Kommentáld a híreket
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
ez is mekkore volt:
https://www.youtube.com/watch?v=x7n0oEa5Z-8
https://www.youtube.com/watch?v=x7n0oEa5Z-8
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Top tahó nálam Arda Turan, Dani Alves meg Alba talán, a többi lelkes iparos.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
jogos ribery sokkal szebb Tegyük össze a két kezünket,hogy Modricot sikerült észrevetetni a világgal.thx dzsuventus és Céronaldo.ziro4vr írta:Feszülős mez és ronda kopasz fej.dzsi91 írta:
Grízman says hi.
De amúgy amikor van is ott valami annyira félre tud menni a hype.Ribery-Robben vonalon számomra érthetetlen miért nem a holland volt felültetve a vonatra, sokkal nagyobb játékos volt mint a francia szerintem.
Kitalálhatnánk ilyen kategóriákat az évtized meccse meg az évtized fordítása (Mondjuk az túl egyértelmű,hogy a barsza psg lenne ) és mindenki leírhatná. Az évtized tahója nálam fej fej mellet piké és vidal. Az évtized legfelemelőbb pillanata amikor matracék már annyira kivoltak,hogy feketében léptek ellenünk pályára a hazai szerelésük helyett,úgy hátha nem ejtjük ki őket Az évtized gólja nálam Céronaldo ollója,mégha bale gólja fontosabb is volt meg nehezebb kivitelezni az egyszerűen festői volt. Az évtized poénja amikor benitez góllövő dvd-t készített minden idők bl válogatott és Real madrid gólkirályának
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
Feszülős mez és ronda kopasz fej.dzsi91 írta:
Grízman says hi.
De amúgy amikor van is ott valami annyira félre tud menni a hype.Ribery-Robben vonalon számomra érthetetlen miért nem a holland volt felültetve a vonatra, sokkal nagyobb játékos volt mint a francia szerintem.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kerlon írta: Azt nem rétem, hogy Varane-nál ezt miért nem játsszák el, amikor Ramos mellett a legeredményesebb, egy sokkal szerethetőbb stílusú beton KHV már jó ideje...
Amúgy Ancelotti elvileg 43 millió fontért szeretné Jamest az Evertonhoz csábítani.
..de most komolyan lepenget 5 év alatt 4 BL-t, meg egy világbajnoki címet és le sem szarja senki szerencsétlent.
Kb aki a focit nem nézi annyira az azt sem tudja kicsoda, mert meg sincs soha említve..Senkit nem érdekel Varane miközben a világ legjobb belső védője lett egy Maldini stílussal szép csöndben.
De mindegy, legalább nem lesz egy elszállt seggfej, vagy egy idegroncs akit szétkap a sajtó. Nekünk csak jó. De néha sajnálom, hogy nincs jobban megbecsülve, hypeolva.
- dzsi91
Grízman says hi.ziro4vr írta: Ez a lista egyértelműen arra példa, hogy mesterségesen próbálnak sztárokat generálni, ha már nem születnek állócsillagok. Neymar, VD, mind a 21. század mesterséges csúcsgenerált fantom klasszisai. Xavi is amúgy.
Azt nem rétem, hogy Varane-nál ezt miért nem játsszák el, amikor Ramos mellett a legeredményesebb, egy sokkal szerethetőbb stílusú beton KHV már jó ideje...
Amúgy Ancelotti elvileg 43 millió fontért szeretné Jamest az Evertonhoz csábítani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Ez a lista egyértelműen arra példa, hogy mesterségesen próbálnak sztárokat generálni, ha már nem születnek állócsillagok. Neymar, VD, mind a 21. század mesterséges csúcsgenerált fantom klasszisai. Xavi is amúgy.
Nem illik.
Casillas___Samy___ írta:Mi a teljes csapat?
Lahm-Van Dijk ( )-Ramos, Marcelo
Modric-Xavi-Iniesta
C.Ronaldo-Messi-Neymar ( )
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Vagy, hogy kinek ki a kedvence.dzsi91 írta:Én tudom ,hogy gondolkodtak. Hypeban. Normál esetben egy premjer liga játékos sem fér be az évtized csapatába.füst írta: Én nem tudom és nem is érdekel, nem szoktam ilyen fantasy csapatokon agyalni. Az én mondandóm lényege csak annyi volt, hogy elmondjam szerintem hogyan gondolkodtak az FF-nél amikor ezt összehozták.
- dzsi91
Én tudom ,hogy gondolkodtak. Hypeban. Normál esetben egy premjer liga játékos sem fér be az évtized csapatába.füst írta: Én nem tudom és nem is érdekel, nem szoktam ilyen fantasy csapatokon agyalni. Az én mondandóm lényege csak annyi volt, hogy elmondjam szerintem hogyan gondolkodtak az FF-nél amikor ezt összehozták.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én nem tudom és nem is érdekel, nem szoktam ilyen fantasy csapatokon agyalni. Az én mondandóm lényege csak annyi volt, hogy elmondjam szerintem hogyan gondolkodtak az FF-nél amikor ezt összehozták.
- dzsi91
Xavi semelyik prime pillanatában nem volt jobb mint a prime kroos a prime virdzsin meg kb egyenlő egy féllábú prime Varane-al.füst írta:Csak máshogy értelmezed, mint ők.France Football evtized csapata megmosolyogtato
Te onnan közelíted meg, hogy egy adott játékos mit ért el 2010-2020 között, így 10 évet vizsgálsz.
A FF onnan közelíti meg, hogy egy adott játékos csúcsformája, amikor teljesítménye alapján mindenki felett állt, az 2010-2020 között volt-e.
Tehát nem 10 évet vizsgál, hanem egy időpillanatot a 10 éves időintervallumon belül.
Pl.
Kroos többet ért el 2010-2020 között mint Xavi. Ezért nálad Kroos jobb.
De Xavi jobb volt 2011-ben, mint Kroos bármikor a 10 év során. Ezért az FF-nél Xavi a jobb.
Az FF módszere igazságosabb azon játékosokkal szemben, akik két évtized fordulóján voltak a csúcson, ezért van létjogosultsága a módszerüknek, a végeredmény meg tökmindegy mert szubjektív. Sose cserélném el Kroost Xavira.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Xavi nem volt jobb Kroosnal. Max a whoscored szerint.füst írta:Csak máshogy értelmezed, mint ők.France Football evtized csapata megmosolyogtato
Te onnan közelíted meg, hogy egy adott játékos mit ért el 2010-2020 között, így 10 évet vizsgálsz.
A FF onnan közelíti meg, hogy egy adott játékos csúcsformája, amikor teljesítménye alapján mindenki felett állt, az 2010-2020 között volt-e.
Tehát nem 10 évet vizsgál, hanem egy időpillanatot a 10 éves időintervallumon belül.
Pl.
De Xavi jobb volt 2011-ben, mint Kroos bármikor a 10 év során. Ezért az FF-nél Xavi a jobb.
Az FF módszere igazságosabb azon játékosokkal szemben, akik két évtized fordulóján voltak a csúcson, ezért van létjogosultsága a módszerüknek, a végeredmény meg tökmindegy mert szubjektív. Sose cserélném el Kroost Xavira.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lehet ezer szempont, Neymar akkor is vicc.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szóval egy hatalmas nagy bullshit az egész.füst írta:Csak máshogy értelmezed, mint ők.France Football evtized csapata megmosolyogtato
Pl.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Csak máshogy értelmezed, mint ők.France Football evtized csapata megmosolyogtato
Pl.
- ___Samy___
Mi a teljes csapat?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
France Football evtized csapata megmosolyogtato
-Casillas helyett Neuer (esetleg Oblak, de inkabb a nemet)
-Van dijk mit keres ezen a listan az mindenki szamara erthetetlen. Ha elfogult vagyok akkor Varane, minden mellette szol kb, ha nem vagyok elfogult akkor meg Pique is elferne, vagy Chiellini.
Xavi? 5 eve nincs Barcaban. Kroos megerdemeltebben lenne ott, ha azt nezzuk miket ert el mar a Bayernnel is. Xavi is elozo evtized vege es ennek az elejen volt meghatarozo, Kroos viszont az egesz evtizedben.
Neymart meg hagyjuk bohockanak volt egy jo szezonja a Barcaval es annyi, miert is lenne hely az evtized csapataban? Max a hype miatt ami korulotte volt regebben. Vicc... Suarezt vagy Lewandowskit tennem be. De talan meg Ibra is beferne, ebben az evtizedben is ele meghatarozo focista volt. De sztem Suareznek lenne ott helye.
-Casillas helyett Neuer (esetleg Oblak, de inkabb a nemet)
-Van dijk mit keres ezen a listan az mindenki szamara erthetetlen. Ha elfogult vagyok akkor Varane, minden mellette szol kb, ha nem vagyok elfogult akkor meg Pique is elferne, vagy Chiellini.
Xavi? 5 eve nincs Barcaban. Kroos megerdemeltebben lenne ott, ha azt nezzuk miket ert el mar a Bayernnel is. Xavi is elozo evtized vege es ennek az elejen volt meghatarozo, Kroos viszont az egesz evtizedben.
Neymart meg hagyjuk bohockanak volt egy jo szezonja a Barcaval es annyi, miert is lenne hely az evtized csapataban? Max a hype miatt ami korulotte volt regebben. Vicc... Suarezt vagy Lewandowskit tennem be. De talan meg Ibra is beferne, ebben az evtizedben is ele meghatarozo focista volt. De sztem Suareznek lenne ott helye.
- ziro4vr
Szerintem nem nagy talány, a vb-re végre frissek lesznek a játékosok, a tavaszi bl szezonra meg bajnoki hajrára meg kulák.
Azért ne legyen tévképzet, mindnek első lesz a vb a szezonban.
Azért ne legyen tévképzet, mindnek első lesz a vb a szezonban.
Nem illik.