Elektronika
- P. Krisz
Re: Elektronika
Nekem megoldotta.
Amúgy ha megvannak a kellő szerszámok, akkor magad is ki tudod cserélni.
Én youtube videó alapján kicseréltem.
Amúgy ha megvannak a kellő szerszámok, akkor magad is ki tudod cserélni.
Én youtube videó alapján kicseréltem.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azaz. Két év. Csere megoldja?P. Krisz írta: Tipp, 2 év körüli?
Akkor megdöglött az akksi. Én a Honor 8-mal jártam így. Ugyanaz az akksi van mindkettőben.
És ahogy olvasom, mások is így jártak.
Illetve ha utána töltőre rakom, akkor 90%on kapcsol be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Tipp, 2 év körüli?
Akkor megdöglött az akksi. Én a Honor 8-mal jártam így. Ugyanaz az akksi van mindkettőben.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Huawei p9.
Random kikapcsol, 90%rol, hatvanrol, stb. Minden előjel nélkül.
Ötlet? Szoftveres gond lehet?
Random kikapcsol, 90%rol, hatvanrol, stb. Minden előjel nélkül.
Ötlet? Szoftveres gond lehet?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ennyiért kapsz olcsóbb csúcsokat is, mint a mi9, p30 (bár talán nem amoled) vagy A50-A70 es galaxyt, de azoknál is itt a modell frissítés.M@dridista@ írta: Sziasztok
Kérdésem volna... a jelenlegi felhozatalból ár érték arányban melyik telefont ajánlanátok ?
Ami elvárás lenne az az oledes vagy amoledes kijelző és a jó fényképező képesség illetve lehetőleg erős üzemidő is.
Max 180 e ft ig..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Sziasztok
Kérdésem volna... a jelenlegi felhozatalból ár érték arányban melyik telefont ajánlanátok ?
Ami elvárás lenne az az oledes vagy amoledes kijelző és a jó fényképező képesség illetve lehetőleg erős üzemidő is.
Max 180 e ft ig..
Max 180 e ft ig..
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Köszönöm! Sajnos őket néztem már, de nagyon durván túl vannak árazva. Kb. nettóban hasonlítanak az árak a versenytársakhoz képest. De ha nincs más megbízható bolt Magyarországon akkor ő a nyerő nekem isportillo írta:Kera írta: Tud valaki minőségi használt üzleti laptopot? Minimum két magos procival, 4 GB RAM-mal, Intel HD 4000 karival? Max 60-70 körül. Akár külföld is lehet, ha megbízható, esetleg garanciás. Köszönöm
Én tőlük már két alkalommal is vásároltam, abszolút pozitív a véleményem.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Kera írta: Tud valaki minőségi használt üzleti laptopot? Minimum két magos procival, 4 GB RAM-mal, Intel HD 4000 karival? Max 60-70 körül. Akár külföld is lehet, ha megbízható, esetleg garanciás. Köszönöm
Én tőlük már két alkalommal is vásároltam, abszolút pozitív a véleményem.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Köszönöm! Megvettem és tényleg jó volt, jó anyaghasználat strapabíró. DE megint át*asztak, mert Intel HD Graphics 4600 helyett egy sima gagyi Intel HD volt benne.RealMadridFanatic írta: En csak arra tudok valaszolni, hogy a Lenovo uzleti laptopok jok-e.
Nalunk szinte mindenki ilyet hasznal, en egy T440et utok 2-3 eve, elotte T420 volt, meg az is megy masnal.
SSD van benne es 8Gb RAM, egyszerre megy rajta 2 messenger, email kliens, 2-3-4 Chrome lap, adatbaziskezelo, torrent kliens, excel, word, autocad kb konstans es semmi baja, nem fagy, nem lassul, pedig nem is tudom, talan 7-8 eves lehet mar ez a gep.
Pedig egy megbízható bolt volt, már én is vettem itt gépet, ismerőseim is, de most kétszer egymás után hülyének néztek. Hihetetlen... Senkinek sem ajánlom ezt a boltot.
