szerintem nem olyan erősek, én napi szinten követem a kézilabdát, férfi-női, nemzetközi fronton, alig van jegyzett játékosuk. én erre alapoztam, rámcáfoltak.Anthony írta:
Erős a magyar bajnokság? Pont azt nyilatkozták, hogy gyenge, nem?
Hát, pont ez a mantra a szakértőktől, hogy a magyar bajnokság női vonalon a legerősebb. És ha megnézzük a nemzetközi eredményeket ez igaz is. Csak ugye Érd,Siófok,Győr hozza az eredményeket, akik szinte teljesen a légiósokra építenek, ez emeli a bajnokság színvonalát.
(és én azt mondom, hogy ezzel nincs is baj, mert egyébként bármelyik magyarnak is ott a lehetőség.Danyi ezt nagyon szépen megfogalmazta!!érdemes elolvasni a szavait)
Itt a baj nálunk az arccal van. Háfra, Klujber elhitték magukról, olyan dolgokat engednek meg maguknak (Klujber Vácon felrúgja a kispadról a visszafutó vácit pl,) amit nagyon nem kellene. Mondjuk Kovacsicsnak is akkora arca lett, hogy csak na, mondjuk ott legalább van valamennyi teljesítmény is mellette a válogatottban is.
Mindegy, szerintem tehetséges csapatunk van, és ettől többre hívatott, mint amit ezen a vb-n mutattak. Csak rá kell jönnie sokaknak, hogy a klubcsapatban mutatott egyénieskedő játékuk ezen a szinten már nem állja meg a helyét.