Én bízom benne, hogy Bale, Vini és Lucas is távozik a csapattól, aztán jövőre lesz szélre Hazard, Rodrygo, Asensio, Kubo és esetleg Ödegaard is. Amit még jobban bízok, hogy Mbappe is lesz.Mickey írta:Elöl is leszünk szrsig, ha nem kezdenek vele valamit.Anthony írta:
Annak ellenére, amit korábban írtam valakinek maradni is kell
Szerintem Isco, Vini, és Asensio is marad.
Csak remélni tudom, hogy Bale végre elmegy, nincs bajom Hamesszel, de hátha érte is bejelentkezik valaki, és Vazquez helyett is lesznek kreatívabb szélsők. Kb. ennyi a reálisan távozók sora.
Hazard-Bale-Lucas-Ase-Vini-Rodry ( Jamest nem is sorolom ide vagy Iscot )
Lesz mibe belenyúlni.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Elöl is leszünk szrsig, ha nem kezdenek vele valamit.Anthony írta:Annak ellenére, amit korábban írtam valakinek maradni is kellRealista24 írta:
Inkább azt, hogy Iscót imádja Zidane és Isco sem háborog a szerepe miatt. Nálam elfér amúgy.
Csak remélni tudom, hogy Bale végre elmegy, nincs bajom Hamesszel, de hátha érte is bejelentkezik valaki, és Vazquez helyett is lesznek kreatívabb szélsők. Kb. ennyi a reálisan távozók sora.
Hazard-Bale-Lucas-Ase-Vini-Rodry ( Jamest nem is sorolom ide vagy Iscot )
Lesz mibe belenyúlni.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Jó playa a holland, de én nem szivesen hoznám. A negyedik ember mindenképp Martin kell legyen.
Helyette hoznám a francia kölyköt, aki inkább vkp szerepkörben mozog, de feljebb is lehet tolni. A holland már majdnem 10-es poszton érzi magát a legjobban.
Azon múlik minden, hogy ZZ melyik szisztémát preferálja inkább. Ha 3 kp, akkor a 6 játékos elég kellene legyen + valaki aki eltűri, hogy padra sem fér fel többnyire. Ha viszont 4 kp, akkor meg kellene még valaki, DE úgy hogy ne menjen Valverde-Odegaard perceinek a kárára.
Helyette hoznám a francia kölyköt, aki inkább vkp szerepkörben mozog, de feljebb is lehet tolni. A holland már majdnem 10-es poszton érzi magát a legjobban.
Azon múlik minden, hogy ZZ melyik szisztémát preferálja inkább. Ha 3 kp, akkor a 6 játékos elég kellene legyen + valaki aki eltűri, hogy padra sem fér fel többnyire. Ha viszont 4 kp, akkor meg kellene még valaki, DE úgy hogy ne menjen Valverde-Odegaard perceinek a kárára.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Annak ellenére, amit korábban írtam valakinek maradni is kellRealista24 írta:Inkább azt, hogy Iscót imádja Zidane és Isco sem háborog a szerepe miatt. Nálam elfér amúgy.Yazid írta: jah azt is kalkuláljátok bele ha isco, james se akar majd elmenni vagy nem kell senkinek se
- RealMadridFanatic
Modricot en is egy evet marasztalnam. Itt is temettek mar, de megrazta magat es korrekt teljesitemenyt hoz.
Sokkal inkabb zavarnam el Iscot, a Barca elleni kivalo teljesitmeny ellenere is. Nincs is posztja, kkp-nak keves, szelsonek keves, hamis kilencesben meg Benzema jobb. A francia mondjuk mar fentebb van alapvetoen, de akkor sem latom, hogy Isco hosszu tavon hasznos lesz. Arrol nem is beszelve, hogy fizikalisan borzalom. Lassu es korulmenyes, raadasul konnyeden elnyomhato.
A Casemiro, Kroos, Valverde, Odegaard, van de Beek, Modric sor kozott meg kevesebb lehet a surlodas is. Odegaard tud jobb szelrol is indulni, van de Beek az elso eveben nem hinnem, hogy veri a tamtamot, ha esetleg kevesebb lehetoseghez jut, Modric meg kifele megy, tudja O is. Isco sem haborog, de ha nincsenek a serulesek iden, nem lenne kozel sem ennyi perce valoszinuleg, nem tudom mennyire viselne jol hosszabb tavon a mellozest.
Sokkal inkabb zavarnam el Iscot, a Barca elleni kivalo teljesitmeny ellenere is. Nincs is posztja, kkp-nak keves, szelsonek keves, hamis kilencesben meg Benzema jobb. A francia mondjuk mar fentebb van alapvetoen, de akkor sem latom, hogy Isco hosszu tavon hasznos lesz. Arrol nem is beszelve, hogy fizikalisan borzalom. Lassu es korulmenyes, raadasul konnyeden elnyomhato.
A Casemiro, Kroos, Valverde, Odegaard, van de Beek, Modric sor kozott meg kevesebb lehet a surlodas is. Odegaard tud jobb szelrol is indulni, van de Beek az elso eveben nem hinnem, hogy veri a tamtamot, ha esetleg kevesebb lehetoseghez jut, Modric meg kifele megy, tudja O is. Isco sem haborog, de ha nincsenek a serulesek iden, nem lenne kozel sem ennyi perce valoszinuleg, nem tudom mennyire viselne jol hosszabb tavon a mellozest.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Mickey
Nem tudom ki akarja elküldeni, de az biztos hogy most jár le a szerződése a nyáron.Süti írta: Lukita értem hogy már nem prime, de miért akarnánk elküldeni? Sokat tanulhatna tőle a fiatal generáció, Ödegaard ha visszajön, stb. Nyilván nem a gálakezdőben, de azért ennyire nem írnám le.
Meglehet hogy távozik. ( hosszabbításos híreket nem láttam, bár nem is figyeltem-kerestem ezerrel )
De tényleg szép korban van, már ami a játékot illeti. Szeptemberben tölti a 35-öt.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Süti
Lukita értem hogy már nem prime, de miért akarnánk elküldeni? Sokat tanulhatna tőle a fiatal generáció, Ödegaard ha visszajön, stb. Nyilván nem a gálakezdőben, de azért ennyire nem írnám le.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
ez büntet, ebben a sorban van tapasztalat, fiatalaság, erő, kreativitás, rutin, dinamika, lendület.. hagyjuk is, állatwZoLee7 írta: Casemiro, Valverde, Kroos, Isco, Odegaard es de Beek tobb mint idealis sor lenne
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Casemiro, Valverde, Kroos, Isco, Odegaard es de Beek tobb mint idealis sor lenne
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Inkább azt, hogy Iscót imádja Zidane és Isco sem háborog a szerepe miatt. Nálam elfér amúgy.Yazid írta: jah azt is kalkuláljátok bele ha isco, james se akar majd elmenni vagy nem kell senkinek se
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jah azt is kalkuláljátok bele ha isco, james se akar majd elmenni vagy nem kell senkinek se
- Mickey
Úgy legyen!
De viszonylag sok játékosról van most szó, adott csapatrészen belül. Ezt nem könnyű feladat menedzselni.
Szép is lenne, ha minden olyan simán alakulna, ahogy itt össze matekozzuk.
úgy legyen
De viszonylag sok játékosról van most szó, adott csapatrészen belül. Ezt nem könnyű feladat menedzselni.
Szép is lenne, ha minden olyan simán alakulna, ahogy itt össze matekozzuk.
úgy legyen
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha valami történne kázmérral, akkor valverde végezné a piszkos munkát, ez tuti. azt, hogy hogyan nem tudom, mindenesetre nem remegne a gyomrom a meccsek előtt.Mickey írta: HA lelép Modric és Ceba+James nem zavar be a képbe...akkor elférhet Beek.
Ödegaardnak is lehet hely.
Iscoval sztm számolni kell, Zidane miatt.
De mehetne ő is.
Mondjuk jó lenne Casemiro típust szerezni valamerről sztm.
Előre játékban Isco,Kroos, Fede, ?Ödegaard? is jó lehet, de amit Kázmér leművel, azt nem igazán hozza más. de lehet nem is kell, majd csapatban megoldják, meg ZZ majd tudja .
ceballost hagyjuk, az arsenalban is csak egy epizodista, ez meg más szint. vagy megveszik vagy küldjük tovább egy másik csapatba. isco meg remélhetőleg addig lesz a kezdő közelében, ameddig nem épül fel hazard.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
+1Csabi írta: hogy hogy minek. általában 3kp-sal játszunk. kroos, kázmér meg valverde vagy modric. és nincs is több kp-s a keretben. modrictól a nyáron el kell búcsúzni ez tiszta lap. még ha jön akkor is kevesen vagyunk. ödegaarddal már fasza.
ahogy előttem írták iscót kukázni kéne már, modric el, vdb jöhet, ödegaard vissza. úgy jók leszünk
Kevesen vagyunk oda. Casemironak nincs cseréje, még jó lett volna erre a szezonra megtartani Llorentét, de máshol akart padozni... Kelleni fog a holland és a norvég is, ha Modric megy és nem ártana a brazilnak is valami csere, nem tudom az utánpótlásunkban vagy kölcsönben van-e valaki, de ez így sovány, hogy 4 kp-s van meg Jamest és Iscot erőltetjük ott...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Lehet, hogy ZZ már megtalálta Casemiro utódjátMickey írta: HA lelép Modric és Ceba+James nem zavar be a képbe...akkor elférhet Beek.
De mehetne ő is.
Előre játékban Isco,Kroos, Fede, ?Ödegaard? is jó lehet, de amit Kázmér leművel, azt nem igazán hozza más. de lehet nem is kell, majd csapatban megoldják, meg ZZ majd tudja .
- Mickey
HA lelép Modric és Ceba+James nem zavar be a képbe...akkor elférhet Beek.
De mehetne ő is.
De mehetne ő is.
MBappé szerintem idén nyáron is még esélytelen lesz.
Egy Van de Beek, Bernardo Silva pakkot nagyon díjaznék. Bőven meg is lennék elégedve, ha visszahozzuk még rajtuk kívül Hakimit és Ödegaardot.
Ha már nyár elejére lelenne zsírozva ténylegesen a holland, az is egy hatalmas pozitívum lenne.
Egy Van de Beek, Bernardo Silva pakkot nagyon díjaznék. Bőven meg is lennék elégedve, ha visszahozzuk még rajtuk kívül Hakimit és Ödegaardot.
Ha már nyár elejére lelenne zsírozva ténylegesen a holland, az is egy hatalmas pozitívum lenne.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Hm, jó tudnikodo írta:Jim írta:
ez erős túlzás sőt
ingadozik a teljesítménye, mondjuk úgy
de ő az egyetlen spanyol saját nevelés a kezdőben
olyan könnyen nem lesz kidobva a kezdőből szerintem
Hakimi is spanyol, és saját nevelésű.
African Young Player Of The Year címet nehezen kaphatta volna meg nem rég
Persze, itt született meg minden, de akkor is marokkói válogatott.
Jim írta:kiserik írta: Sajnos Carvajal pedig folyamatosan romló tendenciát mutat.
ez erős túlzás sőt
Hakimi is spanyol, és saját nevelésű.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
kiserik írta: Sajnos Carvajal pedig folyamatosan romló tendenciát mutat.
ez erős túlzás sőt