13ban CR igy nyerte.___Samy___ írta: Azért szerintem egy csapat teljesítménye meg az onnan kiemelkedő játékos teljesítménye kéz a kézben jár. Anno CR7-nek is volt nullkupas szezonja nálunk, aztán kb csak ő húzta az egész brigádot a címek közelébe. Mégis az volt mondva, hogy azért nem kapott Aranybogyot, mert a csapattal nem nyert semmit.
Most akkor hogy is van ez? Nincs meg a következetesség.
Aranylabda
Re: Aranylabda
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ezt a díjat sokan félre értelmezik.
Ez nem egy életmű díj!
A Pool volt a legjobb csapat, ezt kár elvitatni. Onnan meg akkor Van Dijk még ki is emelkedett, maxot hozott.
Ez nem egy életmű díj!
A Pool volt a legjobb csapat, ezt kár elvitatni. Onnan meg akkor Van Dijk még ki is emelkedett, maxot hozott.
- ___Samy___
Azért szerintem egy csapat teljesítménye meg az onnan kiemelkedő játékos teljesítménye kéz a kézben jár. Anno CR7-nek is volt nullkupas szezonja nálunk, aztán kb csak ő húzta az egész brigádot a címek közelébe. Mégis az volt mondva, hogy azért nem kapott Aranybogyot, mert a csapattal nem nyert semmit.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nalam sokkal jobban kiemelkedett a Mane - Firmi - Salah trio jelenleg vilagklasszis igy egyutt sokkal nagyobb reszuk volt a pool meneteleseben mint Dijknek.___Samy___ írta:
Szerintem a Pool sokkal stabilabb évet hozott 2019-ben, onnan nagyon kiemelkedett Van Dijk.
No offense, de mit számít, hogy milyen formában van egy-egy csapat? A játékosok mutatói, eredményei számítanak, nem a csapaté.Szerintem a Pool sokkal stabilabb évet hozott 2019-ben, onnan nagyon kiemelkedett Van Dijk. Ne feledjük, hogy a Barcelona az elmúlt 25 (?) év legrosszabb idenykezdeset produkálta, és még most is nagyon gyér a forma.
Ez a vicclabda nagyon rég óta másról sem szól, csak arról, hogy: volt kiemelkedő egyéni teljesítmény? Ha igen, akkor kapja az, ha nem akkor kapja Messi, mert ő a legjobb játékos. Ennyi.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ___Samy___
A gólokra megkapta az Aranycipot. A BL golkiralyi meg számomra semmit nem ér, ha a csapat eredményén ez nem tükröződik. Az ősszel meg volt vagy 2-3 igazán kiemelkedő meccse.messi6 írta:Legtobb gol europaban, legtobb golpassz, BL golkiraly, BL elodonto, LaLiga gyozelem, Kupa donto.. de talan azert mert a legveszelyesebb es legtechnikasabb jelenleg.Steve írta:
Mivel érdemelte ki Messi idén?
Szerintem a Pool sokkal stabilabb évet hozott 2019-ben, onnan nagyon kiemelkedett Van Dijk. Ne feledjük, hogy a Barcelona az elmúlt 25 (?) év legrosszabb idenykezdeset produkálta, és még most is nagyon gyér a forma.
Jó játékos Messi, szó se róla, de az adott évet nézzük már, ne azt, hogy ki mit ért el korábban, vagy hogy mennyire penges játékos pályafutás mércével.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2019. december 2., hétfő 23:03-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szinte minden egyéni mutatóban ő volt a legjobb az év során. Még olyanokban is, amit egy középpályás "könnyebben" el tud érni. És mivel ez egy egyéni díj, nem hiszem, hogy érdemtelen lenne.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Griezi megelőzte Karimot
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Ezen mi a kamu??
Legtöbb gól, assist, mesterhármas, szabadrúgásgól, sikeres csel, kaput eltalált lövés, helyzet kialakítás, kulcspassz a támadó harmadban, motm laligában, potw bl-ben(5), aranycipő, bl gólkirály, legmagasabb értékelés átlagban(8.6).
Mondj egy jatekost aki csak megkozeliti ezeket a statokat!!
Legtöbb gól, assist, mesterhármas, szabadrúgásgól, sikeres csel, kaput eltalált lövés, helyzet kialakítás, kulcspassz a támadó harmadban, motm laligában, potw bl-ben(5), aranycipő, bl gólkirály, legmagasabb értékelés átlagban(8.6).
