Fede Valverde - 8
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Fede Valverde - 15
ABC: Real Madrid has renewed Fede Valverde's 2021 contract for 6 seasons until 2025.
With Casemiro & Kroos renewed until 2023, the club has shielded its engine and spine for the 4 years minimum.
With Casemiro & Kroos renewed until 2023, the club has shielded its engine and spine for the 4 years minimum.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lejött, 2 percre rá gólt rúgtunk, aztán kaptunk 2-t. Lehet Modric akkor szarul melegített be vagy nem tudom mit néztetek. Szerintem szimplán úgy voltak vele, mint én, kurva jók vagyunk, megyünk 2-vel, van hátra 10 perc, ez eldőlt. Aztán hozzáteszem, hogy Courtois, ha határozott, akkor el is dőlt, mert utána se volt se jobb, se veszélyesebb a PSG.Süti írta: Pedig a vak is látta, még talán wxyz is, hogy mekkorát fordult a kp erőegyensúlya miután lejött. A meló 70%-a lement a pályáról.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Khmm. Olvass visszaTorquemada írta: Egyébként a tavalyi játéka után szerintem a kopaszon kívül ember nem gondolta, hogy ennyire meghatározó eleme lehet ez a srác a csapatnak. De ezért ül ő ott, én nem mi.
Hosszú távra megoldást jelenthet, ráadásul szinte ingyen volt. Mostanában Benzemával együtt ők ketten a csapat legjobbjai.
Egyébként tegnap tényleg meglátszott, amikor lecserélték, de valószínűleg el is fáradhatott, ami nem csoda ennyi meló után.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Egyébként a tavalyi játéka után szerintem a kopaszon kívül ember nem gondolta, hogy ennyire meghatározó eleme lehet ez a srác a csapatnak. De ezért ül ő ott, én nem mi.
Hosszú távra megoldást jelenthet, ráadásul szinte ingyen volt. Mostanában Benzemával együtt ők ketten a csapat legjobbjai.
Egyébként tegnap tényleg meglátszott, amikor lecserélték, de valószínűleg el is fáradhatott, ami nem csoda ennyi meló után.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Süti
Pedig a vak is látta, még talán wxyz is, hogy mekkorát fordult a kp erőegyensúlya miután lejött. A meló 70%-a lement a pályáról.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Még mindig erős túlzásnak érzem amiket írtok. Nem Valverde lecserélése volt itt a forduló pont, hanem amikor megrúgtuk a másodikat és mindenki megnyugodott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
nagyon komoly mennyit valtozott a jatekunk kepe negativ iranyba miutan le kellett mennie faradtan... nagyon ertekelem a csavot
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Sokadik meccse idén. world class volt ma is.RealAsensio írta: Nem tudom hogyan fedezte fel Zizu a benne rejlo lehetosegeket, de elkepeszto a pali. Nem csoda, hogy vastapsot kapott.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem tudom hogyan fedezte fel Zizu a benne rejlo lehetosegeket, de elkepeszto a pali. Nem csoda, hogy vastapsot kapott.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Pedig tényleg marha hasznos amit csinál. Amint lejött kaptunk két gólt, és oda lett a stabilitás.Kerlon írta:Hagyjáok már ezeket a tulzasokat.
Hagyjáok már ezeket a tulzasokat.
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ennyit jelent, ha a pályán van.
átszaladnak rajtunk mint kés a vajon.
átszaladnak rajtunk mint kés a vajon.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Hatalmasat ment ma is.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Valverde ma is atya ég mit játszik, zseniális a pali.. 21 éves korára beérett
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
jár a pacsi. jól választott példaképet magának.
Kroos
Kroos
#whatisyourexcuse
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Engem kicsit Redondora emlekeztet a vedekezese, harcossaga, fizikuma. Kar, h olyan kispalyas tili-toli elore jatek nem az erossege, mert akkor Redondot kaptuk volna meg egy az egyben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Bár ellene voltam eleinte és azóta meggyőzött, de azért még pár dolgot nagyon túltoltok.
K
K
- Pad'em
Keretbe Lopetegui alatt került, Solari hébe hóba berakta, de komolyabban játszatni Zidane kezdte el, úgyhogy ezt nehéz elvenni tőle. Itt is a többség nem látott benne semmit, pedig az adottságai (tempó, dinamika, rámenőség, lövőtechnika) már akkor is nyilvánvalóak voltak, de idén a bizalom hatására brutál mód fejlődik. Jó példa arra, hogy sokan itélnek egy-két meccsből, a karaktert le lehet ugyan szűrni viszonylag rövid idő alatt, de hogy ki mennyire tud megindulni a fejlődésben az sokszor lutri. Ehhez kell edzői érzék, meglátni, hogy kibe érdemes időt fektetni. (Llorente pl lecserélte a mi padunkat az Atletijére, pedig az alapján a 4 meccs alapján tavaly benne is volt valami, de úgy néz ki ZZ megint a jó döntést hozta) Ha ezt tudja folytatni Fede remélem Zidane elfelejti Pogbát. 21 éves a srác...Pipita írta: Nem szeretnék elvenni minden idők egyik legnagyobb (legszerencsésebb tehetségtelen by xyzkpetc) edzőjétől semmit, de Valverdét már Solari is bőven használgatni kezdte, nem?
Ahhoz képest hogy ZZ nem bánik jól a fiatalokkal, elég jól épülgetünk
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Köszi!LaMartin írta:Tádám írta: Szerintem egy normális világban a Real Madrid padjának a közelébe sem kéne férnie.
Május 6
Nem vagyok szakértő. Egyébként igen, lehet, hogy tévedtem, egyre szimpatikusabb, de azért pár jó meccs után ne szálljunk el vele kapcsolatban.
Ha letisztul a játéka, és huzamosabb ideig tudja így tolni, ekkora energiával, ilyen szívvel, akkor le a kalappal.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE