Szerintem nagyon faszan kiegesziti oket, felesleges is osszehasonlitani. Az utolso fel oraban ami Remynek nem tetszik mert nem gengszterfilmsablon
olyan dolgokat feszeget az oreg, amiket a nyakamat ra, ha husz eve kap penzt a filmre, nem tette volna meg. Tokeletes lezarasa lehetne a karrierjenek, de remelem meg tolja, felvakon es toloszekben is teljesen mas liga, mint a mai rendezok tobbsege.
Talan jobban tette volna, ha sorozatkent csinalja (ha mar Netflix), akkor a netflix generacio fele nem panaszkodna hogy hosszu unalmas szar, mert nem tud vegigseggelni 3 es fel orat egyben, csak ha sorozatot kell daralni, vagy ha unalomig futtatott szines gunyas szuperhosok gyepaljak egymast es veszekszenek azon hogy most osszedolgozzanak-e huszadjara vagy sem. Nem tokeletes a film egyaltalan, de nekem ahogy telik az ido, egyre jobb szivvel gondolok vissza. Bar a cgi fiatalitas csak a problema egyik reszet oldotta meg meg (feligmeddig), 10-20 perc utan nem zavart. Scorsese elbucsuztatta a mufajt, szerintem melto modon.