Balenek horror a fizetése és ahhoz képest meg már nem játszik olyan jól, érthető, hogy senki se akarja megfizetni. Viniéknek nem, ráadásul még mindenki fiatal, feltörekvő tehetségnek tartja és nem egy leszálló ágban lévő sztárnak. Ugyanezért nem lett a nyáron kapásból eladva, mert mi is azt hittük, hogy több van benne, de Vini éppúgy belebotlik, kihagyja, elrontja, mint egy éve. Csak míg tavaly mindenki bűnszar volt, akkor még ki tudott tűnni azzal, hogy dinamikusan megverte az embereit, de akkor is rengeteg apró hibája volt, ami idén még látványosabb.tubatibi írta:Realista24 írta:
Vinicius piaci értéke az egekben, legalább egy szazasert el tudjuk adni, vagy cserealap lehet.
Rodrygo jó lesz, mit vársz tőle? Fel év alatt legyen Aranylabda kaliber?
Bale-ről is pont ugyanazt hittük, hogy eltudjuk adni....látjuk a végét.
Szerintem nincs olyan csapat jelenleg aki 100-at adna vagy 80-90 millióért cserealapnak számítana Vinicius, ha meg van és nem adjuk el, akkor meg jó nagy hülyék vagyunk, hogy nem mondunk azonnal áment az üzletre.
Nem tudom, lehet igazatok van/lesz, Én lennék a legboldogabb, de Én inkább mennék a minőségre, mint a mennyiségre...
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Emellett még mindig nagyobb kockázat van egy 200 milliós kiforrt játékosban, mint egy 30 milliós tehetségben (főleg a brazilokban, akiknek a marketingértéke az egekben). Ha benyel a 200 milliós játékosunk egy keresztszalag-szakadást, mint Asensio, akkor kihagy egy szezont és esélyes, hogy soha nem lesz a régi. Neymar a meccsek nagy részét kihagyta, állítólag már soha nem is lesz az igazi a lába. Lejjebb is ment a piaci értéke (kb. pont annyival, mint amennyiért mi egy-egy brazil veszünk), ráadásul a csapatnak sincs hasznára mikor nem játszik, és neki még csak nem is a térdével voltak problémák, ami általában a legsúlyosabb gond. Nekünk jelenleg egyedül Mbappé érné meg ezt az eszement összeget, amit mi ki is fizetnénk, csak a PSG nem akarja elengedni.
Nincs itt semmi probléma ezzel.
Nincs itt semmi probléma ezzel.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
100misi kicsit túlzás egy viniért azért legyen az psg... kétlem hogy eladnánk, szerintem kölcsönbe fog szépen menni nyár elején
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Psgnek kellene, és jött már érte komoly ajánlat. Elvileg.
Kerlon hsze remek összefoglalás
.
Kerlon hsze remek összefoglalás
.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:Vinicius piaci értéke az egekben, legalább egy szazasert el tudjuk adni, vagy cserealap lehet.tubatibi írta:
Vinicius, Rodrygo és Ő majdnem 120 millió euróba fájt, szerinted azt a 120-t nem lett volna értelmesebb elkölteni európában is bizonyított top játékosra vagy akár az MBappé alapba fektetni?
Nem tudom túl pozitívan fogadni, hogy megint igazolunk brazilföldről, most éppen az "Új Kaká"-t
Vinicius-t Te is ekézted a Valverde topikba, hogy lőni nem tud és nem érti ezt a sportot.
Rodrygo meg totál bevan szarva mostanában, ha játszik...
Ebből tudok csak kiindulni, még videók alapján is jobb volt Rodrygo, sőt még talán Vini is....és láttuk/látjuk, hogy Ők mit csinálnak
Persze fiatalok, fejlődhetnek, stb...de itt nem lesz türelem és idő arra, hogy babusgassuk Őket és egyengessük a pályafutásukat..
Bale-ről is pont ugyanazt hittük, hogy eltudjuk adni....látjuk a végét.
Szerintem nincs olyan csapat jelenleg aki 100-at adna vagy 80-90 millióért cserealapnak számítana Vinicius, ha meg van és nem adjuk el, akkor meg jó nagy hülyék vagyunk, hogy nem mondunk azonnal áment az üzletre.
Nem tudom, lehet igazatok van/lesz, Én lennék a legboldogabb, de Én inkább mennék a minőségre, mint a mennyiségre...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Én megértem, hogy inkább vesszük dögivel a 30-45 milliós fiatalokat, amikor egy-egy sztár is 200 Millió, valamint a kicsit is kiemelkedő játékosok már 100-150 milliók. 3-ból, ha csak egy lesz értelmes játékos, már a felét megspóroltuk... És tényleg ott tartunk, hogyha nem botrány szar, akkor az árát bármikor simán visszahozhatja, de még pluszos is lehet.
Az meg, hogy télen nem igazolunk érthető. Nyáron kell sztárt a kezdőbe és nem télen tüzet oltani valami zs megoldással, akit még el is enged a klubja.
Hozzá teszem szerintem csatárt sem kell igazolni, szimplán Jovicnak kell több bizalmat adni. Felépül még Hazard és jobban is kijöhetünk majd ezekből a 0-0-ás meccseinkből, mert se Bale, se Isco, se Vini, se Rodrygo nem képes elől különbséget megteremteni. Amint ez meg lesz elől, megint répázunk mindenkit... Főleg, ha mellé így védekezünk.
Az meg, hogy télen nem igazolunk érthető. Nyáron kell sztárt a kezdőbe és nem télen tüzet oltani valami zs megoldással, akit még el is enged a klubja.
Hozzá teszem szerintem csatárt sem kell igazolni, szimplán Jovicnak kell több bizalmat adni. Felépül még Hazard és jobban is kijöhetünk majd ezekből a 0-0-ás meccseinkből, mert se Bale, se Isco, se Vini, se Rodrygo nem képes elől különbséget megteremteni. Amint ez meg lesz elől, megint répázunk mindenkit... Főleg, ha mellé így védekezünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vinicius piaci értéke az egekben, legalább egy szazasert el tudjuk adni, vagy cserealap lehet.tubatibi írta:Realista24 írta:
Miért is felesleges?
Vinicius, Rodrygo és Ő majdnem 120 millió euróba fájt, szerinted azt a 120-t nem lett volna értelmesebb elkölteni európában is bizonyított top játékosra vagy akár az MBappé alapba fektetni?
Nem tudom túl pozitívan fogadni, hogy megint igazolunk brazilföldről, most éppen az "Új Kaká"-t
Vinicius-t Te is ekézted a Valverde topikba, hogy lőni nem tud és nem érti ezt a sportot.
Ebből tudok csak kiindulni, még videók alapján is jobb volt Rodrygo, sőt még talán Vini is....és láttuk/látjuk, hogy Ők mit csinálnak
Persze fiatalok, fejlődhetnek, stb...de itt nem lesz türelem és idő arra, hogy babusgassuk Őket és egyengessük a pályafutásukat..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:Miért is felesleges?tubatibi írta:
Attól még megint egy felesleges igazolás....
Komolyan, inkább egy Mandzukicot hoztam volna el cserecsatárnak januárban..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért is felesleges?tubatibi írta:Realista24 írta:
Castillaban jön, nem az első csapathoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:Castillaban jön, nem az első csapathoz.tubatibi írta: Dehogynem, érkezik a következő brazil tinicsoda...
Remélem Őt is beveszik a csapatba és kihívja valamelyik csodánkat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Castillaban jön, nem az első csapathoz.tubatibi írta: Dehogynem, érkezik a következő brazil tinicsoda...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Dehogynem, érkezik a következő brazil tinicsoda...
gondolom ne is álmodjak róla hogy vkit veszünk januárban? hogy épkézláb playa arról meg pláne
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Lesz egy EB is nyáron. Simán lehet az ő szezonja.wZoLee7 írta:Hat szerintem ahhoz h valaki a psg ben aranylabda eselyes legyen vagy foldon tuli szezont kell hoznia vagy mindenki masnak kell elete legrosszabbjatYazid írta: most nyaron megint bevasarol a psg, bappe piszok fiatal, miert ne lehetne bl eselyes meg aranylabda várományos ott?? màr iden is bl esélyesek
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már rég elkezdtuk, nézd csak vissza.KAG írta: Nem is ertem, hogy ezt a baszom nagy fiatalítást, miert nen 15 6 7 korul kezdtük el.
Gondolom vakok voltunk a sikertől es azt hittük,hogy mindenki örökre fiatal marad.
Abban az időben bőven jó keretünk volt, nem kellettek volna az azonnali megoldások mint most.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem is ertem, hogy ezt a baszom nagy fiatalítást, miert nen 15 6 7 korul kezdtük el.
Gondolom vakok voltunk a sikertől es azt hittük,hogy mindenki örökre fiatal marad.
Abban az időben bőven jó keretünk volt, nem kellettek volna az azonnali megoldások mint most.
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amúgy eye test alapján ez a Reiner jobb mint a csoda braziljaink, de most már elég ebből, nem Arsenal vagyunk.
Ha meg fiatalok után akarunk nézni, franciaország, belgium, hollandia, de még angliai is jelenleg előrébb tart.
Ha meg fiatalok után akarunk nézni, franciaország, belgium, hollandia, de még angliai is jelenleg előrébb tart.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Túlértékelt, hallottuk. Csak úgy mint Zidane BL triplája.Faust írta: Lofaszt nyernek ezek, nem BL-t. Jojjon csak, amint lehet, bar Bappe is csak csetlik-botlik mint Valverde, ziccereket is kihagy, penzkidobas.
..ezeken a dolgokon amúgy még meddig tudunk röhögni? Valaki mindig felemlegeti aztán jön a kontra rá.
Miért veszi azt mindenki biztosra és tartja kőbe vésett szabálynak, hogy Mbappe egyáltalán ide akar igazolni és valaha itt fog játszani? Úgy beszélünk róla mintha más klub nem is létezne a világon ahová mehetne, vagy előszerződése lenne, vagy bármi ígéret elhangzott volna, hogy csak ide akar jönni. Lassan köré építjük a cdapatot, a leendő igazolásokat tőle tesszük függővé, miközben lehet, hogy egész más irányba fog evezni. Szerintem nagyon túl van lihegve ez a dolog, mintha nélküle megállna az élet.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Nem olyan rossz az a csetlés-botlás. Se a Valverdéé, se a Mbappé-é.