Mondj egy jatekost aki csak megkozeliti ezeket a statokat!!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Lehet ezt csűrni-csavarni, ezek közül mi a lényeg? Bl gólkirály, La Liga. A többi az kamu mellébeszélés, hogy ne legyen ez annyira égő, hogy ezekre kapta a bogyót. A bl elődöntő meg kupadöntőt inkább nem is hoztam volna fel. Flori jól megfogalmazta, nyert a név.messi6 írta:Legtobb gol europaban, legtobb golpassz, BL golkiraly, BL elodonto, LaLiga gyozelem, Kupa donto.. de talan azert mert a legveszelyesebb es legtechnikasabb jelenleg.Steve írta:
Jav: aranycipő még oké, az mehet a La liga+bl gólkirály mellé.
- flori
kulcspassz a támadó harmadban
Messi jelenleg a legjobb játékos, majdnem hülye, aki ezt nem ismeri el. A meglepő, hogy BL nélkül meg lehetett ezt nyerni. Be lett szántva a barcelona májusban.Bőven jók lett volna a pool játékosok a lasztira, nyert a név. Ennyi.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Legtobb gol europaban, legtobb golpassz, BL golkiraly, BL elodonto, LaLiga gyozelem, Kupa donto.. de talan azert mert a legveszelyesebb es legtechnikasabb jelenleg.Steve írta:
Ezt máshonnan "loptam", de szerintem elég meggyőző érvek:Steve írta:
"Messi legutóbbi szezonja:
Van dijk összértékelése(7.5)"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Akkor mindenki, aki azzal érvel, hogy Messi a legjobb játékos, azoktól kérdezem, miért nem Ter Stegen kapta akkor? A német legalább olyan jó játékos a posztján, mint Messi a saját posztján.
Én akkor már Van Dijk-nek adtam volna idén, mert ő picit kilógott a teljesítményével pozitívan az amúgy legsikeresebb európai klubcsapatból.
Én akkor már Van Dijk-nek adtam volna idén, mert ő picit kilógott a teljesítményével pozitívan az amúgy legsikeresebb európai klubcsapatból.
De olyan nincs, hogy senki sem érdemelte volna meg. Valakit választani kell, ha már a labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja. Lehet vitatni, hogy esetleg valamelyik pool-os jobban megérdemelte volna, de az egyéni statisztikái az idén is kiemelkedőek. Annak idején Ribéry sem kapta meg, hiába nyert meg mindent a Bayernnel, mert nem emelkedett ki annyira abból a csapatból, mint Messi és CR a saját csapataikból.
Valakinek oda kell adni.. olyan nincs hogy senki. Virgil bitang jo vedo de egy epito mindig tobbet er mint egy rombolo... ezert nem nyer szinte soha vedo. Es igen Ramos is erdemelt volna ha Dijk is.
-
Blben nem bogott le. Nagyon jol jatszott.
En salahnak adtam volna.
En salahnak adtam volna.
-
Mint írtam, senki. Egy játékos nincs, akire csettintettem volna.illgner írta:Akkor elő a farbával, nálad ki az idei aranylabdás?rashidm írta:
Relatív. Messi jobb formában van Cr-hez képest (mondjuk ez nem nehéz). Képességekben a legjobb, mondjuk ezt a gyógyszereknek is köszönhette kiskorában. Az a baj, hogy bajnokságban lehet kiskirály, ha nemzeti csapatban, bl-ben meg lebőg. De amúgy... az ne legyen már érv, hogy azért nyerje, mert "ő a legjobb".
-
A realitás az lett volna, ha nem nyer senki, mert olyan alacsonyan volt a léc, Messin kívül senki nem ugorta meg. Egy ilyen szezonnal a háta mögött sose nyert volna tavaly vagy azelőtt. Btw, úgy érzem, a stb. mellett nincs sok más érv.messi6 írta:Na azert sokan elfelejtik hogy BL golkiraly es legtobb golpasz LaLiga stb...legyunk realisak.rashidm írta: Megérdemelte? Hmm, kétlem. Aranycipő+bajnokság. Hát már itt tartunk, hogy erre is meg lehet kapni. Nah mindegy, részemről lezártam, szerintem nem érdemelte...