Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Aki nem a klasszikust nézi hanem moziba megy az izub.
ez 2 hónappal ezelőtti, a korábbi linkhez képest több változtatás is van benneKAG írta: Redditeset át tudnád dobni Zsombi?
ez pedig 1 hetes, itt már a teljes sztori benne van, a vége szinte a legapróbb részletekig
R/starwarsleaks-en már tegnap is voltak képek, meg klippek is jönnek folyamatosan.
Németeknél a Burger King kampány az megvolt? Egy ingyen hambit adtak ha elspoilerezhették az egészet, sokan úgy gondolták, hogy csak reddit leakekre volt ez alapozva, de ki gondolta volna, hogy ennyire bejön.
- P. Krisz
Szerintem itt nem a Disney a hibás, hanem a Lucasfilm, főleg Kati fasságai. A Pixar, a Marvel, és a Disney saját filmjei körül sincsenek balhék.Csabi írta: ahogy várható volt a kritikusok mixed feelinggel távoztak a moziból. a dizninek sikerült, az ami kb 10 éve elképzelhetetlen volt a star warsszal kapcsolatban. nem is baj, hogy hagyják már a fenébe ezt a szálat.
Kirúgni persze nem lehet, mert akkor a feminácik felgyújtanák a Disney székházat. Kati szerződése amúgy 2021-ig tart.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
A vége megváltozott amúgy azóta. Ugyanez a tag redditre kitolta hogy mik változtak meg és mindenki röhögött hogy ez már tuti túlzás, nem ilyen lesz. De igaza lett.P. Krisz írta:Ez lesz az.KAG írta:A tárgyalt leak-et valaki be tudná linkelni?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ahogy várható volt a kritikusok mixed feelinggel távoztak a moziból. a dizninek sikerült, az ami kb 10 éve elképzelhetetlen volt a star warsszal kapcsolatban. nem is baj, hogy hagyják már a fenébe ezt a szálat.
2 hete kérdezték és úgy volt, hogy 20-án megyünk, mert nekik vizsga lesz, de mondtam nekik, hogy én igazából szabin leszek, szóval mindegyik időpont jó... Telibe foglalták.Realista24 írta:Szülinapi klasszikust nem illik kihagyniKerlon írta: még nem olvastam leaket, de nem is akarom, viszont elfelejtettem, hogy ma meccs van és haveromék foglaltak a 8 órás helyi premierre is jegyet.... fuckthat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szülinapi klasszikust nem illik kihagyniKerlon írta: még nem olvastam leaket, de nem is akarom, viszont elfelejtettem, hogy ma meccs van és haveromék foglaltak a 8 órás helyi premierre is jegyet.... fuckthat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
te legalabb ezt nezed, en a jumanji 2-re vagyok hivatalos 18.40-tol.Kerlon írta: még nem olvastam leaket, de nem is akarom, viszont elfelejtettem, hogy ma meccs van és haveromék foglaltak a 8 órás helyi premierre is jegyet.... fuckthat.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nekem is ez van, megvettük októberben a jegyeket, amikor a klasszikus még eredeti időpontban volt.Kerlon írta: még nem olvastam leaket, de nem is akarom, viszont elfelejtettem, hogy ma meccs van és haveromék foglaltak a 8 órás helyi premierre is jegyet.... fuckthat.
Na mindegy, majd utána lesz meccsnézés.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- P. Krisz
Ez lesz az.KAG írta:A tárgyalt leak-et valaki be tudná linkelni?
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
még nem olvastam leaket, de nem is akarom, viszont elfelejtettem, hogy ma meccs van és haveromék foglaltak a 8 órás helyi premierre is jegyet.... fuckthat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Hát akkor ennyiBLaZE írta: Márpedig állítólag az egész, úgy ahogy van igaz... Egyrészt, hogy lehetnek ilyen balfaszok, hogy kitudódik, a másik meg, tényleg ennyire futja csak?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennyi kell nekik inkább, nem véletlen hozták vissza JarJar Abramst, meg Fanservice Terriot írónak.
Mondjuk tényhogy Johnson elvarrt olyan szálakat, amik beszűkítik a lehetőségeket, de ezért kellett volna egy kalap alá venni a 3 filmet, és akkor nincs ez a kármentés.
Mondjuk tényhogy Johnson elvarrt olyan szálakat, amik beszűkítik a lehetőségeket, de ezért kellett volna egy kalap alá venni a 3 filmet, és akkor nincs ez a kármentés.
Nem illik.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Márpedig állítólag az egész, úgy ahogy van igaz... Egyrészt, hogy lehetnek ilyen balfaszok, hogy kitudódik, a másik meg, tényleg ennyire futja csak?
halálomig madridista leszek
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Valamit én is olvastam.
Ha csak a fele is igaz én film közben felállok és kimegyek.
Ha csak a fele is igaz én film közben felállok és kimegyek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
fixedBabinho írta: Na megneztem ezt a leaket. Nekem tetszik... Én még kíváncsibb lettem. Rengeteg nyitott kérdést leszar a film.
Nem illik.
Na megneztem ezt a leaket. Nekem tetszik... Én még kíváncsibb lettem. Rengeteg nyitott kérdést lezar a film.