Vinícius Junior - 7
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Vinícius Junior - 25
Hadilabon all o a passzokkal, labdalevetellel, minden hasonloval, teljesen mind1 lett volna ha meg is probalja egybol beloni
Mert egy 19 éves taknyos kölyök a világ legnagyobb klubjában és alapból hadi lábon áll a lövésekkel, nem hogy a kapás lövésekkel. Mástól, sokkal érettebb és nagyobb játékostól is láttunk már hasonlót.Toti írta: Egyebkent van barmi magyarazat arra,hogy szembe a tulajdonkeppen ures kapuval egy fele jovo labdat par meterrol minek akarta atvenni es miert nem beloni egybol? Beszaras
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
el nuevo csövesbánat del mundo
Kerlon voltam, sziasztok
Kerlon voltam, sziasztok
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Amiért védővel a nyakán, szorított helyzetben nem passzolt az üresen érkező Benzema elé, és inkább a kapusba rúgta.Toti írta: Egyebkent van barmi magyarazat arra,hogy szembe a tulajdonkeppen ures kapuval egy fele jovo labdat par meterrol minek akarta atvenni es miert nem beloni egybol? Beszaras
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyebkent van barmi magyarazat arra,hogy szembe a tulajdonkeppen ures kapuval egy fele jovo labdat par meterrol minek akarta atvenni es miert nem beloni egybol? Beszaras
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kevés játékost láttam az elmúlt 20 évben akinek megvolt a sebessége mégsem jutott vele semmire. Hihetetlen mennyire nem érzi mikor hova kell mozogni. a védők 80%át simán megfutná de olyan pancserül helyezkedik vagy későn reagál a indításokra,hogy egy jó metzelder-heinze párossal se tudna mit kezdeni.Ha meg véletlen átvergődik rajtuk a lehető leglogikátlanabb befejezéssel kihagyja.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
az ugyan olyan feltétel ott kezdődik, hogy Rodrygo nem jobb szélső, hanem bal, amit mindenki tud, de úgy látszik néha ez nem számítkiserik írta: Szép volt ecsém! Lehet jönni fröcsögni szokás szerint, de most ugyan olyan feltételek mellett jobb volt, mint Rodrygo.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Összességében jó meccset hozott, több lehetőséget érdemel amit most valószínűleg a sérülések miatt meg is fog kapni. Kár összehasonlítani őt és Rodrygot mert teljesen más stílus. Ami az egyikben jó az a másikból nagyon hiányzik. Ami közös bennük, hogy még kevesek erre a szintre, viszont fiatalok és van még idejük fejlődni.
- ateeemadrid
valverde is középszerű szarozva volt a fórum 80%-a által, most meg új redondoként emlegetik. kevesek vagyunk mi madridom fórumozók ahhoz, hogy 20 év körüli játékosokról eldöntsük, hogy milyen karriert futnak be. erre max hehe és wxyz képesek.Csabi írta: egyik se lesz hosszútávon real madrid szintű játékos. szerintem ezt már most lehet látni. fejlődés ide vagy oda, mindkettőből hiányzik 1-1 olyan dolog, amin bukik a dolog.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Engem is meglepett ma, ahhoz képest, hogy ritkán játszik ez korrekt volt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
egyik se lesz hosszútávon real madrid szintű játékos. szerintem ezt már most lehet látni. fejlődés ide vagy oda, mindkettőből hiányzik 1-1 olyan dolog, amin bukik a dolog.
- ateeemadrid
+1, ma ő volt a legjobb a támadósorban.kiserik írta: Szép volt ecsém! Lehet jönni fröcsögni szokás szerint, de most ugyan olyan feltételek mellett jobb volt, mint Rodrygo.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
és Rodrygo is hullagyenge volt. ettől még Vini se volt semmi. az a csoda ha nem esik el a lábában vagy csak 3 méterre pattan tőle a labda. az egész csapat gyenge volt kivéve a védelem.kiserik írta: Szép volt ecsém! Lehet jönni fröcsögni szokás szerint, de most ugyan olyan feltételek mellett jobb volt, mint Rodrygo.
Szép volt ecsém! Lehet jönni fröcsögni szokás szerint, de most ugyan olyan feltételek mellett jobb volt, mint Rodrygo.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ha Mbappéról van szó nem hogy Vinit, de jelenleg szinte (1-2 kivétel van) bármelyik játékosunkat beáldoznám érte.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
Realista24 írta:ZZ kedveli Brahimot és tanácsolta neki, hogy menjen kölcsönbe. Nem csak úgy kedvelheti, ha folyamat játszatja, lásd Isco.Fenoo írta:
Honnan tudod? Azért mert nem játszik sokat az nem feltétlen jelenti azt hogy végleg lemondtak róla. Ez az egész történet kicsit olyan mint Brahim esete, mindenki írta, hogy ZZ kedveli és hogy idén komolyan számol vele aztán meg a padra se fér oda. Nem tudjuk, hogy igazából ZZ-nek mi a terve vele.
Kerlon írta: Olyan hírek is voltak, hogy kölcsön akarták adni, de mindenképp maradni akart. Akkor most melyiknek higyjünk?
Lehet rosszul fogalmaztam, én arra akartam célozni, hogy Brahim esetében is sokan biztosra vették, hogy idén nagy szerepe lesz itt mert ZZ kedveli, közben meg ZZ-nek más terve volt vele (kölcsön) és erre írtam még, hogy igazából nem tudjuk, hogy ZZ-nek mi a terve Vinivel.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Eleg megnezni par meccset. Aztan megnezni Rodrygo par meccset, rgyikbol lehet nagy jatekos
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
ZZ kedveli Brahimot és tanácsolta neki, hogy menjen kölcsönbe. Nem csak úgy kedvelheti, ha folyamat játszatja, lásd Isco.Fenoo írta:Realista24 írta:
Nem nekünk kell pálcát törni, megtették, akik látják minden nap. Én nekik hiszek.
Honnan tudod? Azért mert nem játszik sokat az nem feltétlen jelenti azt hogy végleg lemondtak róla. Ez az egész történet kicsit olyan mint Brahim esete, mindenki írta, hogy ZZ kedveli és hogy idén komolyan számol vele aztán meg a padra se fér oda. Nem tudjuk, hogy igazából ZZ-nek mi a terve vele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Olyan hírek is voltak, hogy kölcsön akarták adni, de mindenképp maradni akart. Akkor most melyiknek higyjünk?Fenoo írta:Realista24 írta:
Nem nekünk kell pálcát törni, megtették, akik látják minden nap. Én nekik hiszek.
K
K