Mozi, filmek
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Re: Mozi, filmek
Nálam, idén a The Peanut Butter Falcon viszi a prímet, bár elég sok filmet még nem láttam, de ez nálam nagyot ütött, csak kár, hogy ilyen rövid volt..
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amikor megjelent, akkor volt valami hir, hogy az egyik orszagban betiltottak, mert van benne egy meleg szál is. Akkor mondtam, hogy kosz, de nem.P. Krisz írta:Egyszer meg lehet nézni, de csodát ne várj tőle. A legnagyobb bajom nekem a zenével volt. A rajzfilmek az volt talán a legnagyobb erőssége, Alan Menken kapott is érte 2 Oscart. Itt is Menken volt a zeneszerző de nem sikerült jól a frissítés. A történetben volt egy teljesen felesleges szál is. Gaston viszont nagyon jó volt.a Szepseg es a szornyeteget meg se mertem nezni.
A masodik reszt varom, hogy kijojjon magyarul is.Mickey írta:Meg a Demóna 1-2. része, ami hasonló stílus, és jónak hatott.
- P. Krisz
Egyszer meg lehet nézni, de csodát ne várj tőle. A legnagyobb bajom nekem a zenével volt. A rajzfilmek az volt talán a legnagyobb erőssége, Alan Menken kapott is érte 2 Oscart. Itt is Menken volt a zeneszerző de nem sikerült jól a frissítés. A történetben volt egy teljesen felesleges szál is. Gaston viszont nagyon jó volt.a Szepseg es a szornyeteget meg se mertem nezni.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
A Szépség és a Szörnyeteg kapcsán, nekem a 2014-es tetszett.h3x0r írta: The Lion King (2019)
A kepvilag tetszett, az allatok kinezetet nagyon jol megcsinaltak es ezzel nagyjabol el is mondtam minden pozitivumot a filmrol. A szinkron viszont valami botrany, egyaltalan nem tudtak atadni a karakterek szemelyiseget vagy barmilyen erzelmet. A zenekrol inkabb nem is beszelnék. Persze lehet csak nem en vagyok mar a celkozonseg, de ha nosztalgiazni szeretnek, inkabb eloveszem majd a 25 evvel ezelotti meset. Pedig par eve az uj Dzsungel konyve tetszett, ezt a filmet inkabb mondanam kozepesnek, az Aladdin nagyon gyenge volt, a Szepseg es a szornyeteget meg se mertem nezni.
Francia -Német rendezésű.
Vagy a 2015 ös Hamupipőke se volt rossz, számomra.
Meg a Demóna 1-2. része, ami hasonló stílus, és jónak hatott.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- h3x0r
The Lion King (2019)
A kepvilag tetszett, az allatok kinezetet nagyon jol megcsinaltak es ezzel nagyjabol el is mondtam minden pozitivumot a filmrol. A szinkron viszont valami botrany, egyaltalan nem tudtak atadni a karakterek szemelyiseget vagy barmilyen erzelmet. A zenekrol inkabb nem is beszelnék. Persze lehet csak nem en vagyok mar a celkozonseg, de ha nosztalgiazni szeretnek, inkabb eloveszem majd a 25 evvel ezelotti meset. Pedig par eve az uj Dzsungel konyve tetszett, ezt a filmet inkabb mondanam kozepesnek, az Aladdin nagyon gyenge volt, a Szepseg es a szornyeteget meg se mertem nezni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ÉLŐSKÖDŐK: Már a cím is fantasztikus, de maga a film? Az meg zseniális. Tökéletes egyeddé gyúrt alkotás, ami bravúrosan mozog a műfajok között. Egy kis humor, még több dráma, és egy elképesztően nyomasztó légkör, a társadalmi rétegek közötti különbségekkel megfűszerezve.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En is ma voltam megnezni, szerintem is jo kis film lett.RealAsensio írta:En tegnap voltam megnezni. Kurvajo volt! Tetszett.sebydani írta:
Jó is, hogy mondod. Ha jól emlékszem tegnaptól lehet menni moziba megnézni.
- Mickey
Ide már szabit kell kivenni, olyan hosszú....Faust írta: Volt egyszer egy Amerika iszonyat jo, de az mar tenyleg embertelen. De meghalalja ha raszanja az ember az idot, de hat az sem a minden evben megnezos darab.
De ott van a szeren.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Volt egyszer egy Amerika iszonyat jo, de az mar tenyleg embertelen. De meghalalja ha raszanja az ember az idot, de hat az sem a minden evben megnezos darab.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En tegnap voltam megnezni. Kurvajo volt! Tetszett.sebydani írta:Jó is, hogy mondod. Ha jól emlékszem tegnaptól lehet menni moziba megnézni.ziro4vr írta: Még a Knives out érdekel, de Johnson szerintem tipikusan túlértékelt fazon.
- Mickey
"Volt egyszer egy Amerika..."Remy írta: AZ ÍR: Teljes mértékben látszik, hogy Scorsese kellő odafigyeléssel vezényelte le ezt a filmjét is. Pacino zseni, Pesci és De Niro szintén. 3 óráig tök jól működik, aztán totál kizökkent a túlnyújtásával.
Páran ezt a filmet hozzák fel, ellenpéldaként. Inkább említik mesterműnek...
Nagyon hosszú alkotás.
Idén:
Joker, John Wick 3, Alita: A harc angyala,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2020. január 3., péntek 23:41-kor.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
1. Akik már nem öregszenek meg
2. Hollywood
3. John Wick 3
4. Joker
5. Ad astra
Az ír és az aszfalt királyai még kimaradtak.
Ezek úgy jók voltak, ezeken kívül is élveztem még jó párat, de szerintem a tavalyi év nem volt akkora eresztés, ezek a filmek nekem elmaradnak a nagy kedvencektől.
2. Hollywood
3. John Wick 3
4. Joker
5. Ad astra
Az ír és az aszfalt királyai még kimaradtak.
Ezek úgy jók voltak, ezeken kívül is élveztem még jó párat, de szerintem a tavalyi év nem volt akkora eresztés, ezek a filmek nekem elmaradnak a nagy kedvencektől.
Hat en sem ugy valasztok, meg szerencse hogy nem csak fekete es feher letezik. De tragyanezesre nincs mentseg, ahhoz tul rovid az elet.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó Faust azért nem mindenki úgy választ hogy felcsapja a bölcsész tankönyvet és kiválasztja a neoliberal ytb playlistről az aktuális puzsér kedvencet.
Amúgy a shazam annyira szar nem volt szerintem, csak közepes fos, a captain marvel rosszabb volt.
Amúgy a shazam annyira szar nem volt szerintem, csak közepes fos, a captain marvel rosszabb volt.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fél órával hosszabb a kelleténél az is és nincs kémia a karakterek (Reynoldson kívül volt itt bárki is?) között. Egy hullámvasút a film, csak ez most nem ér célba, hanem kisiklik...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Pont tegnap lattam. Robbanas, meg tobb robbanas, indokolatlan meg nagyobb robbanas. Az elejen kapunk egy autos uldozest ilyen assassins creedes hazteton ugralo meno figuraval, mert hat ez kell a nepnek. Ez eltart 20 percig, majd elindul a film is. Teljesen keszekusza volt az egesz, mintha tobb filmbol probaltak volna osszegyurni valamit. A karaktereket is elfelejtettek felepiteni, arrol nem is beszelve, hogy szinte 0 kemia volt kozottuk. Kar erte, mert valahogy megse tudom az egeszre azt mondani, hogy szar, voltak pillanatok, amiket elveztem.sebydani írta:Pl. 6 Underground a NetflixtőlFaust írta: Annyi jo film van, meg a guilty pleasure kategoriaban is.
- Remy
- Kapcsolat:
De hát nem, pedig én bírom az öreg Bay-t.sebydani írta:Pl. 6 Underground a NetflixtőlFaust írta: Annyi jo film van, meg a guilty pleasure kategoriaban is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pl. 6 Underground a NetflixtőlFaust írta: Annyi jo film van, meg a guilty pleasure kategoriaban is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csatlakozók Matehoz, fogalmam sincs.Faust írta: Nem arrol van szo, ott mar bejon az ego, a ferfibuszkeseg, vagy csak hogy elmondhasd, befejezted.
De miert kezded el?
Lacit se ertem mi a szarnak nezi meg a halalosiramban 223-at. Annyi jo film van, meg a guilty pleasure kategoriaban is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem arrol van szo, ott mar bejon az ego, a ferfibuszkeseg, vagy csak hogy elmondhasd, befejezted.
De miert kezded el?
Lacit se ertem mi a szarnak nezi meg a halalosiramban 223-at. Annyi jo film van, meg a guilty pleasure kategoriaban is.
De miert kezded el?