Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Én úgy látom ezt a kérdést, hogy senki nem azt vitatja, hogy a matematikailag behozhatatlan, leadhatatlan előnyre veretlenül tettek szert. Az a visszatetsző, és adott esetben a túl nagy erőlködés miatt gúnyolódásra okot adó attitűd, hogy mindez csak a Levante elleni vereség után merült fel. Előtte ment az Aranykupa, meg az Arsenal emlegetése, majd amint kiderült, hogy ezt elbukták egyből váltottak, eggyel lejjebb adták a magukkal szemben felállított szintet elméletben, amit aztán a gyakorlatban ugyanolyan eredménynek igyekeznek beállítani azok, akikről szó van (nem feltétlenül Matyi), mintha az Arsenal nevezetes szezonjával egyenértékű produkciót tettek volna le az asztalra. Ha nincs ló, jó a szamár is. Ha nem tudom a veretlenséget ajnározni (amit jegyez a közvélemény), akkor kitalálom a matematikai veretlenséget, ami korábban senkinek eszébe sem jutott, de én beállítom az eredeti, elbukott céllal egyenértékűnek.
Mint amikor a helyi menő srác azzal dicsekszik, h este 2 csajt visz haza a buliból döngetni, aztán amikor kiderül, hogy "csak" egy lányka állt kötélnek, akkor azzal igyekszik a korábbi elismerő tekinteteket megtartani, hogy jó, de azt az egy csajt kétszer is megcsinálta az éjjel. Szép eredmény, de nem ugyanaz. És ha te ehhez mégis görcsösen ragaszkodsz, akkor jogosan röhögnek ki.
Mint amikor a helyi menő srác azzal dicsekszik, h este 2 csajt visz haza a buliból döngetni, aztán amikor kiderül, hogy "csak" egy lányka állt kötélnek, akkor azzal igyekszik a korábbi elismerő tekinteteket megtartani, hogy jó, de azt az egy csajt kétszer is megcsinálta az éjjel. Szép eredmény, de nem ugyanaz. És ha te ehhez mégis görcsösen ragaszkodsz, akkor jogosan röhögnek ki.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Így van, én sem értem miért váltott ki ennyi röhögős reakciót. Rendben van amit írt, margón elfér.
- RealMadridFanatic
Azert a teljes kephez hozzatartozik, hogy valotlant nem allitott, es elvileg az nso forumokon indult Barcas mantrakat magyarazta meg.
Amikor matematikaliag is bebiztositottak a bajnoki cimet tenyleg veretlenek voltak meg, de ez a kutyat nem erdekli. Volt 38 vagy tobb meccses veretlensegi szeria, de ez a kutyat nem erdekli.
Tehat Aranykupa nem volt.
Az, hogy ezt miert irta be, nem tudom, en nem mennek eurobarcara megmagyarazni semmit, de attol nem kell gyalazkodni. Eloszor en is fogtam a fejem, de visszaolvasva, olyan nagy dolog nem tortent ezzel.
Amikor matematikaliag is bebiztositottak a bajnoki cimet tenyleg veretlenek voltak meg, de ez a kutyat nem erdekli. Volt 38 vagy tobb meccses veretlensegi szeria, de ez a kutyat nem erdekli.
Tehat Aranykupa nem volt.
Az, hogy ezt miert irta be, nem tudom, en nem mennek eurobarcara megmagyarazni semmit, de attol nem kell gyalazkodni. Eloszor en is fogtam a fejem, de visszaolvasva, olyan nagy dolog nem tortent ezzel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
na ezért nem fogom elismerni ezeket a hülyéket. ki az a barom aki átmegy az ellenfél szurkolói oldalára majd ekkora világi ökörséget képes benyögni? meg szerinte erre itt vevő bárki? aztán a legjobb, nézzétek
majd pár percre ráMatyiG írta:Levante volt, de ettől függetlenül igaz, hogy veretlenül lettünk matematikailag bajnokok.
végemMatyiG írta:Hú, és hol írtam, hogy veretlenül lettünk bajnokok?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, CR, Kroos
Mindig ez van, ha a RM nyer valamit.
BL? ugyan, elég pár meccset megnyerni, nem tükrözi az egész éves formát. Egyébként is odaadta a reálnak az ellenfél/uefa/gyíkemberek
CDR? Mikiegér kupa, senkit nem érdekel, ezért odaadták a reálnak.
Szuperkupa? Pléhkupa
Spanyol bajnokság? Perez megvette ezt is, ráadásul nem is egy erős bajnokság, nem nagy szám. Különben is, aranykupa, 38 meccses győzelmi széria stb.
Nem csak ebből a topicból szemezgettem. Nso, fb stb..
BL? ugyan, elég pár meccset megnyerni, nem tükrözi az egész éves formát. Egyébként is odaadta a reálnak az ellenfél/uefa/gyíkemberek
CDR? Mikiegér kupa, senkit nem érdekel, ezért odaadták a reálnak.
Szuperkupa? Pléhkupa
Spanyol bajnokság? Perez megvette ezt is, ráadásul nem is egy erős bajnokság, nem nagy szám. Különben is, aranykupa, 38 meccses győzelmi széria stb.
Nem csak ebből a topicból szemezgettem. Nso, fb stb..
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Realista24 írta:De ezzel pont nem lehet. Semmi egyedülálló. Na amit a Pool csinál, az az.Kerlon írta:
Azért nagy szám, mert valamivel mindig ki kell tünni a katalán kisebbségi komplexusnak.
Én csak abban reménykedek, hogy a Pool így menetel fantasztikusan tovább, megdöntenek minden angol rekordot, elmennek akár a BL végéig, de ott elfáradnak és mi nyerünk.
Egyébként szerintem sokat beletett a mi sikereinkbe is, hogy szeptemberben pihenő módban toltuk és sokszor már akkor elment a bajnokság. Ha ezt így végig viszi a Pool és duplázna a BL-ben is..hát nem tudom, elég egyedülálló lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De ezzel pont nem lehet. Semmi egyedülálló. Na amit a Pool csinál, az az.Kerlon írta:Azért nagy szám, mert valamivel mindig ki kell tünni a katalán kisebbségi komplexusnak.Realista24 írta: De ez a 38 meccs mitől szenzáció? Ez nekünk is megvolt korábban, 2017ben például, 40 meccs vagy mennyi, amivel a Barca 39 meccses rekordját múltuk felül.
Persze ez még akkor volt, amikor a Barca sok többsége nem élt.
Sőt, a hatvanas évek körül, otthon 121 meccsen voltunk veretlenek. Asszem akkor volt egy szabály, hogy hazai meccsen csak akkor kaptak fizetést, ha nyertek. Idegenben meg még a döntetlen miatt. Vereség esetén nem volt fizu.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért nagy szám, mert valamivel mindig ki kell tünni a katalán kisebbségi komplexusnak.Realista24 írta: De ez a 38 meccs mitől szenzáció? Ez nekünk is megvolt korábban, 2017ben például, 40 meccs vagy mennyi, amivel a Barca 39 meccses rekordját múltuk felül.
Sőt, a hatvanas évek körül, otthon 121 meccsen voltunk veretlenek. Asszem akkor volt egy szabály, hogy hazai meccsen csak akkor kaptak fizetést, ha nyertek. Idegenben meg még a döntetlen miatt. Vereség esetén nem volt fizu.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Readonlyoff: Hányinger mikor valaki fals téziseket, részigaszságokat szül, csak hogy a saját elképzelését elfogadhatóbbá tegye. Az ilyen kontentek értelmetlenek, a valóságtól távoliak, de mindent megtesz az ilyen ember, hogy bizonyítsa saját elfogult igazát, normális, objektív vélemény helyett.
A probléma az, hogy az ilyen ember a saját életében is a sikertelenségnek ágyaz meg vele, mert képtelen kívülről látni a nagy egészet és mindig a 'környezete áldozata' lesz. Aztán csodalkozik ha kinevetik.
Readonlyon.
A probléma az, hogy az ilyen ember a saját életében is a sikertelenségnek ágyaz meg vele, mert képtelen kívülről látni a nagy egészet és mindig a 'környezete áldozata' lesz. Aztán csodalkozik ha kinevetik.
Readonlyon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De ez a 38 meccs mitől szenzáció? Ez nekünk is megvolt korábban, 2017ben például, 40 meccs vagy mennyi, amivel a Barca 39 meccses rekordját múltuk felül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
“Ez a szeretet ünnepe ez a majális”
Nem kell itt ilyeneken vitatkozni.
Matyi is örül szíve mélyén, hogy a Real emelte fel a trófeát és nem szegény Morata ejti a lábára, vagy véletlen valamelyik csapattársa hadonászik vele és kupán nyomja.
Szegény Alvaro előtt már így is felcsillant a remény egy igazi gól szerzésére erre az a csibész gyerek felqrja hátulról.
Örüljünk mind egymásra borulva, mint egy nagy család. Dzsi is lerakja ma a háborús kardot a barca ellen és megnéz egy-két bestofsuarez videot a jutyúbon.
Ez egy szép nap,szép este, ma mindenki boldog. Szeressük egymást (na jó ne úgy,ahogy Ziro szokta, de szeressük)!
Nem kell itt ilyeneken vitatkozni.
Matyi is örül szíve mélyén, hogy a Real emelte fel a trófeát és nem szegény Morata ejti a lábára, vagy véletlen valamelyik csapattársa hadonászik vele és kupán nyomja.
Szegény Alvaro előtt már így is felcsillant a remény egy igazi gól szerzésére erre az a csibész gyerek felqrja hátulról.
Örüljünk mind egymásra borulva, mint egy nagy család. Dzsi is lerakja ma a háborús kardot a barca ellen és megnéz egy-két bestofsuarez videot a jutyúbon.
Ez egy szép nap,szép este, ma mindenki boldog. Szeressük egymást (na jó ne úgy,ahogy Ziro szokta, de szeressük)!
Két dolog volt leírva:
veretlenül bajnok: behozhatatlan előnyre tett szert a bajnokságban, ekkor veretlen volt a csapat
veretlen a bajnokásgban: 38 forduló alatt nem talál legyőzőre a csapat
Mindkettő igaz, de egyik sem egyenlő az Aranykupával. Peace.
veretlenül bajnok: behozhatatlan előnyre tett szert a bajnokságban, ekkor veretlen volt a csapat
veretlen a bajnokásgban: 38 forduló alatt nem talál legyőzőre a csapat
Mindkettő igaz, de egyik sem egyenlő az Aranykupával. Peace.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
veretlen bajnoki címről volt szó. Még mindig nem értem ,hogy jön ide egy 38 meccses veretlenség.Semmi köze egymáshoz, kicsit rászaladtál arra,hogy egy bajnoki szezon 38 meccsből áll ettől még a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz.MatyiG írta:Továbbra is csak leírtam, hogy az tény, hogy a 38 veretlen meccs összejött egyhuzamban, erre reagáltam. Nem mondtam, hogy ez egyenlő az Aranykupával. Engedjük el.BlancoMark írta:
Jó, rendben, és ennek mi köze az Aranykupához amiről szó volt?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Továbbra is csak leírtam, hogy az tény, hogy a 38 veretlen meccs összejött egyhuzamban, erre reagáltam. Nem mondtam, hogy ez egyenlő az Aranykupával. Engedjük el.BlancoMark írta:Jó, rendben, és ennek mi köze az Aranykupához amiről szó volt?MatyiG írta:
https://www.fcbarcelona.com/en/news/910 ... -to-an-end
Hát ezt nem hinném, hogy ne tartanák számon nemzetközileg.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pool is bajnok lett a hétvégén. 38 meccsen maradtak veretlenek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BlancoMark
Jó, rendben, és ennek mi köze az Aranykupához amiről szó volt?MatyiG írta:https://www.fcbarcelona.com/en/news/910 ... -to-an-endBlancoMark írta: Senki nem tartja számon amikről te beszéltél.
https://www.fcbarcelona.com/en/news/910 ... -to-an-endBlancoMark írta: Senki nem tartja számon amikről te beszéltél.
- Steve
123 mikiegér kupás barcások hol vagytok?
(még ha ez nem is egy magasan jegyzett kupa)
(még ha ez nem is egy magasan jegyzett kupa)
- BlancoMark
Senki nem tartja számon amikről te beszéltél.
Semmi nem volt csúsztatva. Mi nem volt igaz abból, amit írtam?BlancoMark írta:Amikor valaki szándékosan minden realitást nélkülözve a saját kedvére csúsztat dolgokat, szerintem inkább az a hányingerkeltő.gyrck írta: Readonlyoff:Hányinger mikor kiröhögtök valakit, normális válasz helyett.
readonlyon.
Mert az ilyen nem tiszteli a játékot, az ellenfeleket, és a sportszerűséget.
Minek a rekordok, sikerek, ha valaki kénye-kedve szerint alakítgathatja őket.