Elektronika
Re: Elektronika
Megfelelő tok és védve a készülék. Mivel a legtöbb manapság üveg hátlapos, ezért kell is a tok. Bár alsó és középkategóriába visszatért a minőségibb műanyag hátlap is.
Amúgy tényleg tele a net fotó teszttel.
Amúgy tényleg tele a net fotó teszttel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azert nehany tesztet lehet talalni neten._Bushido_ írta: Xiaomit nem merek venni, hiába 64 MPX-es a kamera. Fene tudja, hogy az milyen lehet élesben...
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
És a mai telók többségénél lévő, a házból kidudorodó kamera lencsék nem zavaróak? nem sérülnek ezáltal könnyebben? Emiatt picit aggódok, hogy ilyesmi telót választanék - P30 LIte az amivel éppen szemezek.
Viszont mivel nagyon fontos a kamera, a Samsungokat se vetem el egyelőre.
Xiaomit nem merek venni, hiába 64 MPX-es a kamera. Fene tudja, hogy az milyen lehet élesben...
Viszont mivel nagyon fontos a kamera, a Samsungokat se vetem el egyelőre.
Xiaomit nem merek venni, hiába 64 MPX-es a kamera. Fene tudja, hogy az milyen lehet élesben...
Alapvetően a p30 lite-ot venném, mert volt p20lite és elégedett voltam vele, de a kamerája nekem gyenge, amúgy rendben van. Anyagilag is ez állna legközelebb az elfogadhatóhoz.
Nem tudom, hogy érdemes e annyival nagyobbat ugrani, hogy p30-at vegyek, mert a p30lite mondjuk 2 évig telefon, utána azért vannak bajai, mint az átlag középkategóriának. Mondjuk a p30 kihúzna 3-4 évet lassulás, akksi vagy egyéb bajok nélkül? Ha igen, akkor simán rászánom ezt az összeget.
Vagy B opciónak szánnám a Xiaomi-t...
A mi9t-ről olvasgattam jókat azért, nem tudom ár/érték arányban ez hol fekszik 91e-ért. Tud e annyival többet a p30litenál, hogy megérje? Mert gondolom a p30 szintjén nincs.
Esetleg még MI9 117e-ért?
Nem tudom, hogy érdemes e annyival nagyobbat ugrani, hogy p30-at vegyek, mert a p30lite mondjuk 2 évig telefon, utána azért vannak bajai, mint az átlag középkategóriának. Mondjuk a p30 kihúzna 3-4 évet lassulás, akksi vagy egyéb bajok nélkül? Ha igen, akkor simán rászánom ezt az összeget.
Vagy B opciónak szánnám a Xiaomi-t...
A mi9t-ről olvasgattam jókat azért, nem tudom ár/érték arányban ez hol fekszik 91e-ért. Tud e annyival többet a p30litenál, hogy megérje? Mert gondolom a p30 szintjén nincs.
Esetleg még MI9 117e-ért?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Itt egész család Xiaomis, tudás/ár/értékben is a legjobb, nagyon szépek, múltkor írtam róla bővebben, ajánlom.
Pénzt is megspórolod, elég széles sávon mozogtak a felsoroltak, amelyiket most jobban engedi a zsebed.
Pénzt is megspórolod, elég széles sávon mozogtak a felsoroltak, amelyiket most jobban engedi a zsebed.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Fura ez az arsav, 60-150k eleg nagy kulonbseg. Menyasszonom 3 honapja nyuzza a p30 prot es imadja. En huaweihez a balhe miatt oszinten szolva felve nyulnek, de hardver szempontbol eleg baszo telefon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A mi9 t prorol tudok nyilatkozni, van otthon egy sima 9t is de azt meg nem roffentettuk be. Nagyon gyors, nagyon szep, nekem a kek van, kiraly h adnak tokot is hozza. Az aksi sokaig birja, es villamgyorsan feltoltodik. Szerintem a kamera is teljesen rendben van, es kulon plusz h az elolapi kamera nem rontja a kepernyot mert a hazbol emelkedik kiBabinho írta: Ki mit választana?
- Samsung A50 - 60e
- Huawei P30lite - 67e
- Huawei P30 - 150e
- Xiaomi MI 9 lite - 81e
- Xiaomi MI 9 T - 91e
Én is épp hasonló kérdésben szenvedek
Ki mit választana?
- Samsung A50 - 60e
- Huawei P30lite - 67e
- Huawei P30 - 150e
- Xiaomi MI 9 lite - 81e
- Xiaomi MI 9 T - 91e
- Samsung A50 - 60e
- Huawei P30lite - 67e
- Huawei P30 - 150e
- Xiaomi MI 9 lite - 81e
- Xiaomi MI 9 T - 91e
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az nagy móka volt emagon lesz egy tv, talán egész jó árban, de sokkal nagyobb. De lehet több is lesz, csak ezt láttam hirdetésben.Süti írta: Ha valaki valami jó 80-as tv akcióba belefut így feketepénteken, ne tartsa már magába... Kéne egy a hálóba, de nem ismerem a titkos black friday tv vásárló judo dobásokat mint R24.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát nézd az emagot, edigitalt meg media marktot jobbat nem tudsz. Biztos hogy lesz 32colos tv is akciós. csak gyorsan cselekedj mert ilyenkor csak bizonyos mennyiséget adnak el, szóval hamar kell kapcsolni. Legegyszerűbb ha fent maradsz éjfélig.Süti írta: Ha valaki valami jó 80-as tv akcióba belefut így feketepénteken, ne tartsa már magába... Kéne egy a hálóba, de nem ismerem a titkos black friday tv vásárló judo dobásokat mint R24.
- Süti
Ha valaki valami jó 80-as tv akcióba belefut így feketepénteken, ne tartsa már magába... Kéne egy a hálóba, de nem ismerem a titkos black friday tv vásárló judo dobásokat mint R24.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Xiaomi Mi 9 SE Picivel drágábban (kb 140-150-ért) sima Mi 9, Snapdragon 855-tel, 6 gb RAM-mal, azzal nem nagyon tudsz mellélőni. De az SE is nagyon jó telefon, és triplakamerás, ebben az ársávban (110-120 körül mozog) ritka a triplakamerás, és nagyon korrekt képeket csinál, anyám ilyet vett a napokban. Én is azt vettem volna, ha nem lennék iOS buzi Szerintem jelenleg legjobb ár/érték arányú telefon.Nika91127 írta:Mi lenne még ami jó vétel a közép-ársávban?
Én meg végül iPhone 11 mellett döntöttem, 128gb-os, lesz hely bőven.
Nagyon jó telefon, döccenésmentes, villámgyors rajta minden. LCD kijelző ellenére gyönyörű, tényleg az egyik legjobb minőség a piacon. Mondjuk a korábbi modelleknél sem volt baj az LCD-kel, sőt. Üzemidő nagyon baráti. Átlagos használat mellett ilyen 40-45 százalékkal jövök haza este úgy, hogy 90-ről szoktam indulni reggel. Kamerája iszonyat jó, az éjszakai mód megdöbbentően jó képeket csinál. Én csak ajánlani tudom, aki most akar iPhone-t venni. Jelenleg a XR mellett a legjobb választás szerintem.
-
Szia, én ilyen ársávban a Google Pixel 3a-t, vagy a Pixel 3a XL-t választanám. Röviden: gyári sallangmentes android, min. 2 évig frissítik, gyors, remek kamera.Nika91127 írta: Hali!
Valakinek tapasztalata Samsung A70 ill Huawei P30 telefonokkal van-e?
Jelenleg egy iPhone 6S-em van, kezd haldokolni, lefagy, random újraindul, akksi katasztrófa. A 11-es iPhone rohadt drága.
Mi lenne még ami jó vétel a közép-ársávban?
Tanácsokat előre is köszi!
Bálint
Szia, talán még a Honor 20 és a Mi 9, ami ilyen áron mozog, de szerintem egyikkel sem járnál rosszul. Üzemidőben az A70 a legjobb, de ott a szoc tényleg középkategória (bár nagyon jó) a többinél felső kategória. Ha tudsz menj el aztán nyomkod meg őket, hogy neked melyik áll kézre jobban stb.Nika91127 írta: Hali!
Jelenleg egy iPhone 6S-em van, kezd haldokolni, lefagy, random újraindul, akksi katasztrófa. A 11-es iPhone rohadt drága.
Bálint
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Köszi a válaszokat skacok, végül elvittem és kicseréltettem egy vadi újra, 13k-ból meg volt ingyenes beszereléssel együtt
Hali!
Bálint
Bálint
- mocsok
Nincs ismerősnek nem használt billentyuzete amíg megjön az új?
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
köszi a választ. pont ezen gondolkozom, de mire megjön (pláne, hogy közeledik a karácsony), addigra megőszülök, ráadásul ki se tudom cserélnivalszeg kontakthiba. én ebayen néznék billentyűzetet a géphez és kicserélnem. másik megoldás hogy veszel usb billt és így hasznalod
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
valszeg kontakthiba. én ebayen néznék billentyűzetet a géphez és kicserélnem. másik megoldás hogy veszel usb billt és így hasznalodVictor írta: Van egy Acer Aspire E5-571G típusú gépem, amelyen egyik napról a másikra pár betű elkezdte megadni magát. Ezek szinte egymás mellett vannak. Eleinte még ha hosszan és erősen nyomtam, akkor sikeres volt a bevitel (érdekes mód, ha az egyik jó lett, akkor a többi is), de pár mp múlva megint bedöglött, most azonban már teljesen megadták magukat. Az "a", "c", "x" és "f" betűk érintettek.
Ez a munkagépem, jó lenne helyrehozni.
Amit próbáltam:
-kitisztítani sűrített levegővel
-kipattintottam az érintett gombokat, de a gomb nélkül sem érzékelte őket (tehát mikor leszedtem a "fedelét a billentyűknek"
-kivenni az akksit
-törölni a drivert és újrarakni
-ütögetni az egészet
-beállításoknál megnéztem a billentyűzet szűrést
Sosem ettem a gép közelében, sosem volt leöntve, sosem volt egyedül hagyva, mégis egyik napról a másikra ez történt.
Minden segítséget nagyon köszönök!