Luka Modrić - 10
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrič - 10
Mikor jár le Modric szerződése?
Gugli nem a barátom a témában..
Gugli nem a barátom a témában..
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kroos azt mondta, hogy ez lesz az utolsó szerződése, amit idén aláírt. '23-ig szól. 34 éves lesz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ce is elmondta, hogy visszavonulna innen, de nem csak rajta múlik.dennson írta:Ja, C.Ronaldo is innen vonult vissza.wZoLee7 írta: Elmondta jó párszor, hogy innen vonulna vissza és 1 nappal sem akarja túl húzni, amint érzi, hogy már nem tud a legmagasabb szinten játszani befejezi. Nem én találtam ki. Simán benne van, hogy 31 évesen végez, megnyert mindent és a világ legjobb csapatából vonulhat vissza, lehet egyedül vagyok ezzel, de Kroosnal ezt simán eltudom képzelni.
Ez igaz mindenkire. Ez olyan hogy én a Realban akarok játszani, de ők nem akarnak engem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ja, C.Ronaldo is innen vonult vissza.wZoLee7 írta: Elmondta jó párszor, hogy innen vonulna vissza és 1 nappal sem akarja túl húzni, amint érzi, hogy már nem tud a legmagasabb szinten játszani befejezi. Nem én találtam ki. Simán benne van, hogy 31 évesen végez, megnyert mindent és a világ legjobb csapatából vonulhat vissza, lehet egyedül vagyok ezzel, de Kroosnal ezt simán eltudom képzelni.
Kroos a stilusaval elelhet a pwlyan, mint Pirlo 37 eves koraig kb...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Elmondta jó párszor, hogy innen vonulna vissza és 1 nappal sem akarja túl húzni, amint érzi, hogy már nem tud a legmagasabb szinten játszani befejezi. Nem én találtam ki. Simán benne van, hogy 31 évesen végez, megnyert mindent és a világ legjobb csapatából vonulhat vissza, lehet egyedül vagyok ezzel, de Kroosnal ezt simán eltudom képzelni.
Minden bántás nélkül, Te azért tudsz mosolyt csalni az arcomra. Toni Kroos, a világ egyik legjobb kpsa, aki soha nem a fizikumából élt, 30 évesen visszavonul. Világ legnagyobb vicce lenne. Nincs 30 a tag bakker...wZoLee7 írta:Már nyáron is nagyon emlegették a váltást, ha még a nyakára hozzuk Ödegaardot azonnal menni fog. Edzhet keményebben amennyire akar, az ő fizikumánál a visszaesés az komoly visszaesés, a legszebb az lenne ha visszavonulna, végre valaki tőlünk, rá egy évvel meg Kroos ugyan így tenne. Megjöttek a fiatalok és igen durván berobbantakRealista24 írta:
De pont erről szól a hír. Hogy nem reklamál, hanem keményebben edz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Kroos 29 éves....wZoLee7 írta:Már nyáron is nagyon emlegették a váltást, ha még a nyakára hozzuk Ödegaardot azonnal menni fog. Edzhet keményebben amennyire akar, az ő fizikumánál a visszaesés az komoly visszaesés, a legszebb az lenne ha visszavonulna, végre valaki tőlünk, rá egy évvel meg Kroos ugyan így tenne. Megjöttek a fiatalok és igen durván berobbantakRealista24 írta:
De pont erről szól a hír. Hogy nem reklamál, hanem keményebben edz.
