Én azon gondolkoztam, hogy ezek az esetek lehetnek akár marketing fogások is. Nyilván baromira leviszi az árát, de cserébe még a vakok is látják, hogy elvihető (nekünk már lassan ingyen is jó lenne ha elmenne)petiamadridista írta: Jászatni kell pedig valamennyit.
Hogy eltudjuk adni, mert így nem jönnek majd a kérők.
Rodrygoval rotálnám.
Gareth Bale - 18
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Gareth Bale - 11
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Jászatni kell pedig valamennyit.
Rodrygoval rotálnám.
Rodrygoval rotálnám.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Ramos
Kezdőbe nem tenném, még gondol egyet és szándékosan elcseszi a meccset (szomorú de nem lepődnék meg már ezen sem) inkább egy jó kis 87. perc körüli csere lenne, max azért korábban valamivel mert lehet 3 perc alatt nem is jutna el hozzá a labda és nem érzékelné, a füttyöt igazán. Bár igazából gondolom baromira leszarja...Realista24 írta:Kezdőbe tenném, és a nép akarat elé vetném, mint régen a gladiátorokatToti írta: oké, higgadjunk le, de azért nehogy már játszassuk ezekután is. azért legyen már a real madridnak tartása, és ne csicskuljon be egy ilyen senkiházinak aki szarba se nézi a kenyéradóját.
továbbá, ezekután az ő játszatása mennyire lenne megalázó azokra nézve akik csapaton belül meg élnek halnak ezért a klubért.
rég vártam ennyire kerethirdetést.
- mocsok
Vajon ő is egyből nyitotta meg a translate appot mint én?
- h3x0r
Ugyse erti meg.RealMadridFanatic írta: A Marca is uzent.
- RealMadridFanatic
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Én is azt mondom hogy már rég nem itt kellene neki lenni.
Remélem Perezék azóta az ügyvédekkel egyeztettek,hogy ezt a majmot hogy lehetne kibaszni a klubbtól.
Ha keretben lesz akkor Zidane is becs**kult neki.
Remélem Perezék azóta az ügyvédekkel egyeztettek,hogy ezt a majmot hogy lehetne kibaszni a klubbtól.
Ha keretben lesz akkor Zidane is becs**kult neki.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kezdőbe tenném, és a nép akarat elé vetném, mint régen a gladiátorokatToti írta: oké, higgadjunk le, de azért nehogy már játszassuk ezekután is. azért legyen már a real madridnak tartása, és ne csicskuljon be egy ilyen senkiházinak aki szarba se nézi a kenyéradóját.
továbbá, ezekután az ő játszatása mennyire lenne megalázó azokra nézve akik csapaton belül meg élnek halnak ezért a klubért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezesetben csalódni fogok
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
megfogsz lepődni, szerintem kezdő is lehet akár már most, zizu allaspontja ugyanaz mint eddig. ,,a keret tagja, örülünk hogy velünk van ugyanolyan fontos mint minden játékos a csapatban"Toti írta: oké, higgadjunk le, de azért nehogy már játszassuk ezekután is. azért legyen már a real madridnak tartása, és ne csicskuljon be egy ilyen senkiházinak aki szarba se nézi a kenyéradóját.
oké, higgadjunk le, de azért nehogy már játszassuk ezekután is. azért legyen már a real madridnak tartása, és ne csicskuljon be egy ilyen senkiházinak aki szarba se nézi a kenyéradóját.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, CR, Kroos
Nekem ez,csak golfütőkkel tetszeneh3x0r írta: De mit akartok, mit csinaljunk? A hetvegi bajnoki elott flexeljuk kette a kedvenc golfutojet a Bernabeu gyepen?
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Páran írtátok, hogy a Real hibája, hogy még itt van, mert a csapat kihátrált a kínai ajánlatból. Érdekelne, hogy ezt mégis honnan veszitek? Nekem csak olyan hír rémlik, hogy a kínaiak megegyeztek Bale-lel, de a Reallal nem, és ingyen kérték. Real tudtommal sosem mondta, hogy vihetik Bale-t ingyen.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jó bor.faubert..bale
In that order.
Vagy simán felsorolni az egész keretet és stábot és berakni balet a végére a zászlón.
In that order.
Vagy simán felsorolni az egész keretet és stábot és berakni balet a végére a zászlón.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2019. november 20., szerda 22:24-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Molinó ötlet ultrálnak:
Real Madrid, Barcelona, Bale
In that order
Real Madrid, Barcelona, Bale
In that order
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
füst írta: A legtöbb poénnak az az alapja, hogy kigúnyol valamit, ezen felül kell emelkedni, mert ha leállsz foglalkozni a dologgal, akkor mégtöbb gúnyolódást kapsz cserébe.
El kell engedni. Felesleges büntetni, max valami hasonló poénnnal lehet válaszolni, de kár rajta idegeskedni, mert nem tudsz jól kijönni belőle.
https://i.imgur.com/bdyZOYh.png
Így jó lesz? Mivel a "golfosnak" a valóságalapja reális, így úgy érzem alkalmazható e képnek is a tartalma a Real Madridnál.
Aztán lehet nevetgélni meg kacarászni, hogy hihihi tiszteletlen volt a munkaadójával, hol itt a baj?
Szív és lélek nélkül nem lehet játszani, hiába hajt fejet lehajtva, profi hozzállással, az csak túró lesz. Ha veszít a csapat, szoktuk mondani, hogy legalább a tüzet lássuk bennük, hogy hajtanak a mezért. Béla már nem fog a mez elejéért szaladgálni, csak maximum a csekkje után. Én úgy érzem már, hogy egyik félnek sem lenne már belőle haszna.
- Mester77
Azt kell szem előtt tartani, h mit kellene lépni, h mindenképpen legyen olyan csapat, aki viszi télen, vagy nyáron.
És igazából, akkor nem biztos, h ennek most teret kellene adni.
És igazából, akkor nem biztos, h ennek most teret kellene adni.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ami irritál, hogy a Walesieknek ez tetszett, mondván, hogy az egész a szurkolók hibája, mert nem tisztelik. Eszemmegáll.
Igazából a ha én lennék Perez v Ramos és kérdeznének róla (tuti fogják öket) azt mondanám, hogy egyértelmüen viccnek szánta, nem volt tiszteletlenség, és Bale edzésen és a meccseken (már amikor nem sérült és játszik) példaértékü, és ugyanolyan fotos tagja a csapatnak mint mindenki más.
Ha elekzdjük büntetni, meg kicsinyeskedni vele akkor csak rosszabb lesz
Igazából a ha én lennék Perez v Ramos és kérdeznének róla (tuti fogják öket) azt mondanám, hogy egyértelmüen viccnek szánta, nem volt tiszteletlenség, és Bale edzésen és a meccseken (már amikor nem sérült és játszik) példaértékü, és ugyanolyan fotos tagja a csapatnak mint mindenki más.
Ha elekzdjük büntetni, meg kicsinyeskedni vele akkor csak rosszabb lesz
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem nem feltetlenul kell hasznalni Zidane-nak ha nem akarja. A balszelre allandosul Hazard, cserenek Vinicius jo. Jobb szelre meg vannak mas opciok nem is keves, szoval ha ugy gondolja nem kell jatszatnia se. Most egyebkent elkezdett osszeallni a csapat es ebben Bale-nek nem sok resze volt szoval ha Rodrygo tartja a szintet akkor hopponis maradhat a walesi.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Szerintem tahóság volt, ami azt mutatja, hogy egyáltalán nem tiszteli a klubbot.
Viszont ez nem újdonság. Nem kedveli senki itt, ő sem érzi jól magát,viszont senkinek sem kell.
Ki kell várni egy jó ajánlatot és mihamarabb megszabadulni ettől a bomlasztó problémától, hisz mindkét fél ezt akarja.
Most viszont felesleges erre reagálni. Úgysem lenne jobb semmi ettől. Használni kell amíg itt van, mert fizetünk neki.
Viszont ez nem újdonság. Nem kedveli senki itt, ő sem érzi jól magát,viszont senkinek sem kell.
Ki kell várni egy jó ajánlatot és mihamarabb megszabadulni ettől a bomlasztó problémától, hisz mindkét fél ezt akarja.
Most viszont felesleges erre reagálni. Úgysem lenne jobb semmi ettől. Használni kell amíg itt van, mert fizetünk neki.