Konzolok
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Konzolok
Időközben utána jártam picit.
99%, hogy fake.
De ha valaki esetleg berendelne és megjön, az írjon azonnal!
99%, hogy fake.
De ha valaki esetleg berendelne és megjön, az írjon azonnal!
ZIDANE
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy hónapja is láttam őket, ugyanezzel az ajánlattal. Nem mernék tőlünk semmit rendelni.ferni írta:https://www.playstationshop.hu/Dupla D írta:
Köszi, ez tényleg elég erős. Elsősorban 1 terrásra pályazok, akár egy Fifával, akár 2 kontrollerrel, de ha abból nem lesz normális ajánlat, akkor lehet kompromisszumot kötök.
Nem ismerem őket, de ez nagyon best deal.
Szállítással 95be meg vagy, de azért nézz utána a honlapnak.
93ért PS4 Pro+Fifa 20 nagyon olcsó
Sőt, a leírásban azt írják 2 Dualshock van hozzá...
Gyanúsan olcsó, aztán lehet tényleg megagiga akció van
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- KAG
Eh.
Se szemelyes atvetel, se utanvet...
Ezektol rendre felni kell, ha ilyen ismeretlen oldalrol van szo
Se szemelyes atvetel, se utanvet...
Ezektol rendre felni kell, ha ilyen ismeretlen oldalrol van szo
ZIDANE
https://www.playstationshop.hu/Dupla D írta:Köszi, ez tényleg elég erős. Elsősorban 1 terrásra pályazok, akár egy Fifával, akár 2 kontrollerrel, de ha abból nem lesz normális ajánlat, akkor lehet kompromisszumot kötök.emagon elvileg holnap ps4 slim 500 gb, 1 karral, játék nélkül 60ért lesz.
Nem ismerem őket, de ez nagyon best deal.
Szállítással 95be meg vagy, de azért nézz utána a honlapnak.
93ért PS4 Pro+Fifa 20 nagyon olcsó
Sőt, a leírásban azt írják 2 Dualshock van hozzá...
Gyanúsan olcsó, aztán lehet tényleg megagiga akció van
- Dupla D
Köszi, ez tényleg elég erős. Elsősorban 1 terrásra pályazok, akár egy Fifával, akár 2 kontrollerrel, de ha abból nem lesz normális ajánlat, akkor lehet kompromisszumot kötök.emagon elvileg holnap ps4 slim 500 gb, 1 karral, játék nélkül 60ért lesz.
emagon elvileg holnap ps4 slim 500 gb, 1 karral, játék nélkül 60ért lesz.Dupla D írta:Köszi.Caraway írta:
Edigitalon penteken egy olyan akcio lesz, hogy 1 terras slim 2 kontival fifaval 100-ert, ha erdekelne.
Egyebkent most akkor a hivatalos black friday 29.-en lesz, csak nehany oldal mar 22.-ere is csinal itthon egy “elo black fridayt”?
Már múlt hét pénteken elkezdte egy-két oldal. MediaMarkt pl. Emagon elvileg a pénteki lesz a fő blackfriday, de nem lepne meg, ha 29-ére újra meghirdetnék.
Oh, XBOXhoz jár még 2 konzol, baszki az tényleg megériRealAsensio írta: Ma megvettem magamnak karacsonyra a konzolvilag ajanlatabol a xbox one s-t ket konzollal fifa 20 jatekkal. 80 k volt, ennel olcsobban nem talaltam sehol.
Amúgy igen, az egy nagyon jó ajánlat, el kell ismerni, bár én PS párti vagyok.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ma megvettem magamnak karacsonyra a konzolvilag ajanlatabol a xbox one s-t ket konzollal fifa 20 jatekkal. 80 k volt, ennel olcsobban nem talaltam sehol.
- Dupla D
Köszi.Caraway írta:Edigitalon penteken egy olyan akcio lesz, hogy 1 terras slim 2 kontival fifaval 100-ert, ha erdekelne.Dupla D írta: Én egy PS4 slim leárazást várok jóideje, mert a szeptemberi emagosról lecsúsztam. Xboxot persze brutál mód leárazták, de az nekem nem opció, baráti társaságban mindenkinek PS-e van.
Ha valaki lát a napokban egy szeptemberi emagoshoz hasonló akciót (80-ért a slim Fifával) a napokban, az ne tartsa magában.
Egyebkent most akkor a hivatalos black friday 29.-en lesz, csak nehany oldal mar 22.-ere is csinal itthon egy “elo black fridayt”?
Már múlt hét pénteken elkezdte egy-két oldal. MediaMarkt pl. Emagon elvileg a pénteki lesz a fő blackfriday, de nem lepne meg, ha 29-ére újra meghirdetnék.
Köszi srácok
Igazából ha jobb játékkal lenne, akkor szerintem szó nélkül rácsapnék, de nem hinném hogy minecraftozni szeretnék.
Igazából ha jobb játékkal lenne, akkor szerintem szó nélkül rácsapnék, de nem hinném hogy minecraftozni szeretnék.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Edigitalon penteken egy olyan akcio lesz, hogy 1 terras slim 2 kontival fifaval 100-ert, ha erdekelne.Dupla D írta: Én egy PS4 slim leárazást várok jóideje, mert a szeptemberi emagosról lecsúsztam. Xboxot persze brutál mód leárazták, de az nekem nem opció, baráti társaságban mindenkinek PS-e van.
Ha valaki lát a napokban egy szeptemberi emagoshoz hasonló akciót (80-ért a slim Fifával) a napokban, az ne tartsa magában.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Az all digital-ban nincs optikai meghajtó, így csak olyan játékokkal fogsz tudni játszani, amit megveszel a store-ból, és letöltesz. Nincs esély megunt játékot elcserélni mással, beszámíttatni, stb. Főleg olyanoknak éri meg, akik sokat nyomnak egy-két játékot online, és nem próbálgatnak újabb és újabb játékokat. Az X jelenleg a csúcs, ha minden igaz 4K felbontással (tudtommal csak pár játék van ilyen).TheBull6 írta: Valaki képbe hozna egy kicsit ezzel a sok féle xbox one-al?
Látok különböző fajtákat: x - s - s all digital és ez utóbbi 1terrás gépet elég jó áron (50ezer) a többihez képest.
Ár alapján gondolom az X a legjobb, csak ha nem nyújt annyival nagyobb élményt akkor nekem bőven elég akár az olcsóbb is.
Egy már lassan 10 éves ps3-at pörgetek még ma is és lassan érne a cseréje. Szívesen maradnék a PS-nél, viszont elég brutál áron van a 4 az Xbox One-hoz képest.
Köszi
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
- Dupla D
Én egy PS4 slim leárazást várok jóideje, mert a szeptemberi emagosról lecsúsztam. Xboxot persze brutál mód leárazták, de az nekem nem opció, baráti társaságban mindenkinek PS-e van.
Valaki képbe hozna egy kicsit ezzel a sok féle xbox one-al?
Látok különböző fajtákat: x - s - s all digital és ez utóbbi 1terrás gépet elég jó áron (50ezer) a többihez képest.
Ár alapján gondolom az X a legjobb, csak ha nem nyújt annyival nagyobb élményt akkor nekem bőven elég akár az olcsóbb is.
Egy már lassan 10 éves ps3-at pörgetek még ma is és lassan érne a cseréje. Szívesen maradnék a PS-nél, viszont elég brutál áron van a 4 az Xbox One-hoz képest.
Köszi
Köszi
- KAG
Lotr shadow of mordor.
Bundle be megvettem, amikor akcioztak, erre a kiegeknel azt irja, hogy vedd meg a store ban.
Ha megnyitom a storet, azt irja, hogy mar megvettem.
Valakivel fordult mar elő hasonló?
Bundle be megvettem, amikor akcioztak, erre a kiegeknel azt irja, hogy vedd meg a store ban.
Ha megnyitom a storet, azt irja, hogy mar megvettem.
Valakivel fordult mar elő hasonló?
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Knowledge-t mi is toltuk baráti társasággal, de szerintem borzalmasan van balanszolva.
Gyakorlatilag az első 12 kérdés szinte teljesen felesleges, mert a piramison könnyedén az elsőből utolsó lesz és fordítva.
Amúgy nem lenne rossz.
Gyakorlatilag az első 12 kérdés szinte teljesen felesleges, mert a piramison könnyedén az elsőből utolsó lesz és fordítva.
Amúgy nem lenne rossz.
A Hidden Agenda magyar SZINKRONOS. 2 szűkebb társasággal is kijátszottam és mindenki pozitív véleménnyel volt róla. Sajnos nem túl hosszú kb. 4 óra hossza, viszont a vége nagyon függ az egész játék alatt nyújtott teljesítményedtől..2 féle képpen ért véget, amikor én játszottam és még ismerősöm egy 3. módon vitte végig.András93 írta: Egy kis segítségre lenne szükségem, amatőr kérdés következik.
Van egy PS4-em, ami valójában nem is az enyém, csak nálam van, de nem is ez a lényeg. Megvan a That's You Playlinkes játék, ami nagyobb társaságban egész szórakoztató tud lenni, de én már kicsit kezdem unni.
És láttam a Knowledge is Power és a Hidden Agenda játékokat, hogy azok is hasonlóak és szórakoztatóak. Szóval ezeket venném meg a PS Store-ból, most úgy is vmivel olcsóbbak. De az oldal nem írja, h tartalmazná a magyar nyelvet.
Viszont kis keresés után találtam ezt meg ezt, szóval ezek szerint attól függetlenül h nem írja egyik sem se a hangot, se a feliratot, magyar lesz miután megvettem?
A PS4 magyarra van beállítva és a That's You is magyar nyelvű, de az nem tudom honnan van, mert nem én vettem, de gondolom az is a Storeból lett és az sem írja, hogy lenne benne.
Illetve akkor már esetleg valami más jó party játékot tudtok ajánlani, az se baj, ha magyar nyelvű.
Én ajánlom, pláne ha még a 6ezer forintnál is kedvezményesebb áron juthatsz hozzá.
Playlinkből amiket én személyszerint ajánlok: Knowledge is Power, Knowledge is power decades(ez angol feliratos), Thats you, Frantics(magyar szinkron), Hidden Agenda, illetve ami jópofa még, nem playlinkes, viszont egy kicsit "kockább" társaságban nagyon jó: Man of medan.
Knowledge is Power es Frantics tuti megy magyarul. Hidden Agendat angolul jatszottuk, nemtudom hogy at lehetett volna- allitani.
Amit keresel hogy teljes legyen az eleted, az a jackbox.tv Nem magyar, de sok nagyon jo jatekhoz valojaban nem kell az angol (quiplash pl).
Amit keresel hogy teljes legyen az eleted, az a jackbox.tv Nem magyar, de sok nagyon jo jatekhoz valojaban nem kell az angol (quiplash pl).
- András93
Egy kis segítségre lenne szükségem, amatőr kérdés következik.
Van egy PS4-em, ami valójában nem is az enyém, csak nálam van, de nem is ez a lényeg. Megvan a That's You Playlinkes játék, ami nagyobb társaságban egész szórakoztató tud lenni, de én már kicsit kezdem unni.
És láttam a Knowledge is Power és a Hidden Agenda játékokat, hogy azok is hasonlóak és szórakoztatóak. Szóval ezeket venném meg a PS Store-ból, most úgy is vmivel olcsóbbak. De az oldal nem írja, h tartalmazná a magyar nyelvet.
Viszont kis keresés után találtam ezt meg ezt, szóval ezek szerint attól függetlenül h nem írja egyik sem se a hangot, se a feliratot, magyar lesz miután megvettem?
A PS4 magyarra van beállítva és a That's You is magyar nyelvű, de az nem tudom honnan van, mert nem én vettem, de gondolom az is a Storeból lett és az sem írja, hogy lenne benne.
Illetve akkor már esetleg valami más jó party játékot tudtok ajánlani, az se baj, ha magyar nyelvű.