Luka Modrić - 10
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Luka Modrič - 10
Tévednek, mi nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
En sem emlekszem hivatalos hosszabbításra Modric-csal kapcsolatban. Ahogy Nachonak is nyárig szól a szerződése, ahogy lejjebb írták.
Nem jellemző ez a klubra, hogy a téli atigazolasi időszakig várjanak a hosszabbítással, ugye most mar elvileg szabadon targyalhatna a ket a játékos.
Masik aki erdekes ő James. Ha tényleg vinné az Everton akkor most kell nekik odaadni télen, mert 2021 nyarán neki is lejar. Most kaphatunk utoljara ertelmes pénzt erte, angol középcsapatot le lehet húzni, 50 millió ajándék lenne érte.
Nem jellemző ez a klubra, hogy a téli atigazolasi időszakig várjanak a hosszabbítással, ugye most mar elvileg szabadon targyalhatna a ket a játékos.
Masik aki erdekes ő James. Ha tényleg vinné az Everton akkor most kell nekik odaadni télen, mert 2021 nyarán neki is lejar. Most kaphatunk utoljara ertelmes pénzt erte, angol középcsapatot le lehet húzni, 50 millió ajándék lenne érte.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az nem lett hivatalos én úgy tudom. Mármint ez volt a terv, de én nem emlékszem, hogy hivatalosan aláírt volna 21ig.Csabi írta: 21-ig van a szerződése.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nacho-nak viszont csak idén nyárig? NSO cikkben láttam, hogy összeállítottak egy csapatot a lejáró szerződésű játékosokból. Róla nem tudom elképzelni, hogy elengednék ingyen.Csabi írta:21-ig van a szerződése.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ziroval egyetértek. Idén még az EB talán motiválja, utána már 35 évet tölt, szerintem itt az ideje haknizni usában vagy az araboknál, vagy hazamenni Horvátországba kicsit pötyögni a Dinamonál.
Remélem kap egy szép búcsúmeccset.
Remélem kap egy szép búcsúmeccset.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Az a baj vele, hogy a fő erénye a gyorsaság volt, az meg látványosan kopik.ziro4vr írta: Én hagynám távozni nyáron, sajnos nem fog szépen öregedni már.
Mondjuk egy Kroos pl még jó helyezkedéssel ellehet egy darabig, de azért idén is volt jópár meccs, amikor Modric passzaiból indult a buli. Remélem Ödegaard jön a nyáron és azonnal be fog válni, mert kell egy gyors játékos, aki ésszel passzol a kp-ra.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Transfermarkt szerint 2020 juni 30.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Contract expires: 30.06.2020
via transfermarkt.com
via transfermarkt.com
- Steve
Jimbo szerint 2020.06.30-ig.___Samy___ írta: Nem 21-ig van a szerződése?
Én nem lettem okosabb a google után, szóval elhiszek Nektek mindent.
- ___Samy___
Nem 21-ig van a szerződése?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Steve
Igen, de normál esetben kb már most meg kellene hosszabbítani a szerződését,egész pontosan meg kellett volna már korábban és később jó pénzért eladni.Ez a legjobb a klubbnak.sonic írta: Mivel lejar a szerzodese nem a klub joindulatabol tavozhat ingyen, hanem mert nem lesz szerzodese. Akiket jofejsegbol elengedtunk ingyen a karrierjuk vegen meg volt aktiv szerzodesuk.
Szerintem amugy nyaron tavozik valahova, pl italiaba.ott meg elfocizgat vagy ket evet a kezdoben is.
De a játékosnak a legegyszerűbb/legjobb ha nyáron maga dönthet, hogy hol akarja folytatni.Ez meg így jófejség a klubbtól szerintem.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Mivel lejar a szerzodese nem a klub joindulatabol tavozhat ingyen, hanem mert nem lesz szerzodese. Akiket jofejsegbol elengedtunk ingyen a karrierjuk vegen meg volt aktiv szerzodesuk.Steve írta:Köszi Jimbo!Jim írta:
2020.06.30.
Akkor gondolom a nyáron majd dönthet, hogy kit akar. Maradni cserének, vagy pedig elmenni valahova levezetni és akkor a klubb ingyen elengedi, ahogy szoktuk köszönetként a teljesítménye miatt.
Szerintem amugy nyaron tavozik valahova, pl italiaba.ott meg elfocizgat vagy ket evet a kezdoben is.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Azért csereként még mindig hozzá tud tenni a meccsekhez, én bódog volnék ha még 1+1 évre aláírna, igazán visszavonulhatna innen.
- Steve
Köszi Jimbo!Jim írta:2020.06.30.Steve írta: Mikor jár le Modric szerződése?
Akkor gondolom a nyáron majd dönthet, hogy kit akar. Maradni cserének, vagy pedig elmenni valahova levezetni és akkor a klubb ingyen elengedi, ahogy szoktuk köszönetként a teljesítménye miatt.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
2020.06.30.Steve írta: Mikor jár le Modric szerződése?
Pontosan. Plusz, ha 34-35 évesen valami sejk az orrod alá tol 10 millió eurót, ember legyen a talpán, aki azt mondja, köszi, de nem.Realista24 írta:Ce is elmondta, hogy visszavonulna innen, de nem csak rajta múlik.dennson írta:
Ja, C.Ronaldo is innen vonult vissza.
Ez igaz mindenkire. Ez olyan hogy én a Realban akarok játszani, de ők nem akarnak engem.