Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
https://index.hu/sport/futball/2019/11/ ... fernandes/
Elég jól tolja a pali, én mondtam vegyük meg!
(nem mondtam )
Most sem mondom, de ez a tizenegyes pimasz volt
Joao Felixet viszont mondtam, hát eddig nem nagyon csillog, 2 gól a bajnokságban, 1 a BL-ben, igaz a matrac sem valami jó.
Elég jól tolja a pali, én mondtam vegyük meg!
(nem mondtam )
Most sem mondom, de ez a tizenegyes pimasz volt
Joao Felixet viszont mondtam, hát eddig nem nagyon csillog, 2 gól a bajnokságban, 1 a BL-ben, igaz a matrac sem valami jó.
Bár Ödegaard két évre ment kölcsöne, de a nyáron már bőven jöhetne szerintem vissza, így meg nem kellene nekem sem Eriksen.
Jövőre egy Kroos, Casemiro, Valverde, Ödegaard lenne az alap és még kellene egy védekezőbb ember melléjük. Pl. Ndidit vagy Ruben Nevest megnézném, de Casemiro mellé horror áron lennének. Esetleg Fabian Ruizt elhozni egy James csere kereskedelemmel.
Jövőre egy Kroos, Casemiro, Valverde, Ödegaard lenne az alap és még kellene egy védekezőbb ember melléjük. Pl. Ndidit vagy Ruben Nevest megnézném, de Casemiro mellé horror áron lennének. Esetleg Fabian Ruizt elhozni egy James csere kereskedelemmel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ingyen jöhet, csak akkor Iscot passzoljuk le áron felül valami buta angolnak.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Minek, hova? Odegaard, Valverde, Casemiro, Kroos, Isco itt lesz jovore is, nekunk kell valaki Casemiro melle/moge es a kp nagyon jo.Pad'em írta: #thfc midfielder Christian Eriksen has everything agreed on a free transfer to Real Madrid. The player knows his role, has agreed personal terms and will be the club's first summer signing. [El Desmarque]
Ingyen mit szólnánk hozzá? Idén kritikán aluli a tag, de a Spurs összeomlott teljesen, nem annyira mérvadó. James perceit megkaphatja
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
isten őrizzen tőle, akkor inkább ödegaard ingyenPad'em írta: #thfc midfielder Christian Eriksen has everything agreed on a free transfer to Real Madrid. The player knows his role, has agreed personal terms and will be the club's first summer signing. [El Desmarque]
Ingyen mit szólnánk hozzá? Idén kritikán aluli a tag, de a Spurs összeomlott teljesen, nem annyira mérvadó. James perceit megkaphatja
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tehát VIP bérletet a Bernabéuba?Pad'em írta: #thfc midfielder Christian Eriksen has everything agreed on a free transfer to Real Madrid. The player knows his role, has agreed personal terms and will be the club's first summer signing. [El Desmarque]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
#thfc midfielder Christian Eriksen has everything agreed on a free transfer to Real Madrid. The player knows his role, has agreed personal terms and will be the club's first summer signing. [El Desmarque]
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Jó hát a szám is szar, de a mez szerintem alapból frankó lenne, ezzel a retróra hajazó kék nyakkal.___Samy___ írta: Jó a faszt. Az a szám meg név egy hányinger megint. Ezt az idei formát kellene tovább vinni, mert ez 10/10.
Nem bánnám, ha nyernenk is benne valamit
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Jó a faszt. Az a szám meg név egy hányinger megint. Ezt az idei formát kellene tovább vinni, mert ez 10/10.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
K
K
Baj, akkor volt, amikor leigazoltuk. Ő meg már annyit keresett meg olyan reklámja lett, hogy gondja nem lesz az életbe és még bohóckodhat valami szar csapatban is.Babinho írta: Úgy nem került be a keretbe hogy nem volt válogatott, és végig itt edzett?
Van baj...
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Az az igazsag hogy Vini jelenleg nem igazan fer be a keretbe. Harom szelso van elotte es mindharom jobb nala. Igy jart.wZoLee7 írta: És LV még a keretben sincs, Vininek eléggé lefőtt, télen gondolkodás nélkül kölcsönbe kellene adni
Serulesekben eltiltasokban es kupameccsekben bizhat.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
LV-nek elvileg bibis a lábujja, lehet el is tört. ráesett valami súly.
- BlancoMark
PSG-nek elvileg kell az eddigi hirek alapjan, mehet az Mbappe bizniszbe.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
És LV még a keretben sincs, Vininek eléggé lefőtt, télen gondolkodás nélkül kölcsönbe kellene adni
Úgy nem került be a keretbe hogy nem volt válogatott, és végig itt edzett?
Van baj...
Van baj...
Eladni beszerzési ár felett már komoly teljesítmény lesz.flori írta: Vininek csúnyán lefőtt, megint nem került be a keretbe. Jövőre kezdeni kell vele valamit.
K
K
- flori
Vininek csúnyán lefőtt, megint nem került be a keretbe. Jövőre kezdeni kell vele valamit.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Ott van, hogy elvileg meg, hogy megfogja. Azóta se volt hivatalos bejelentéseket. Magyarán spekulációkról beszélünk.h3x0r írta:viewtopic.php?f=10&t=122#p1014511kodo írta:
Erről sehol sem találtam infót. Ha van linkeld.
https://www.marca.com/en/football/real- ... b4641.html
K
K
- h3x0r
viewtopic.php?f=10&t=122#p1014511kodo írta:Erről sehol sem találtam infót. Ha van linkeld.h3x0r írta:
Mindketten tavasszal (vagy meg telen ?) hosszabbitottak 1-1 evvel, Modric 2021-ig, Nacho 2022-ig.
https://www.marca.com/en/football/real- ... b4641.html