Tud valaki minőségi használt üzleti laptopot? Minimum két magos procival, 4 GB RAM-mal, Intel HD 4000 karival? Max 60-70 körül. Akár külföld is lehet, ha megbízható, esetleg garanciás. Köszönöm
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Köszi nektek is a válaszokat, idő közben megrendeltem a 64 Gigás MI 9 Lite-ot. Az utolsó pillanatig vacilláltam eközött meg a 9T között, a notch nélküli kijelző nekem nagyon bejött, de végül a Lite mellett döntöttem. Egyrészt olcsóbb volt, másrészt a felpattanó kamerát hiába nem használnám kb. soha, azért nem kockáztatok azzal, belemegy a strandon a homok vagy bármi történik. Tudom, hogy leejtéskor magától behúzódik meg minden, de azért inkább a tutira mentem.
Közben pont ma töltött fel a Xiaomi Magyarország youtube-ra egy videót a hívások alatti képernyő bekapcsolással kapcsolatban: íme.
Nem tudom mennyire segít a lentebb említett problémákon, de azért bedobom.
Közben pont ma töltött fel a Xiaomi Magyarország youtube-ra egy videót a hívások alatti képernyő bekapcsolással kapcsolatban: íme.
Nem tudom mennyire segít a lentebb említett problémákon, de azért bedobom.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Hi! Nekem már 2.5 éve egy mi a1 van. Nekem ez szuper pláne hogy android one fut rajta. Hardver amire nekem kell még mindig ok. A kamera az a mai szinthez már gyengus. Bírja a strapát. Ezen csak egy olcsó szilikon tok van többször leejtettem de még se kottyant neki. Plan nekem mint egy Svájci bicska.davi10 írta: Sziasztok!
Xiaomi telefonokkal van valakinek hosszútávú tapasztalata?
Kinéztem magamnak egy Mi 9 Lite-ot, egyetlen helyet találtam, ahol 3 év garanciát adnak hozzá (a legtöbb helyen csak 1-et, ráfizetéssel 2-t), de ott már csak a 64 Gb-os modell van. Mivel bővíthető, és van egy 64 gigás SD-kártyám, így nem lennék azzal gondba, de azért inkább a 128 Gigás felé hajlok, hátha kell a másik slot egy céges Simkártyának.
Tehát a kérdésem: Főleg ilyen kínai telefonoknál mennyire szoktak előjönni 2-3 év múlva olyan rejtett hibák, amiket garanciálisan megoldanak, tehát nem a leejtésre, beázásra stb. gondolok?
Az asszony kapott egy mi 8 lightot. Az már más kávéház. Szebb sokkal jobb kamera stb de az op rendszer nekem nem jött be. Gond nincs azzal sem egyébként. Ár értéket nézve nehéz jobbat kapni kint a xiaomi szerintem. Ha vilantos a történet akkor nem de egyébként hétköznapi normál használatra szerintem teljesen rendben van a xiaomi.
- RealMadridFanatic
En csak arra tudok valaszolni, hogy a Lenovo uzleti laptopok jok-e.
Nalunk szinte mindenki ilyet hasznal, en egy T440et utok 2-3 eve, elotte T420 volt, meg az is megy masnal.
SSD van benne es 8Gb RAM, egyszerre megy rajta 2 messenger, email kliens, 2-3-4 Chrome lap, adatbaziskezelo, torrent kliens, excel, word, autocad kb konstans es semmi baja, nem fagy, nem lassul, pedig nem is tudom, talan 7-8 eves lehet mar ez a gep.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Továbbra is a Xiaomi Mi5-öt használom, épp nemrég néztem meg, 2016-os modell, soha semmi gondom nem volt vele. Még év végéig ki akarom húzni vele, és akkor lecserélni ha kijön az új teló.
Igaz én vigyáztam rá, kb. karcolás sincsen rajta. Igaz az akksi már nem bírja úgy, mint fénykorában, de ez a legtöbb telónál így van, 2 napot így is kibír.
Igaz én vigyáztam rá, kb. karcolás sincsen rajta. Igaz az akksi már nem bírja úgy, mint fénykorában, de ez a legtöbb telónál így van, 2 napot így is kibír.
