Ez nem a megy a meccs topik az eurobarcan. Gondoltam szolok.messi6 írta:Űrfoci..
Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem a bogyo miatt porognek ennyire.. neha ugy erzem valverdeoutnak kb annyi rahatasa van a csapat hangulatara vagy jatekara, mint barmelyikunknek.'shutterisland írta: megannyi vegig szenvedett, lapos meccs utan jart nekunk is egy kis show, kar, hogy valverde alatt altalaban az ilyen eyegasm meccseinket hosszu bojt koveti.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
megannyi vegig szenvedett, lapos meccs utan jart nekunk is egy kis show, kar, hogy valverde alatt altalaban az ilyen eyegasm meccseinket hosszu bojt koveti.
Kivetelesen most a S es a G is eles az MSGből.. mondjuk az ellenfel megye3, de az a sarkazas gyonyoru volt.
Az csak idegenben van, meg BL negyed meg elodontokben..Toti írta:Eddig nem valverde out volt allandoan?messi6 írta:Űrfoci..
Eddig nem valverde out volt allandoan?messi6 írta:Űrfoci..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Űrfoci..
BlancoMark írta: Kubo hogy nyomja? Nezi valaki?
A félidő első felében veszélyes volt, jól bolondította a védőket és faultokat harcolt ki, de sokra nem ment vele. Volt egy veszélyes Messi-szerű indítása a védők mögé, de Roberto olvasta. Az elmúlt 10 percben nem sokat volt játékban, kicsit eltűnt.
Dicsérendő, hogy sokat melózik és kiveszi a részét a védekezésben is, bár elég érdekes területeket fed le. Mondjuk az egész Mallorca szét van csúszva.
- BlancoMark
Kubo hogy nyomja? Nezi valaki?
szóval valencia, barcelona, bilbao. egy héten belül. ez kemény 9pont lehetne és nem azt mondom hogy itt eldől a bajnokság de lássuk be lassan féltávnál kulcs momentum lehet.
Ez ilyen na bazzeg ennyi!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
már ez a félmondat is árulkodik arról, hogy milyen a spanyol labdarúgás helyzete.mivel a nemzeti liga alajuk tartozik es szerintuk a liga elnoke nem donthet ilyesmirol.
- h3x0r
Tebas a liga elnokekent alairt egy szerzodest, hogy 15 even keresztul evi 1 bajnoki meccset Amerikaban jatszanak le. Mar tavaly is tervezte a Girona - Barca meccset elvinni, de akkor a spanyol szovetseg (RFEF) es a jatekosok szervezete (AFE) is kifogasolta, ezert vegul elmaradt a kulfoldi helyszin.Realista24 írta:Ennek mi értelme?Csabi írta: Tebas resigns as LaLiga president and will run in the new elections.
Iden a most hetvegi Villarreal - Atleti meccset akarta Miamiba vinni. Mindket csapat jo penzt kapott volna erte, ezert beleegyeztek es tamogattak az otletet. Az RFEF viszont ezt nem engedte, mivel a nemzeti liga alajuk tartozik es szerintuk a liga elnoke nem donthet ilyesmirol. Perezek is szepen belealltak az ugybe, hogy ez nem fair a tobbiekkel szemben, irtak a szovetsegnek, akik tovabbitottak a levelet a FIFA-nak/UEFA-nak. Kozben az RFEF megfenyegette a 2 csapatot, hogy eltilthatjak oket, ha elutaznak. Tebas elmondta, hogy Rubiales hulyesegeket beszel es legszivesebben lemondatna. Az RFEF Tebas lemondasat kovetelte.
A birosag par hete ugy dontott, hogy a decemberi bajnoki egyelore maradjon Spanyolorszagon belul, februarban dontenek arrol, hogy lehetnek-e kulfoldon spanyol bajnokik vagy sem. Gondolom Tebas pont azert mondott le, hogyha ujravalasztjak, akkor egyertelmu a liga csapatainak allaspontja.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennek mi értelme?Csabi írta:Tebas resigns as LaLiga president and will run in the new elections.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Tebas resigns as LaLiga president and will run in the new elections.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Ter Stegen elképesztő
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez már komolyan szerencse, lábai közt elmegy, közben meg is pattan es nem befelé fél méterre a kaputól.
Rossz ómen, ha én Barca meccset nézek, de semmi jobb program nincs ma estére, úgyhogy eljött az éves második alkalom, amikor tudok szurkolni a matracosoknak, jobbak is. Kapura lövése sem volt a katalánoknak, fél órája megy a meccs lassan, ilyenkor szokott jönni a Suárez 1/1, vagy egy piros az ellenfélnek.
Na már el is kiabáltam, Rakitics majdnem.
Rossz ómen, ha én Barca meccset nézek, de semmi jobb program nincs ma estére, úgyhogy eljött az éves második alkalom, amikor tudok szurkolni a matracosoknak, jobbak is. Kapura lövése sem volt a katalánoknak, fél órája megy a meccs lassan, ilyenkor szokott jönni a Suárez 1/1, vagy egy piros az ellenfélnek.
Na már el is kiabáltam, Rakitics majdnem.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
TsG
ez a Firpo gyerek szimpi. benne van a tizi+piros lap
ez a Firpo gyerek szimpi. benne van a tizi+piros lap
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor