Serie A
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Serie A
[color=#8000FF]tudom, hogy ez a milan mar regen nem az a milan, de ez az 5:0 eleg meredek. [/color]
- RealMadridFanatic
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ancelotti Romában tárgyal, de írják az Evertont is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sarri nápolya kiöregedett, Ancelotti nem tudott frissíteni. Amúgyis összeveszett De alaurentis vele is.Sierra írta: Sztem Sarrinak kellett volna visszamennie Nápolyba, vele nagyon ment a kémia évekig, rengeteg gólt szereztek az irányítása alatt, és mellesleg szép focit is toltak. Ancelotti szépen leépítette őket másfél év alatt, sztem lassan visszavonulhat ő is, nem való ő már ebbe a foci közegbe. Viszont Sarri se való a Juventusba, hihetetlen mennyit gyengültek Allegri távozása óta. Ezen látszik, hogy azért Allegri sem egy kókler.
Sarri meg megkapta a munkás Allegri keretet és nem tudja játszatni velük a futballját.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Sztem Sarrinak kellett volna visszamennie Nápolyba, vele nagyon ment a kémia évekig, rengeteg gólt szereztek az irányítása alatt, és mellesleg szép focit is toltak. Ancelotti szépen leépítette őket másfél év alatt, sztem lassan visszavonulhat ő is, nem való ő már ebbe a foci közegbe. Viszont Sarri se való a Juventusba, hihetetlen mennyit gyengültek Allegri távozása óta. Ezen látszik, hogy azért Allegri sem egy kókler.
Nem mondom, hogy egy mágus, meg kb 3 napja vette át a csapatot. Csupan annyi hogy szerintem a Milannal vegzett munkajat is lebecsulik. Gondolom ev végéig megkapja a padot, aztan utana lehet pálcát törni a feje felett.Realista24 írta:Parma otthon finoman elrendezte őket.kodo írta: Gattuso nem akkora kókler mint amennyire az itteni hozzászólások alapján sokan hiszik. Még működhet is a dolog.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Parma otthon finoman elrendezte őket.kodo írta: Gattuso nem akkora kókler mint amennyire az itteni hozzászólások alapján sokan hiszik. Még működhet is a dolog.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Szerintem meg pont arsenalhoz nem passzol, szimplán fstak napolinál, hogy nem lesz bl hely. Én biztos "beáldoztam" volna helyükben bl-ért. Mármint a kiesési meccsekért.kodo írta: Gattuso nem akkora kókler mint amennyire az itteni hozzászólások alapján sokan hiszik. Még működhet is a dolog.
Nekem Ancelotti sosem passzolt igazán oda. Arsenalban megneznem a focijat, viszont az ottani tulajokat nem kívánom egy szimpatikus edzőnek sem.
Gattuso nem akkora kókler mint amennyire az itteni hozzászólások alapján sokan hiszik. Még működhet is a dolog.
Nekem Ancelotti sosem passzolt igazán oda. Arsenalban megneznem a focijat, viszont az ottani tulajokat nem kívánom egy szimpatikus edzőnek sem.
- 'shutterisland
lehet ugy vannak vele, hogy a keret es koncepcio megvan az ennel jobb/eredmenyesebb jatekhoz, csak gatyaba kell oket razni, hogy zengjen az oltozo, erre a tuzolto szerepre jo lehet egy gattuso fele fazon.
gondolom hirtelen nem tudtak leakasztani felsokategorias edzot, a szezon vegen pedig atnezik alternativakat, ha nem jon ossze.
hozzateszem, en sem varok sokat ettol a frigytol, de ezt sejtem a hatterben.
gondolom hirtelen nem tudtak leakasztani felsokategorias edzot, a szezon vegen pedig atnezik alternativakat, ha nem jon ossze.
hozzateszem, en sem varok sokat ettol a frigytol, de ezt sejtem a hatterben.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Hát ezt nem gondoltam volna. Megnéztem volna Carloval a Napolit kiesési szakaszban. Az az ő asztala.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszönjük Rej.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Általános vélemény: megéri edzőt cserélni, ha találsz a jelenleginél egy jobbat; jobb koncepcióval rendelkezőt. Viszint egy Ancelottit Gattusora cserélni? Fullba nyomják a kretént? max ránkcáfol és meglepetést okoz, de a realitás, hogy nem lesz nekik BL.
+1Realista24 írta:Te josagos eg.Fenoo írta: Gattuso a Napoli új edzője.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te josagos eg.Fenoo írta: Gattuso a Napoli új edzője.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Gattuso a Napoli új edzője.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bevállal vajon egy Arsenalt?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Az is hozzatartozik, hogy miutan a jatekosok nem mentek el, a havi fizu 25%-ara buntette meg oket.Kerlon írta:Ki tudja, hogy Carlonak szólt ez vagy az De Laurentisnek. Ugye hetek óta botrány van náluk, év közi edzőtáborba akarta küldeni a játékosokat a rossz eredmények után.Toti írta: szerintem itt carlo papának nemsokára meszelnek
sajnálom azért, nemhogy leülne az arsenalhoz
- mocsok
Elvileg már a meccs előtt megbeszélték, hogy a végeredménytől függetlenül ez az utolsó meccse.
- 'shutterisland
valahol jogos a liga miatt, de nem ertem, miert pont a tovabbjutast ero 4:0 utan.