Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Na, akkor nincs ter stegen
Uj sepru,meg hatha jol seper espanolnal.
Fasza evkezdes lenne
Uj sepru,meg hatha jol seper espanolnal.
Fasza evkezdes lenne
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- mocsok
Oblak teljesen elmebeteg.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Spíler TV-n volt / van:
"Futball - Spanyol bajnokság - 90 éves a La Liga"
dok. sorozat. Sok érdekes interjúval, Real érdekeltséggel (pl Gento, Valdano, H.Sanchez).
felkerült sok része már a "polcokra"
(remélem nem baj, hogy ide írtam)
"Futball - Spanyol bajnokság - 90 éves a La Liga"
dok. sorozat. Sok érdekes interjúval, Real érdekeltséggel (pl Gento, Valdano, H.Sanchez).
felkerült sok része már a "polcokra"
(remélem nem baj, hogy ide írtam)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amugy jah, az aguero, forlan, torres, villa, falcao, costa, griezmann az nem rossz nevsor.
mandzukic is volt ott valamennyit, o sem egy rossz csatar.
az uru teljesen beleillene a sorba, bar szerintem kisse elkestek vele.
mandzukic is volt ott valamennyit, o sem egy rossz csatar.
az uru teljesen beleillene a sorba, bar szerintem kisse elkestek vele.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Cavani jó játékos, elferne itt is valóban.Sierra írta: Az Atletico jol fog jarni Cavanival. Nagyobbak lesznek elore a meritesi lehetosegeik tavaszra, es akarki akarmit mond, egy goleros jatekosrol van szo. En siman elfogadnam a Realba is, akar cserekent, akar kezdokent Benzema melle. O mehetne elore, Benzema meg second striker-be, biztos vagyok benne h jonnenek a golok. De hat ez van, nem ide fog jonni. Bizzunk Aubameyangban.
Elkepeszto,hogy fixen van naluk egy jo csatar es kapus, mar hosszu evek ota.
ZIDANE
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most mar lesz, aki golt is fog loni az Atletiben. Veszelyesek lesznek tavasszal, ennek a legkevesbe a Pool orulhet.Sierra írta: Az Atletico jol fog jarni Cavanival. Nagyobbak lesznek elore a meritesi lehetosegeik tavaszra, es akarki akarmit mond, egy goleros jatekosrol van szo. En siman elfogadnam a Realba is, akar cserekent, akar kezdokent Benzema melle. O mehetne elore, Benzema meg second striker-be, biztos vagyok benne h jonnenek a golok. De hat ez van, nem ide fog jonni. Bizzunk Aubameyangban.
- 'shutterisland
szerintem is jobb csatar, mint amilyen a megitelese.
voltak luzerkedesei, ami miatt kialakult rola egy kep, de mindig szepen termelte a golokat minden fronton.
peldaul mezonymunkaban is nagyon sokat hozzatesz, az egyik legmelosabb tamado az elitben.
talan ha anno napolybol a PL-be szerzodik parizs es neymar-mbappe arnyeka helyett, akkor jobban szem elott lett volna.
azt pedig irtam is lentebb, hogy a simeone katonanak jo lehet meg mindig.
voltak luzerkedesei, ami miatt kialakult rola egy kep, de mindig szepen termelte a golokat minden fronton.
peldaul mezonymunkaban is nagyon sokat hozzatesz, az egyik legmelosabb tamado az elitben.
talan ha anno napolybol a PL-be szerzodik parizs es neymar-mbappe arnyeka helyett, akkor jobban szem elott lett volna.
azt pedig irtam is lentebb, hogy a simeone katonanak jo lehet meg mindig.
Az Atletico jol fog jarni Cavanival. Nagyobbak lesznek elore a meritesi lehetosegeik tavaszra, es akarki akarmit mond, egy goleros jatekosrol van szo. En siman elfogadnam a Realba is, akar cserekent, akar kezdokent Benzema melle. O mehetne elore, Benzema meg second striker-be, biztos vagyok benne h jonnenek a golok. De hat ez van, nem ide fog jonni. Bizzunk Aubameyangban.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Max, nagyon max kézilabda mintára lehetne csinálni egy SEHA ligát, de azt is minimalizált csapatlétszámmal. De az is kérdés, hogy hová akarják beilleszteni. már a kupaküzdelem is két csapat 1 meccse helyett 4 csapattal rendezik meg.
Vagy max ha ezek a "szupercsapatok" kilépnének a BL-ből és alapítanának egy külön sorozatot. Annak több értelme lenne.
Viszont összességében ennek , egyiknek se lenne sok értelme. Nézhetnénk a sok agyontaktikázott kevésgólos meccset...
Vagy max ha ezek a "szupercsapatok" kilépnének a BL-ből és alapítanának egy külön sorozatot. Annak több értelme lenne.
Viszont összességében ennek , egyiknek se lenne sok értelme. Nézhetnénk a sok agyontaktikázott kevésgólos meccset...
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nagyon hamar nagyon unalmas lenne. A blnek pont az a pikantériája hogy limitált mennyiség. A nemzeti bajnokságok tönkremennek a nagyok nélkül a szuperliga meg unalmas lesz mindig ugyanazokkal és abban is meglesznek a topcsapatok meg a boxzsákok. Pénzügyileg megérné de remélem nem lesz ilyen.
- 'shutterisland
ez az egyik, a masik pedig, hogy (bar nyilvan azert orszagokon belul is akadnak tavolsagok) igy meg foldrajzilag is huzosabb lenne.
Szerintem meg a mijoseg rovasara mehetne a dolog. Azokat a csucsmeccseket hetvegerol hetvwgere kene hozni, amibol evente van 4-8 egy csapatnak. Ezt meg nyilvan nem lehet.Rabiosa írta: Bevétel-maximalizálás szempontjából találták ezt ki, bár egyes aspektusaiban a nézőket is kiszolgálná, mert minden héten erősebb csapatok ellen játszana a Madrid is. A BL jelenlegi formájában nem lenne létjogosult többé, de szerintem valami az NBA Playoffhoz hasonló dolgot csinálhatnának a szuperliga X meccsszámú alapszakasza végére, és az hasonló hangulatú lehetne, ahol az elit közül is a 'legelitebb' csapatok játszanak a végső győzelemért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Bevétel-maximalizálás szempontjából találták ezt ki, bár egyes aspektusaiban a nézőket is kiszolgálná, mert minden héten erősebb csapatok ellen játszana a Madrid is. A BL jelenlegi formájában nem lenne létjogosult többé, de szerintem valami az NBA Playoffhoz hasonló dolgot csinálhatnának a szuperliga X meccsszámú alapszakasza végére, és az hasonló hangulatú lehetne, ahol az elit közül is a 'legelitebb' csapatok játszanak a végső győzelemért.
pl a Premier Leagurnek nem lenne ennyi marketing elonye es tobb csurrana-cseppene. BL hangulat mondjuk nem lenne...ateeemadrid írta:Bár tudnám, hogy ennek a szuperligának mi a picsa értelme lenne.Realista24 írta: Javier Tebas (La Liga President): "I could not reach an agreement with Florentino Perez because we have completely different ideas about our (La Liga) competition, he is continuing with his idea to create the European Super League."
Nekem sem tetszik amugy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Bár tudnám, hogy ennek a szuperligának mi a picsa értelme lenne.Realista24 írta: Javier Tebas (La Liga President): "I could not reach an agreement with Florentino Perez because we have completely different ideas about our (La Liga) competition, he is continuing with his idea to create the European Super League."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Javier Tebas (La Liga President): "I could not reach an agreement with Florentino Perez because we have completely different ideas about our (La Liga) competition, he is continuing with his idea to create the European Super League."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
cavaint irogatjak az atletihez.
nagyon is el tudnam ott kepzelni amugy.
nagyon is el tudnam ott kepzelni amugy.
Semmi ráció nincs a leigazolásában, plusz 2 socinjátékossal eddig befurodtunk (nalam Odri is bukta)Jim írta:a rotációba,kodo írta: Balszelsot minek?
persze csak ha Bale végre távozik
+kölcsönbe küldjük valamelyik brazilt
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a rotációba,kodo írta: Balszelsot minek?
persze csak ha Bale végre távozik
+kölcsönbe küldjük valamelyik brazilt
Sokkal hanyadekabb csapatert szurkolsz terealistahuni írta: Azért remélem Cholo behangolja az új védelmet és meglepik ezt a nyálas poolt.
Én továbbra is rühellem azt a bagázst.
K
K