tegnap kifejezetten jó volt Iscodzsi91 írta: Isco egy szar élőben is.
gólokat is lőhetett volna
rég láttunk tőle ilyen játékot
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. november 27., szerda 10:58
tegnap kifejezetten jó volt Iscodzsi91 írta: Isco egy szar élőben is.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. november 27., szerda 10:46
Jár a neved! Teljesen egyetértekpluszegy írta: Ha Varane nem ér hozzá a labdához, akkor az pont begurult volna Courtois kezébe, ez egyértelműen látszik a felvételeken. Üvölthetett volna, mint a sakál, akkor lehet nem ér bele a francia, de ha egyet kell választani, akkor itt nem a kapus hibázott.
Elég komoly túlzásokba esik itt egy két ember a csapatot illetően. Varane tanár volt az elmúlt meccseken, most egyet hibázik, már kezdjen Militao helyette. Courtois világklasszis szintet hozott az elmúlt meccseken, most hibázik (?) egyet és már kapusgondjaink vannak. Valverde lement és ezért kaptunk két gólt.
Ezek a barokkos túlzások jellemzik ezt a fórumot általában, de egy ilyen meccs után, amikor lefocizzuk az ellenfelet, nem tudom mi értelme ilyeneket írogatni. Persze jobb lett volna nyerni, de ha ehhez hasonló játékot fog a csapat produkálni ezentúl a meccsek nagy részén, akkor azt hiszem hátradőlhetünk és megnyugodhatunk.
HozzászólásSzerző: pluszegy » 2019. november 27., szerda 10:21
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. november 27., szerda 9:48
Nem láttam sajnos a meccset, csak bővebb összefoglalót, úgyhogy nem tudom a belga mit csinált ezen kívül, de itt Ő az aki nagyobbat hibázott, hacsak nem kiabált és Varane ennek ellenére pöckölt bele.Az elsorol se tehet. Jon ki, varanenak vagy felkellett volna szabaditani vagy hagyni a kapusnak. De o belepockolt, bar en ot sem vennem elo. Ez benne van.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. november 27., szerda 9:35
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. november 27., szerda 9:10
Ez mar nagyon gaz szerintem hogy mindenrol courtois tehet. Tegnap mar azert is o volt a hibas mert a masodik golt nem szedte ki.dzsi91 írta: Élőben néztem.Hatalmas élmény volt megint.A Végén kicsit elkurtoáztuk a meccset de ez epic volt. Az egész produktum. Kezd összeállni minden, ez a valverde gyerek nagyon jókor robbant be. Psg makkolt, elég faszán megfogtuk a bappe-Neymar duot.
Kapusgondjaink vannak amit magunknak csináltunk
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. november 27., szerda 1:35
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 26., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. november 26., kedd 23:46
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. november 26., kedd 23:20
Fede szét hajtotta magát, elfáradt. Le kellett cserélni.Rabiosa írta: 2017 és 2018 tavaszi BL meccseket idézte a párizsiak térfelén való labdatartás, nekem abszolút pozitív meglepetés volt ez a teljesítmény. A végeredmény érdekes módon nem is zavar, annyira tetszett a mutatott játék. 80 perc helyett 90+hosszabbításra kell hogy meglegyen a koncentráció, és ismét mehetünk a döntőért is.
Védősorral voltam kicsit elégedetlen, a kp-n Casemiro idei formája és Valverde számomra elképesztő fejlődése megoldani látszik a gondokat, azt gondoltam mikor Modric beállt, hogy Kroos helyére fogja behozni hogy maradjon a sebesség/dinamika, furcsálltam a döntést hogy Fedét kapta le a mester. Ezt a minőségű játékot szeretném viszontlátni a továbbiakban is, lehetőleg nem leadva többgólos előnyöket.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. november 26., kedd 23:17
Annál is komolyabb volt.. szerintem. Tét helyzetben az eredmény is jönni fog.RealAsensio írta:Itt ott a prime idoszakot idezte, csak CR nelkul. Nem baj az, csapatmunkaval es Benzemaval “potolni” tudjuk.Victorioo írta: Rég láttam ilyen minőségi játékot, nekem ez többet jelent bármilyen eredménynél..
HozzászólásSzerző: flori » 2019. november 26., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. november 26., kedd 23:15
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. november 26., kedd 23:15
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2019. november 26., kedd 23:10
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. november 26., kedd 23:09
Itt ott a prime idoszakot idezte, csak CR nelkul. Nem baj az, csapatmunkaval es Benzemaval “potolni” tudjuk.Victorioo írta: Rég láttam ilyen minőségi játékot, nekem ez többet jelent bármilyen eredménynél..
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. november 26., kedd 23:09
Ha hetvegen csinaljuk ezt is szetkurom.az asztalt nem hogy a clasicon.Csabi írta:kár a meccsért, de annyira nem idegesít. jó meccset toltunk. mondjuk, ha a barca ellen csináljuk ezt 3 hét múlva, akkor szétkúrom az asztalt az biztos.Faust írta: Mondjuk en tiszta ideg vagyok a kihagyott helyzetek miatt pedig ezeket nezem lassan 20 eve, de bazmeg ha nem Keylor ved, ez sima.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 26., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. november 26., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: el magico » 2019. november 26., kedd 23:05
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem