pheco írta:
mocsok írta:
De imádtam a haxball partykat.
Meg volt az a curve genyo is. Az is baba volt.
Vegre valaki mondta a Curve Fevert
5-6 eve azert nagyon nyomattuk a Körv Fívört.
GT meg mocsok amilyen laggokat levagtak
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Matyi szerintem meg azota is campel, de a fontos meccseket ugyis mindig ferni hozta.
En immaron 27 vagyok, a 2002-es foci VB-vel indult a "palyafutasom", Ronaldo es RC azonnal nagy kedvenceim lettek. Meg azon a nyaron lattam a BL dontot is felvetelrol, Zidane fejese utan nem volt kerdes, hogy melyik csapatnak is fogok szurkolni, pedig elotte FIFAban mindig a MU-val voltam. A kovetkezo 1-2 szezon meccseirol valami nemet csatornan (talan eurosport?) szinte csak osszefoglalokat lattam, majd megszunt a parabola antennank, haverok se nagyon foglalkoztak a focival, max akkor lattam Real meccset, ha tv2-on adtak.
Majd 2007-ben uj suli, ahol elso het utan kiderult, hogy 2 Arsenal, 1 MU meg 1 Real szurkolon kivul mindenki Barcas... Mondjuk ugy, hogy az a 4 ev pont a Barca sikerkorszaka alatt nem volt valami egyszeru, de szerintem errol meg tudna itt par ember meselni. Meg 2008-ban az egyetlen Realos osztalytarsam meselt a madridistarol, meg hogy rojadirectan lehet meccseket nezni, pont amikor vegre normalisabb internetem lett. A regi forumot gyakran olvastam, foleg 2009 utan, de nem voltam valami aktiv, talan 300 hsz-t irtam 3 kulonbozo felhasznaloval. Vegulis ez a 12. szezonom madridistakent, de az azt megelozo 6-ban is a Realnak szurkoltam.