- wZoLee7
Már nyáron is nagyon emlegették a váltást, ha még a nyakára hozzuk Ödegaardot azonnal menni fog. Edzhet keményebben amennyire akar, az ő fizikumánál a visszaesés az komoly visszaesés, a legszebb az lenne ha visszavonulna, végre valaki tőlünk, rá egy évvel meg Kroos ugyan így tenne. Megjöttek a fiatalok és igen durván berobbantakRealista24 írta:De pont erről szól a hír. Hogy nem reklamál, hanem keményebben edz.wZoLee7 írta: Pedig nagyon visszaesett, ha ezt nem latja es nem tetszik neki mar itt akkor CR utan az olaszokhoz. Barki visszavonulhat tolunk, ha akarja, de a kioregedo jatekosaink nem akarjak eddig
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De pont erről szól a hír. Hogy nem reklamál, hanem keményebben edz.wZoLee7 írta: Pedig nagyon visszaesett, ha ezt nem latja es nem tetszik neki mar itt akkor CR utan az olaszokhoz. Barki visszavonulhat tolunk, ha akarja, de a kioregedo jatekosaink nem akarjak eddig
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most amúgy neki lejár a szerződése nyáron vagy sem? Sok helyen 2020-at írnak, de pletykáltak a 21-et is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
Pedig nagyon visszaesett, ha ezt nem latja es nem tetszik neki mar itt akkor CR utan az olaszokhoz. Barki visszavonulhat tolunk, ha akarja, de a kioregedo jatekosaink nem akarjak eddig
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Luka Modric is not happy with starting the big games (Barca, Atleti, PSG) from bench this season - he's working hard to become a starter again and Zidane is really pleased with his work in the training sessions. [@Marca]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
És ez nála csak a hab a tortán. Vagy a cseresznye a habon, mert bár mindeki egyetért abban, hogy vállalhatna több lövést, öt nem ezért szeretjük, nem ez a feladataWhiteheart írta: https://www.realmadrid.com/en/news/2019 ... de-the-box
Mesterlövész
A videót érdemes megnézni az elején
Hihetetlen, hogy milyen technikája van
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
önéletrajzának a címe: worst signing to Balon d'or
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
https://www.realmadrid.com/en/news/2019 ... de-the-box
Mesterlövész
Mesterlövész
- wZoLee7
Ezt szerintem ZZ is tudja mar. Idenre Isco es Modric jo cserek lesznek, jovore meg konnyen lehet h beszall a buliba Odegaard is. A vkp poszt az ami aggaszto, max ha Valverde megtzdja oldani, de ha nem akkor arra oda kell figyelnih3x0r írta: Téma: Karim Benzema - 9
En is pont ezt akartam irni még reggel a Valverde topikba, hogy latva a Sociedad es PSG elleni meccset is, egyre inkabb ugy tunik, hogy Casemiro mellett Valverde is kihagyhatatlan a kozeppalyarol. Kroos pihenteteset Modric meg tudja oldani akar 60 percre is, viszont a CKM mar egyszeruen keves.Csabi írta: szerintem modricra nem lehet számítani már...csak nagyon limitáltan. a zseni benne van a kapu előtt, de a ckm már halott, mivel feleannyit melózik mint 3 év pl. egyedül kroos helyén feltolve tudnám elképzelni ha casemiro és valverde is fent van.
- h3x0r
Téma: Karim Benzema - 9
En is pont ezt akartam irni még reggel a Valverde topikba, hogy latva a Sociedad es PSG elleni meccset is, egyre inkabb ugy tunik, hogy Casemiro mellett Valverde is kihagyhatatlan a kozeppalyarol. Kroos pihenteteset Modric meg tudja oldani akar 60 percre is, viszont a CKM mar egyszeruen keves.Csabi írta: szerintem modricra nem lehet számítani már...csak nagyon limitáltan. a zseni benne van a kapu előtt, de a ckm már halott, mivel feleannyit melózik mint 3 év pl. egyedül kroos helyén feltolve tudnám elképzelni ha casemiro és valverde is fent van.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
A La Liga Budweiser “King of the match”-je lett.ziro4vr írta:Dehogy volt Mom.Steve írta: MoM meccs a liga szerint és meg szerintem is.
Öröm volt nézni ma a játékát. Fantasztikus játékos.
A statok szépek, villanni még tud, de 90 percre már kevés.
Amúgy komolyan szerintem jó volt nagyon ma. Szervezte a játékot, adta a passzokat.
Abban abszolút egyetértek, hogy nem kellene 90 percig erőltetni, pláne nem 3 naponta. Pihentetni kell és kihozni a maxot az idényéből.
Lassan ő is múlt lesz csak.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Dehogy volt Mom.Steve írta: MoM meccs a liga szerint és meg szerintem is.
Öröm volt nézni ma a játékát. Fantasztikus játékos.
A statok szépek, villanni még tud, de 90 percre már kevés.
Nem illik.