- Kera
Sziasztok!
Vettem egy ilyen gépet: https://laptopsystem.hu/adatlap/20966
Intel 1005m , 2 magos processzorral árulták. Megjött, lassú volt, semmit nem csináltam vele, 90%-os processzorhasználat, megnéztem b730, egymagos van benne. Csoda hogy össze nem omlott állásában Szuper. Hívtam őket, átírták már az oldalon, mert elfogyott (nem szóltak, köszi), visszafizetik. Na jólvan, de akkor helyette néztem ezt: https://laptopsystem.hu/adatlap/21288
Jó lesz ez valamire, vagy ez is lassú lesz mint a kábulat? Ennyi zsé van rá, sorry mindenkitől.
A Lenovo üzleti laptopok megbízhatóak? Dellre, vagy HP-re gondoltam, és az jó is lett volna elvileg a 1005m procival, de így kizárásos alapon ez van, max veszek bele még 2 GB RAM-ot.
Jah amúgy jó lenne, ha Intel HD4000 vagy 4600-os videókártya lenne benne, hogy legalább a Mario-t elvigye. De ezzel a processzorral megérné?
Vettem egy ilyen gépet: https://laptopsystem.hu/adatlap/20966
Intel 1005m , 2 magos processzorral árulták. Megjött, lassú volt, semmit nem csináltam vele, 90%-os processzorhasználat, megnéztem b730, egymagos van benne. Csoda hogy össze nem omlott állásában Szuper. Hívtam őket, átírták már az oldalon, mert elfogyott (nem szóltak, köszi), visszafizetik. Na jólvan, de akkor helyette néztem ezt: https://laptopsystem.hu/adatlap/21288
Jó lesz ez valamire, vagy ez is lassú lesz mint a kábulat? Ennyi zsé van rá, sorry mindenkitől.
A Lenovo üzleti laptopok megbízhatóak? Dellre, vagy HP-re gondoltam, és az jó is lett volna elvileg a 1005m procival, de így kizárásos alapon ez van, max veszek bele még 2 GB RAM-ot.
Jah amúgy jó lenne, ha Intel HD4000 vagy 4600-os videókártya lenne benne, hogy legalább a Mario-t elvigye. De ezzel a processzorral megérné?
-
Szemre amúgy tetszetősek, csak anyaghasználatban gyászos. Mondjuk nekem nem tetszik az a káva. Anyám a80-ra ruházott be. Azon legalább a hátsókamera egyben a szelfi is, mint a korábbi asus készüléken.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem is xiaomik vannak kb 2 eve, most a masodikat nyuzom, mert az elozot lezuztam.
alsobb polcos modellek, redmi 5A es redmi 5 plus.
en semmi rendkivulit nem tapasztaltam, az 5A kijelzoje neha megbolondult de egy ujrainditas mindig megoldotta.
nagyon csipem oket, ha cserelek felfele majd, akkor a kovetkezo is szerintem ez a brand lesz.
alsobb polcos modellek, redmi 5A es redmi 5 plus.
en semmi rendkivulit nem tapasztaltam, az 5A kijelzoje neha megbolondult de egy ujrainditas mindig megoldotta.
nagyon csipem oket, ha cserelek felfele majd, akkor a kovetkezo is szerintem ez a brand lesz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Persze, jogos, csak tök érdekes hogy hardverileg valamit hogy alakítanak ki aztán szoftveresen mit tesznek hozzá, tudnak/akarnak..no mindegy. Amúgy eléggé féltem a Samsungtól valamiért, Huaweiről váltottam és fura mód nem bántam meg.
Nem illik.
Mivel elso szerias, ezert ne csodalkozz, hogy azon rohamosan tudnak javitani. Gyakorlatilag beta teszterek vagytok.ziro4vr írta: Nekem A70 van, eddig valóban volt gond az ujjlenyomattal, de most jött egy frissítés és azóta patika..érdekes dolog ez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem A70 van, eddig valóban volt gond az ujjlenyomattal, de most jött egy frissítés és azóta patika..érdekes dolog ez.
Nem illik.