Az befolyásolja, hogy itt Carvajal-t meg Marcelo-t/Mendy-t kell kiszorítani, nem Piszcheket meg nem tudom kit. Felőlem egyébként lehetne kezdő is, mert csípem, Carvajal-t meg sajnos egyre kevésbé. A lényeg az volt, hogy az ne tántorítsa el, hogy nem lesz rögtön kulcsjátékos. Mert ha elég jó, akkor idővel úgyis az lesz, ha meg nem, akkorát úgy sem fog bukni, hogy később ne mehetne el egy Dortmund szintű csapatba.kiserik írta: Értem én, hogy mit írtál, csak nem értem Az, hogy milyen a Dortmund kerete semmiben nem kellene befolyásolja egy játékos itteni pozícióját. Ez olyan lenne, mint ha Mbappe nem lehetne itt kezdő, mert a PSG-be utána Sarabia maradna, aki ide nem férne be. nekem ez a logika fura.
És miért ne lehetne egyből kezdő a Real Madridban a 21-22 éves, bundás legjobb szélső védője? Mert a helyén egy jobb napokat is megélt 29-30 éves spanyol játékos játszik? 2013-ban pont ez történt Danival. 1 évet töltött Németországban és a kezdőbe tért vissza Arbeloa elé. Most Hakimi 2 éve bizonyítja, hogy top játékos a posztján és emellett iszonyatosan sokoldalú. Sajnos Carvajal pedig folyamatosan romló tendenciát mutat. Nagyon hasonló a szituáció és hasonlóan kellene végződnie is.
Szóval jöjjön, ne ge**zzen itt és ba***on oda!