lesznek akkor gondok a hazaadásokkalGT37 írta: Viszont Ter Stegen egyre valószínűbbnek tűnik, de nem akarom elkiabálni a dolgot.
iniesta meg magával foglalkozzon, idén nagy nudli (nem mintha bánnám)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 14., hétfő 18:23
lesznek akkor gondok a hazaadásokkalGT37 írta: Viszont Ter Stegen egyre valószínűbbnek tűnik, de nem akarom elkiabálni a dolgot.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 14., hétfő 17:09
Tényleg kár, nagy formában tolja eddig a szezonban, ha májusig nem veszít a lendületéből, akkor valóban sajnálni fogom, hogy elmegy.Realista24 írta:Valdes félig(?) behódolt a Monacónak, és a francia ligának. Kár, hogy elveszítjük.
Ne törődj ezekkel.R.M.C.F írta:Szánalmasak ez a köznépi real elleni bóhozat megint........addig olvasom egy cikket amig nem kezdenek el özilezni, ha igen, akkor csak annyit mondok, na egy újabb ember, akinek fogalma sincsen miről beszél,csak akar mondani valamit hátha durran egyet.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 14., hétfő 15:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 14., hétfő 14:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 12., szombat 19:13
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. október 12., szombat 17:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 12., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 12., szombat 16:29
Engem például nem érdekel, hogy ha képeket linkelnek be róluk. Shutter vagy GT... max röhögök egy jót egy Alvesen vagy Neymaron. Szerintem ezzel semmi gond nincs.Marci77 írta: Ők pedig Barca játékosok... Nehogy már ez is baj legyen. Nem sok kép ez.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. október 12., szombat 16:22
Most kitörölted Shutter hsz-ét? Tényleg te linkeltél először,ők még linkeltek párat,mi ezzel a baj? Ott a címben az is hogy Barcelona. Ők pedig Barca játékosok... Nehogy már ez is baj legyen. Nem sok kép ez.Realista24 írta:Srácok. Ezek az eb-n biztos nagyon menők, de itt maradjunk a topic címénél, ha kérhetem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 11., péntek 21:24
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 11., péntek 21:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 11., péntek 14:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 11., péntek 13:50
Igen,nekik nincs más lehetőségük megtalálni a csapatukat,csak ezeken a meccseken.Hogy aztán mi az előnyösebb,az ha nem játszanak tétmeccseket,vagy ha ha játszanának,és ezáltal tűzben lennének tartva...nem tudom.'SHUTTERISLAND ÍRTA:én sem szeretem a barátságos válogatott mérkőzéseket, de jön a hazai vébé, a braziloknak kellenek együtt az edzőmeccsek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 10., csütörtök 19:15
reggel hatkor már én is úton voltam a vonatra...eltudom képzelni mit érezhetettGT37 írta:Fabregas nagyon örült annak, hogy az UEFA képviselői reggel hatkor meglátogatták:
KATT
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 10., csütörtök 19:10
Persze, tudom, csak Barça-drukker-szemszögből sokszor elég rosszkor jönnek ezek a meccsek, meg a sérülések.'shutterisland írta:én sem szeretem a barátságos válogatott mérkőzéseket, de jön a hazai vébé, a braziloknak kellenek együtt az edzőmeccsek.
Remek, remélem, Adriano is lesérül nemsokára, aztán tolhatja Montoya a baloson.'shutterisland írta:nah, elvileg jordi alba 6 hét off, sérülés megint.
szóval a klasszikusra csökken a "patkany-o-meter"
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 10., csütörtök 17:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 10., csütörtök 16:40
Nyugi, lesznek olyan hírportálok akik ha nem játszik is azt fogják lehozni, hogy király volt., Neymar megsérült edzésen, a koreaiak elleni meccset valószínűleg ki fogja hagyni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 10., csütörtök 16:38
én sem szeretem a barátságos válogatott mérkőzéseket, de jön a hazai vébé, a braziloknak kellenek együtt az edzőmeccsek.Tényleg, úgy szeretem ezeket a barátságos meccseket, semmire sem jók, csak arra, hogy bejön belőlük a pénz meg pár játékos megsérül.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 10., csütörtök 16:30
Az aztán nem hápog egyáltalán.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 10., csütörtök 15:43
Jelenlévő fórumozók: 51 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem