Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Különben is, a Zizou féle Madridot még senki sem ejtette ki
Ha elkerülnek a sérülések bármelyik csapatot megfogjuk.
City ellen megnéznék egy párharcot, jó meccsek lennének két focizni akaró csapattal, egy hisztis Guardiolaval
Bayern és Juve elleni páharcok meg már nagyon uncsik, jöjjön más
Ha elkerülnek a sérülések bármelyik csapatot megfogjuk.
City ellen megnéznék egy párharcot, jó meccsek lennének két focizni akaró csapattal, egy hisztis Guardiolaval
Bayern és Juve elleni páharcok meg már nagyon uncsik, jöjjön más
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én úgy vagyok vele, hogy ezen csapatok bármelyike ellen kieshet bárki. Szóval, ha kiesünk, shit happens, de az Ajax elleni kiesés sokkal nagyobb gáz volt, főleg az első meccs eredményét követően.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:Én a Pooltól sem. Baszod, mi vagyunk a Real Madrid.Kerlon írta:
Ha nem is simán, de egyiktől sem tartanék jelen helyzetben.
Aki nem adja bannold. Sok gyászhuszár megint el fog lepni, hogy épp hogy nem EL-ban nyomjuk.
Szerintem bárkit kapunk, mi vagyunk az esélyesebbek. Ezt leszámítva a Poolt még én is kerülném.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én a Pooltól sem. Baszod, mi vagyunk a Real Madrid.Kerlon írta:Ha nem is simán, de egyiktől sem tartanék jelen helyzetben.ziro4vr írta: Szerintem a Poolon kívül a többit vernénk lazán.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha nem is simán, de egyiktől sem tartanék jelen helyzetben.ziro4vr írta: Szerintem a Poolon kívül a többit vernénk lazán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Meglep, mennyire optimistak vagytok. Kivancsi leszek, az esti meccs utan valtozik e majd a velemeny.
Szerintem egy kivetelevel az osszes ellen meleg lesz, tekintve az allando seruleseket. Illetve, ellenunk mindenki felszivja magat, plane egy Bayern Munchen peldaul, vagy a Juve... Jojjon csak a leheto “legkonnyebb”.
Szerintem egy kivetelevel az osszes ellen meleg lesz, tekintve az allando seruleseket. Illetve, ellenunk mindenki felszivja magat, plane egy Bayern Munchen peldaul, vagy a Juve... Jojjon csak a leheto “legkonnyebb”.
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
én nem fogalmaznék, úgy h lazán, de én is hasonlóképpen látom.Toti írta:ez még iróniának is szar volt mostziro4vr írta: Szerintem a Poolon kívül a többit vernénk lazán.
ha meg komoly, akkor..
a pool kivételével mindegyik ellen esélyesebbnek látom magunkat a jelenlegi formánkat és a múltkori psg elleni focinkat látva.
de úgy érzem, h ebből pool lesz, és így a 2 (4 ) legutóbbi bl győztes párharca lenne
92:48
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tavaszig azert sokminden valtozik, kar lenne a mostani helyzetbol kiindulni, de nincs a poolon kivul csapat, akinek 50-nel tobbet adnek, max a juventusnak a ronaldo faktor miatt meg annyit.
a bayern lewan kivul nem tul meggyozo iden, a lipcseiek lelkesek de ket latvanyos meccsen kizugnanak, a cityben sosem erzem a firepowert a bl-ben es szerintem ez az ideny lesz pep hattyudala.
most kivetelesen lenyegesen jobb volt csoportelsonek lenni, kellemesebb ellenfelek varhatnak rank.
bar a jose fele spurs elleni parharcot azert kihagynam.
a bayern lewan kivul nem tul meggyozo iden, a lipcseiek lelkesek de ket latvanyos meccsen kizugnanak, a cityben sosem erzem a firepowert a bl-ben es szerintem ez az ideny lesz pep hattyudala.
most kivetelesen lenyegesen jobb volt csoportelsonek lenni, kellemesebb ellenfelek varhatnak rank.
bar a jose fele spurs elleni parharcot azert kihagynam.
Én a Juventust szeretném a leginkább. Kifejezetten kíváncsi vagyok CR visszatérésére a bernabeuba, ennek valahogy be kell következnie
Egyébként ez a Sarri féle csapat nem tűnik legyűrhetetlennek, meg kellene oldanunk, bár azért szépen teljesítettek a csoportban.
Mindkét csapatnak jó erőfelmérő lenne. Egyébként a februári menetrendünk sem vészes most végre valahára, azon kívül, hogy március elején jön a Barca.
Egyébként ez a Sarri féle csapat nem tűnik legyűrhetetlennek, meg kellene oldanunk, bár azért szépen teljesítettek a csoportban.
Mindkét csapatnak jó erőfelmérő lenne. Egyébként a februári menetrendünk sem vészes most végre valahára, azon kívül, hogy március elején jön a Barca.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Poolnak ezennel annyi hivatalosan is.Remy írta: Poolt nagyon nem szeretném, mert pont azt érzem rajtuk, amit anno a triplázó csapatunknál. Fizikálisan erősek, de ami a legfontosabb: Megtanultak nyerni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Poolt nagyon nem szeretném, mert pont azt érzem rajtuk, amit anno a triplázó csapatunknál. Fizikálisan erősek, de ami a legfontosabb: Megtanultak nyerni.
16 között egy Lipcse jó lenne, utána meg jöhet bárki.
16 között egy Lipcse jó lenne, utána meg jöhet bárki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
ez még iróniának is szar volt mostziro4vr írta: Szerintem a Poolon kívül a többit vernénk lazán.
ha meg komoly, akkor..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
A tegnapi Remy dijasunk is megvan.pheco írta: Kezdoket elnezve csunya veresbe is beleszaladhat a Barca
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En a Pooltol sem tartanek annyira, de ahhoz szukseg van Hazardra, egy jo Bale re is, meg az alap kezdo bevetheto legyen seultek nelkul addigra. A kp-nk jobb, rengeteg mulik rajta, Mendyt kepesnek tartom megfogni Salaht. Jobboldalunkon viszont gondok lehetnek Maneval.
Minden mas lehetseges csapat gyengebb mint a Pool.
Minden mas lehetseges csapat gyengebb mint a Pool.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En tovabbra is szitinek orulnek. Juve pool Bayern volt mar mostanaban. Legyen egy pepszi elleni parharc. Nagy meccsek lennenek es szerintem lenne keresnivalonk.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lipcse ellen lennénk esélyesek.
Pool ellen lennénk esélytelenebbek.
Mindenki más ellen 50-50-re érzem a csapatot. Bármire képesek lehetünk, de egy "sima" 16 közötti búcsú is benne van a csapatban.
Pool ellen lennénk esélytelenebbek.
Mindenki más ellen 50-50-re érzem a csapatot. Bármire képesek lehetünk, de egy "sima" 16 közötti búcsú is benne van a csapatban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- flori
Lipcse kivételével mindegyiknél meleg lehet a pite. Szépen összehoztuk a tavaszi kezdést.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- BlancoMark
Jelenleg ha egy 55-45-re is, de a Poolt leszámítva mindenki ellen eséllyel mennénk fel szerintem. Mindenesetre jól megszívattuk magunkat így februárra.Csabi írta: lipcse, pool, city, bayern, juventus.
akkor ezeket kaphatjuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Juve-Pool
E kettő közül jönbaz áldás.
E kettő közül jönbaz áldás.