Konzolok

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Konzolok

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. november 21., csütörtök 19:49

Időközben utána jártam picit.

99%, hogy fake.

De ha valaki esetleg berendelne és megjön, az írjon azonnal! :lol:
ZIDANE

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. november 21., csütörtök 16:53

ferni írta:
Dupla D írta:
Köszi, ez tényleg elég erős. Elsősorban 1 terrásra pályazok, akár egy Fifával, akár 2 kontrollerrel, de ha abból nem lesz normális ajánlat, akkor lehet kompromisszumot kötök.
https://www.playstationshop.hu/
Nem ismerem őket, de ez nagyon best deal.

Szállítással 95be meg vagy, de azért nézz utána a honlapnak.
93ért PS4 Pro+Fifa 20 nagyon olcsó

Sőt, a leírásban azt írják 2 Dualshock van hozzá...
Gyanúsan olcsó, aztán lehet tényleg megagiga akció van
Egy hónapja is láttam őket, ugyanezzel az ajánlattal. Nem mernék tőlünk semmit rendelni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. november 21., csütörtök 16:34

Eh.
Se szemelyes atvetel, se utanvet...
Ezektol rendre felni kell, ha ilyen ismeretlen oldalrol van szo
ZIDANE

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2019. november 21., csütörtök 15:48

Dupla D írta:
emagon elvileg holnap ps4 slim 500 gb, 1 karral, játék nélkül 60ért lesz.
Köszi, ez tényleg elég erős. Elsősorban 1 terrásra pályazok, akár egy Fifával, akár 2 kontrollerrel, de ha abból nem lesz normális ajánlat, akkor lehet kompromisszumot kötök.
https://www.playstationshop.hu/
Nem ismerem őket, de ez nagyon best deal.

Szállítással 95be meg vagy, de azért nézz utána a honlapnak.
93ért PS4 Pro+Fifa 20 nagyon olcsó

Sőt, a leírásban azt írják 2 Dualshock van hozzá...
Gyanúsan olcsó, aztán lehet tényleg megagiga akció van

Dupla D

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. november 21., csütörtök 14:29

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2019. november 21., csütörtök 13:15

Dupla D írta:
Caraway írta:

Edigitalon penteken egy olyan akcio lesz, hogy 1 terras slim 2 kontival fifaval 100-ert, ha erdekelne.

Egyebkent most akkor a hivatalos black friday 29.-en lesz, csak nehany oldal mar 22.-ere is csinal itthon egy “elo black fridayt”?
Köszi.

Már múlt hét pénteken elkezdte egy-két oldal. MediaMarkt pl. Emagon elvileg a pénteki lesz a fő blackfriday, de nem lepne meg, ha 29-ére újra meghirdetnék.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2019. november 20., szerda 17:42

RealAsensio írta: Ma megvettem magamnak karacsonyra a konzolvilag ajanlatabol a xbox one s-t ket konzollal fifa 20 jatekkal. 80 k volt, ennel olcsobban nem talaltam sehol.
Oh, XBOXhoz jár még 2 konzol, baszki az tényleg megéri :mrgreen:

Amúgy igen, az egy nagyon jó ajánlat, el kell ismerni, bár én PS párti vagyok.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. november 20., szerda 17:40

Ma megvettem magamnak karacsonyra a konzolvilag ajanlatabol a xbox one s-t ket konzollal fifa 20 jatekkal. 80 k volt, ennel olcsobban nem talaltam sehol.
:goat:

Dupla D

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. november 20., szerda 16:46

Caraway írta:
Dupla D írta: Én egy PS4 slim leárazást várok jóideje, mert a szeptemberi emagosról lecsúsztam. Xboxot persze brutál mód leárazták, de az nekem nem opció, baráti társaságban mindenkinek PS-e van.

Ha valaki lát a napokban egy szeptemberi emagoshoz hasonló akciót (80-ért a slim Fifával) a napokban, az ne tartsa magában.
Edigitalon penteken egy olyan akcio lesz, hogy 1 terras slim 2 kontival fifaval 100-ert, ha erdekelne.

Egyebkent most akkor a hivatalos black friday 29.-en lesz, csak nehany oldal mar 22.-ere is csinal itthon egy “elo black fridayt”?
Köszi.

Már múlt hét pénteken elkezdte egy-két oldal. MediaMarkt pl. Emagon elvileg a pénteki lesz a fő blackfriday, de nem lepne meg, ha 29-ére újra meghirdetnék.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2019. november 20., szerda 15:49

Köszi srácok :agree:

Igazából ha jobb játékkal lenne, akkor szerintem szó nélkül rácsapnék, de nem hinném hogy minecraftozni szeretnék. :D

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2019. november 20., szerda 11:48

Dupla D írta: Én egy PS4 slim leárazást várok jóideje, mert a szeptemberi emagosról lecsúsztam. Xboxot persze brutál mód leárazták, de az nekem nem opció, baráti társaságban mindenkinek PS-e van.

Ha valaki lát a napokban egy szeptemberi emagoshoz hasonló akciót (80-ért a slim Fifával) a napokban, az ne tartsa magában.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. november 19., kedd 21:07

Nekem S van, all digital, full hd tv mellé tökéletes és elég szerintem.
Nem illik.

Wecker
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Wecker » 2019. november 19., kedd 17:36

TheBull6 írta: Valaki képbe hozna egy kicsit ezzel a sok féle xbox one-al?

Látok különböző fajtákat: x - s - s all digital és ez utóbbi 1terrás gépet elég jó áron (50ezer) a többihez képest.

Ár alapján gondolom az X a legjobb, csak ha nem nyújt annyival nagyobb élményt akkor nekem bőven elég akár az olcsóbb is.

Egy már lassan 10 éves ps3-at pörgetek még ma is és lassan érne a cseréje. Szívesen maradnék a PS-nél, viszont elég brutál áron van a 4 az Xbox One-hoz képest.

Köszi :)
Az all digital-ban nincs optikai meghajtó, így csak olyan játékokkal fogsz tudni játszani, amit megveszel a store-ból, és letöltesz. Nincs esély megunt játékot elcserélni mással, beszámíttatni, stb. Főleg olyanoknak éri meg, akik sokat nyomnak egy-két játékot online, és nem próbálgatnak újabb és újabb játékokat. Az X jelenleg a csúcs, ha minden igaz 4K felbontással (tudtommal csak pár játék van ilyen).
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
:mrgreen: Benitez
:mrgreen:

Dupla D

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. november 19., kedd 16:25

Én egy PS4 slim leárazást várok jóideje, mert a szeptemberi emagosról lecsúsztam. Xboxot persze brutál mód leárazták, de az nekem nem opció, baráti társaságban mindenkinek PS-e van.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2019. november 19., kedd 16:03

Valaki képbe hozna egy kicsit ezzel a sok féle xbox one-al?

Látok különböző fajtákat: x - s - s all digital és ez utóbbi 1terrás gépet elég jó áron (50ezer) a többihez képest.

Ár alapján gondolom az X a legjobb, csak ha nem nyújt annyival nagyobb élményt akkor nekem bőven elég akár az olcsóbb is.

Egy már lassan 10 éves ps3-at pörgetek még ma is és lassan érne a cseréje. Szívesen maradnék a PS-nél, viszont elég brutál áron van a 4 az Xbox One-hoz képest.

Köszi :)

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. október 17., csütörtök 12:50

Lotr shadow of mordor.

Bundle be megvettem, amikor akcioztak, erre a kiegeknel azt irja, hogy vedd meg a store ban.
Ha megnyitom a storet, azt irja, hogy mar megvettem.

Valakivel fordult mar elő hasonló?
ZIDANE

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. október 17., csütörtök 8:46

Knowledge-t mi is toltuk baráti társasággal, de szerintem borzalmasan van balanszolva.
Gyakorlatilag az első 12 kérdés szinte teljesen felesleges, mert a piramison könnyedén az elsőből utolsó lesz és fordítva.
Amúgy nem lenne rossz.

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2019. október 17., csütörtök 7:12

András93 írta: Egy kis segítségre lenne szükségem, amatőr kérdés következik. :D
Van egy PS4-em, ami valójában nem is az enyém, csak nálam van, de nem is ez a lényeg. Megvan a That's You Playlinkes játék, ami nagyobb társaságban egész szórakoztató tud lenni, de én már kicsit kezdem unni. :mrgreen:

És láttam a Knowledge is Power és a Hidden Agenda játékokat, hogy azok is hasonlóak és szórakoztatóak. Szóval ezeket venném meg a PS Store-ból, most úgy is vmivel olcsóbbak. De az oldal nem írja, h tartalmazná a magyar nyelvet.
Viszont kis keresés után találtam ezt meg ezt, szóval ezek szerint attól függetlenül h nem írja egyik sem se a hangot, se a feliratot, magyar lesz miután megvettem?
A PS4 magyarra van beállítva és a That's You is magyar nyelvű, de az nem tudom honnan van, mert nem én vettem, de gondolom az is a Storeból lett és az sem írja, hogy lenne benne.

Illetve akkor már esetleg valami más jó party játékot tudtok ajánlani, az se baj, ha magyar nyelvű. :mrgreen:
A Hidden Agenda magyar SZINKRONOS. 2 szűkebb társasággal is kijátszottam és mindenki pozitív véleménnyel volt róla. Sajnos nem túl hosszú kb. 4 óra hossza, viszont a vége nagyon függ az egész játék alatt nyújtott teljesítményedtől..2 féle képpen ért véget, amikor én játszottam és még ismerősöm egy 3. módon vitte végig.
Én ajánlom, pláne ha még a 6ezer forintnál is kedvezményesebb áron juthatsz hozzá.
Playlinkből amiket én személyszerint ajánlok: Knowledge is Power, Knowledge is power decades(ez angol feliratos), Thats you, Frantics(magyar szinkron), Hidden Agenda, illetve ami jópofa még, nem playlinkes, viszont egy kicsit "kockább" társaságban nagyon jó: Man of medan.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. október 17., csütörtök 1:41

Knowledge is Power es Frantics tuti megy magyarul. Hidden Agendat angolul jatszottuk, nemtudom hogy at lehetett volna- allitani.

Amit keresel hogy teljes legyen az eleted, az a jackbox.tv :) Nem magyar, de sok nagyon jo jatekhoz valojaban nem kell az angol (quiplash pl).

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2019. október 14., hétfő 18:37

Egy kis segítségre lenne szükségem, amatőr kérdés következik. :D
Van egy PS4-em, ami valójában nem is az enyém, csak nálam van, de nem is ez a lényeg. Megvan a That's You Playlinkes játék, ami nagyobb társaságban egész szórakoztató tud lenni, de én már kicsit kezdem unni. :mrgreen:

És láttam a Knowledge is Power és a Hidden Agenda játékokat, hogy azok is hasonlóak és szórakoztatóak. Szóval ezeket venném meg a PS Store-ból, most úgy is vmivel olcsóbbak. De az oldal nem írja, h tartalmazná a magyar nyelvet.
Viszont kis keresés után találtam ezt meg ezt, szóval ezek szerint attól függetlenül h nem írja egyik sem se a hangot, se a feliratot, magyar lesz miután megvettem?
A PS4 magyarra van beállítva és a That's You is magyar nyelvű, de az nem tudom honnan van, mert nem én vettem, de gondolom az is a Storeból lett és az sem írja, hogy lenne benne.

Illetve akkor már esetleg valami más jó party játékot tudtok ajánlani, az se baj, ha magyar nyelvű. :mrgreen:

Vissza: