Odriozolat is el lehet boltolni, ha esetleg számolnak Hakimivel. 3 ember sok lesz . Érte pár milliót csak kapnánk, fiatal még.wZoLee7 írta: Azért, ha sikerül leigazolni MBappet, és lesz egy Rodrygo, Valverde, Ödegaard, Hakimi, Militao, Brahim, Vinicius sorunk az elég erős. Mendy is fiatal, de kölcsönben ott van Reguilon és Kubo is akikből még bármi lehet. Van kiből pénzt is csinálni, hisz Asensio, James és a kölcsönben levők közül aki ér is valamit az Ceballos, értük azért lehet kapni egy 100-ast. Ellehetne boltolni Viniciust is egy jó üzlet keretein belül. Ugye nagy kérdés, mi lesz Luninnal, hisz nekünk pár évig nem kell másik kapus, de ha tényleg jó lesz akkor ott is megvagyunk jó időre. A védelem is megvan, a kp-ra majd lehet kell egy Casemiro 2.0 2 éven belül. Elöl meg, Jovictól már én sem várok sokat, de pár év múlva egy Rodrygo-MBappe-Brahim elég jó sor lehet. Jók a kilátásaink, úgy tankoltunk fel, hogy közben kupákat is nyertünk, a stadion project is halad és pénz is van a kasszában.
Egyébként amennyire úgy nézett ki, ez a szuperkupa lehet Jovic nagy lehetősége, szerintem még jobban elásta magát és a többség simán Mariano mögé tenné.
Vallejobol sok pénzt nem nézek ki, de még ő is képben van.
Jovicot is eladnám, mert nem akar ez összejönni. De hátha változik...hátha...
Bale is érdekes lehet, bár belőle nem tudom mit lehetne kisajtolni pénzügyileg.
Lesz min agyalnia a vezetőségnek, Zidanenak.