge írta:Casso írta:Klopp, Heynckes és Laudrupnak előbb adnám meg a bizonyítást mint Ancelottinak. Kíváncsi vagyok mi lesz itt.
Hát igen,ha ebből a 3 személyből hozható valamelyik akkor nincs mese, el kell felejteni az olaszt.De ha nem hozható egyik se akkor marad Ancelotti.
Talán Jupp hozható lenne.Kérdés Pérez,hogy gondolkodik.
Klopp nem hiszem, hogy váltana csapatot nyáron. Bár tény, hogy szétrabolják a Dortmundot, de ha van bennük egy kis tartás és hosszabb távra gondolkoznak, akkor nem adnak el mindenkit. Bár ha el is megy mondjuk a három ember a tengelyből, Hummels, Götze, Lewa, akkor azért szép pénzt kaphatnak értük. Plusz még ott van a rengeteg cash amit kaptak minden kör után a BL-ben, és ha nem tudom rosszul bejutni a döntőbe is szépen fizet. Hát még esetleg megnyerni. Nem lesznek ott pénzügyi gondok, ha okosan csinálják szép csapatot tudnak felépíteni, Reus-t szerintem megtartják, és Gündogant, meg a többieket is. Kétlem, hogy feladná azt a rengeteg lehetőséget Klopp, ami még rejlik a csapatában. Ráadásul még csak pletyka szinten sem merült fel a neve mostanában.
Én Heynckest és Ancelottit látom igazán esélyesnek Mou utódjának, de nem tudom, hogy jó-e ez így. Heynckesben jobban bízom, precíz német és már tudja milyen itt dolgozni, akár sikeres is lehet. Ráadásul vele nyertük a 7.Bl-t, 30 évvel a 6. után. Talán vele mostmár összejönne... De nem tudom, talán már ő sem a régi.. Pár nap múlva már 68 éves, nem tudom, hogy lehet-e vele hosszútávra tervezni. Ancelotti meg nem az, hogy sz*r edző, de annyira látom magam előtt a jövő júniusi marca címlapját, hogy "Florentino kirúgta az olaszt, mert csak egy Ligát nyert (pl.)"