Jött injury update. Kb hivatalos hogy off.RealMadridFanatic írta:Profi a stáb, tudják, hogy hitelesnek kell lenniük.Anthony írta: Úgy legyen.
Hát Hazard mankóval volt a közös vacsin, vezetni sem bír, elég jól titkolják akkor
Minket ismerve és az elmúlt évek tendenciáját látva esélyt sem látok rá, hogy pályára lépjen. Ami abban az esetben nem is biztos, hogy baj, ha amúgy is éppen felépülne a meccsre egy újabb kihagyás után...
Nem attól félek, hogy nem fogjuk tudni megbontani a védelmüket akár Hazard nélkül is, hanem attól, hogy megremegnek a lábak ziccerben.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hazard nelkül szerintem isco,bale,benz lesz classicon
- RealMadridFanatic
Profi a stáb, tudják, hogy hitelesnek kell lenniük.Anthony írta: Úgy legyen.
Hát Hazard mankóval volt a közös vacsin, vezetni sem bír, elég jól titkolják akkor
Minket ismerve és az elmúlt évek tendenciáját látva esélyt sem látok rá, hogy pályára lépjen. Ami abban az esetben nem is biztos, hogy baj, ha amúgy is éppen felépülne a meccsre egy újabb kihagyás után...
Nem attól félek, hogy nem fogjuk tudni megbontani a védelmüket akár Hazard nélkül is, hanem attól, hogy megremegnek a lábak ziccerben.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Úgy legyen.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Dehogy lesz bukta:Anthony írta: Hazard ahogy nézem idén már nem fog pályára lépni. Elég bukta szagú lesz így a classico..
Rodrigo-Benz-Béla
Kp meg így is baszó, meg mindegy igazából, csak Fede játsszon..
Ha valaki azt mondja egy éve, hogy ezt fogom írni, kiröhögöm, kb. az elsők közt adtam volna el Fedét..
De egyébként remélem csak megy az altatás Hazard sérülésével..
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hazard ahogy nézem idén már nem fog pályára lépni. Elég bukta szagú lesz így a classico..
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Csak nekem tűnik úgy, h Jovic meg Vini minhta photoshoppos munka után került volna oda Am valószínű csak a megvilágítás miatt tűnik ígyKercsó írta:golfozni voltak.Realista24 írta:
Kroos és Karim már kifelé kacsintgat.
Erősödnek a Fabian Ruiz hírek.
Minek?
Ceballos 2.0, tipikus kétszezonos spanyol.
Pogba sem kellene már.
Casemiro-Kroos-Modric-Fede-Martin + még valaki beugró bszó lenne a következő szezonra.
Minek?
Ceballos 2.0, tipikus kétszezonos spanyol.
Pogba sem kellene már.
Casemiro-Kroos-Modric-Fede-Martin + még valaki beugró bszó lenne a következő szezonra.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
golfozni voltak.Realista24 írta:Kroos és Karim már kifelé kacsintgat.realistahuni írta: Látom Ramos instáján hogy megvolt a közös vacsi a csapatnak és Bale ott van.
Na e vajon ki nem ment, kibe lehet belekötni?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealMadridFanatic
Képességekre tűnik jónak a poszthoz. Jó felépítésű, nagyon irritáló ellene játszani, hosszúak a lábai, jól szerel és nem csinál felesleges dolgokat. De nincs róla komoly, kialakult véleményem, csak amennyit látni a vs videókból.Süti írta: Camavingának komoly alapjai? Mire gondolsz? Mert eddig van kb 15 ligue 1 meccse, aztán annyi.
Ha nem horribilis az ára, megérné megpróbálni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Süti
Camavingának komoly alapjai? Mire gondolsz? Mert eddig van kb 15 ligue 1 meccse, aztán annyi.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealMadridFanatic
Javi Martínez nem kap sok szerepet a Bayernben, pedig nem volt rossz játékos. Nem tudom, hogy ennyire leépült, vagy mi a mellőzöttség oka, de ha nem dobbantani akar nagy zsetonért az arabokhoz, vagy USA-ba, akkor lehet elférne Casemiro mögött.R. Carlos írta: Így, hogy nem fogadta el, egy 30+-os rutinos kp-t hoznék, aki tűri a padot. De jelenleg nem tudom ki lenne a megfelelő ember.
Már 31, de még 1-2 szezon lehet benne kiegészítő szerepkörben.
NZonzit is elég jónak gondolom, de biztos nem véletlen került kölcsönbe a Galatához.
Teljesen más vonal a fiatal francia srác, Eduardo Camavinga. Nagyon komoly alapjai vannak, de Őt Ödegaard-féle úttal tudnám elképzelni, pár év múlva át is vehetné Casemiro helyét ha nem törik meg a fejlődése.
- Süti
A norvégot is vissza lehetne rendelni ha így folytatja. Szerintem vele, és egy ilyen Valverdével megvagyunk a kp-n. Amit nem gondoltam volna egy ilyen átigazolási szezon után.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
+1Fenoo írta: Én nem hoznám Pogbát. Drága és nem is látom a helyét a csapatban. Ez a Kroos - Casemiro - Valverde középpálya elég jól nézett ki ezen a pár meccsen, Pogba meg nyilván a kezdőbe jönne de nem tudom ki helyett férne be. Jövőre Odegaard jöjjön vissza ha idén jól teljesít és Casemiro mögé kell még inkább egy ember.
Én nyáron nagyon akartam Pogbát, mert nem láttam ebben a kp-ban sok erőt és dinamikát. De mára beérni látszik a dolog. Modric néha játszik még Kroos és Valverde helyett is, ha úgy adódik. Jó lenne vele egy évet még hosszabbítani, ha belemegy ebbe a kiegészítő szerepbe vagy Odegaard kell a helyére, viszont jelentősen több játékperccel. Casemiro mögül sajnálom, hogy eladták Llorentét, tökéletes lett volna neki ez a kiegészítő szerep. Így, hogy nem fogadta el, egy 30+-os rutinos kp-t hoznék, aki tűri a padot. De jelenleg nem tudom ki lenne a megfelelő ember.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kroos és Karim már kifelé kacsintgat.realistahuni írta: Látom Ramos instáján hogy megvolt a közös vacsi a csapatnak és Bale ott van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Látom Ramos instáján hogy megvolt a közös vacsi a csapatnak és Bale ott van.
Szerintem az elmúlt meccsek felállását nyugodtan ki lehetne próbálni vele. Benzema-Jovic-Isco, esetleg majd Hazard Isco helyén.kiserik írta:Jovic nem az az ember, akire a Real Madridnak szüksége lenne. Én Mané megszerzését tűzném ki fő célul a nyárra a jobb oldalra.BLaZE írta:
van egy Jovic, talán használni kéne
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Huu, sry, ugy tunik hisszu volt ez a napfüst írta:Az 2 mondat, főnök!wZoLee7 írta: Jovic es a jobb oldal miert szetepel egy mondatban?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Az 2 mondat, főnök!wZoLee7 írta: Jovic es a jobb oldal miert szetepel egy mondatban?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jovic es a jobb oldal miert szetepel egy mondatban?